Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhbvnmxjhjv mxk

Jak zmienić swoje życie?

Polecane posty

Gość dhbvnmxjhjv mxk

Powiedzcie mi, czy tylko ja tak mam? Jestem mamą 2-letniej dziewczynki. Mąż pracuje, ja siedzę z nią w domu. Po całych dniach musze miec oczy dookoła głowy, nie mam praktycZNie w ogóle czasu dla siebie. Coprawda dom jest wysprzatany, obiad jest zawsze na czas, dziecko zadbane, ale ja czuję się strasznie sama ze sobą. Męza nie ma w domu od 9 do 19. Zanim wróci i zje kolacje jest prawie 20sta. Widzę, ze bardzo się zaniedbałam. Wszystko podporządkowuje córce. Chciałabym schudnąć, zadbać o siebie, ale jak uśpię dziecko to jest 22 a wtedy nie mam już siły na jakies ćwiczenia. Kiedys byłam niezłą laską, teraz jestem grubą babą w grubym swetrze:(:(:(

pomysl o zajeciach tanecznych mama i ja ? tam naprawde sa fajnie zorganizowane kursy. dla mam zwiekszona aktywnosc fizyczna a dzieci maja plac zabaw lub osobne zajecia na drugim koncu sali . w moim miescie jest szkola tanca i cos takiego prowadza u nas . kto wie czy sama sie nie zapisze tam po porodzie i jak babel podrosnie

Gość dhbvnmxjhjv mxk
W moim mieście nie ma takich zajęć niestety:( zreszta nie mam prawa jazdy i trudno jest mi gdziekolwiek ruszyć się z córa:(

Mama i ja Grupy wiekowe: bez ograniczeń Znajdź czas dla swojego dziecka Ile mam chciało by, tak jak ich dziecko spełniać się w tańcu? Dlatego masz okazję spędzić swój czas z własną córką lub synkiem i z wielką radością wspólnie możecie potańczyć. Taniec, zabawa, emocje... To wszystko zapewnimy Wam na zajęciach. Różne style taneczne, wspaniała muzyka, zabawa i niezapomniane rodzinne wrażenia. Tata i ja Zapraszamy również tatusiów, którzy też chcą miło spędzić czas na parkiecie ze swoimi pociechami jak i żonami. Cena zajęć 1 x 45 min./tyg. 60 zł/mies. od rodziny Tak to u nas wyglada ;)

to moze basen ? dziecko dobrze jest nauczyc plywac. ja nie mowie juz ze masz z nim plywac cale baseny czy cos. ale zajecia w wodzie. dobrze wplyna na twoje samopoczucie i dziecko sie ''dotleni'' poniewaz w wodzie zwieksza sie objetosc pluc. moze to byc dobra zabawa dla was obojga :) a w wodzie na bank pilnujac dziecka zrzucisz kilka kilogramow ;)

albo w domu zorganizowac sobie mini kurs tanca dla ciebie i dziecka. troche kreatywnosci ;) poszukaj na necie jakis zabaw tanecznych. jak nie w domu to gdzies w parku. albo godzinne spacerki czy nawet pol godzinne spacerki dziennie z dzieckiem. wspolne granie w pilke. ;)