Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anikar

Co na roczek od matki chrzestnej?

Polecane posty

Gość Anikar

Niedługo zbliżają się pierwsze urodziny mojego chrześniaka i kompletnie nie mam pojęcia co mu mogę kupić. Może ktoś z Was kupował ostatnio prezent na roczek jako chrzestna/chrzestny? kwota jaką mogę na to przeznaczyć to około 200zł.

interaktywna zabawka. ja mam w tą niedzielę urodziny synka szwagra a za 2 tygodnie synka kuzynki tak że też myślę co kupić. (też obaj mają 1 roczek)

na szczęście to nie moi chrześniacy więc nie muszę dużo wydawać. Ale jakbym była w takiej sytuacji jak ty to bym kupiła coś co mówi, gra i najlepiej jeżdzi, coś co pomaga w nauce mowy i chodzenia. Chodzik-jeździk jest fajny ale drogi

bez przesady ale ten rowerek to dla dziecka które już biega a roczne jeszcze nie biega samo.

Gość Anikar
Problem w tym że maly ma praktycznie wszysko. Duże zabawki też odpadają bo mieszkanie małe, ubranka też bo ma mnostwo, chodzik/jezdzik nie wiem czy bardzo sie przyda bo maly j juz prawie chodzi,a poza tym juz jeden ma:( a czy pasuje dac pieniądze?

Gość patryciaaa98989898
może klocki:) praktyczne:) ale zapewne już posiada? :) za 200zł masz duże pole manewru:) może jakiś zestaw ciastoliny? Moi siostrzeńce ostatnio dostali gre "rozgnieć ziemniaka" :) dla małych dzieci w sam raz:)

Pewnie że tak :) tyle że oprócz kasy dałabym jeszcze jakąś zabawkę, albo książkę z bajkami z dedykacją żeby dziecko kiedyś moglo zobaczyć że to od Ciebie...

Gość izabiiala
Niech to będzie prezent na lata, taka piękna pamiątka. Sprawdź sobie produkty Artess. To na prawdę nietypowe pamiątki zostające na lata. Mi najbardziej przypadła do gustu ta personalizowana biżuteria!! Rewelacja! Polecam tego typu prezent/pamiątkę.

Gość kunnia
ja swojemu siostrzeńcowi na roczek zamawiałam stoliczek edukacyjny ze sklepu more4kids, ceny zabawek są tam raczej przystępne a do tego odbierałam przesyłkę za darmo w sferisie,

Gość malgosiaczek
@kunnia, to samo kupiłam swojej chrześnicy! :D najlepsza zabawka, w sferisie jeszcze rabat dostałam na to cacko, jako stała klientka^^

Gość gorzka goszka
podoba mi się to.. "mały ma wszystko "- tak jest często, mam wrażenie.. kłopot w tym, że te zabawki to coraz większe robią - gdzie to trzymać:) faktycznie fajny ten stolik interaktywny może być, tylko znowu..miejsce:)