Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę sie wygadać

coś powiem

Polecane posty

Gość muszę sie wygadać

dlaczego ja, dziewczyna studiująca dwa kierunki, mająca własne mieszkanie, o ładnej buzi i figurze, mam się uganiać za jakimś przystojnym palantem, który nie ukończył żadnych studiów, a nos zadziera że aż zal? i który chce się spotykać bez zobowązań? jak sie spotyka ze mną to jest ok a wracam do domu i prawie że zerowy kontakt? C h u j u muju dzikie węże nie będzie czegoś takiego!!!

Gość trochę ja.
takkk! bravo! po cholere tylko zgodziłaś sie na początku na zwiazek bez zobowiazan?

Gość muszę sie wygadać
hehh samo to jakoś wyszło, byliśmy w łózku ale nie kochaliśmy się...

Gość morgardo dryff monst
A co mają do twej kobiecości te dwa kierunki? To raz? A dwa, nie wybieraj takich, którzy ci nie odpowiadają. Czyli zastanów się dobrze, nad rozdźwiękiem pomiędzy twoimi oczekiwaniami, a skłonnościami.

Gość muszę sie wygadać
hejj niech ktoś się jeszcze wypowie

ps Samo nic tu nie wyszło. Była TWOJA DECYZJA. Jakiś problem z odpowiedzialnością za swoje czyny?

Gość muszę sie wygadać
wiem, ale nie uważam sie za jakąś głupawą panienkę a jednak cholera jasna zdążył mi zawrócić w głowie. Nawet wiem czemu, bo jest mega niedostępny. i chciałam żeby to on troche pobiegał za mną i napisał że po prostu teskni a nie że ma ochote na mnie

Gość muszę sie wygadać
nawet dziś mu napisałam w żartach żeby przyjechal na jajecznice (i tak by nie przyjechał bo pracuje) a on do mnie: nie mam czasu. wiec odpisalam jemu ze ost jest bardzo mily i ze odezwe się kiedy indziej. oczywiscie absolutnie sie pierwsza nie odezwe. ale chcialabym zebby jemu choc troche zalezało:/;/:/

Gość bvn5b6b6btrfmm
dwa kierunki a nadal glupia

Gość muszę sie wygadać
chyba wiec zastosuje jego taktykę, więc pewnie to na dniach sie zakonczy... cos mozna innego zrobic zeby to on troche zabiegał o to?

Gość pomysłowa Gośka
olej gościa tylko ci odstrasza innych fajnych absztyfikantów:D

Puść się z innym :D

Gość muszę sie wygadać
z chęcią BYM olała,bo spotykamy sie dość krótko,,, ale..

...ale uwiódł mnie bardzo skutecznie :D

Gość muszę sie wygadać
tak!!! :( i dawno nikt tak mi się nie podobał

Gość alassssssssmakotaotataa
a ja coś chcę napisac- poraz kolejny przyszłam tu domagać się zwrotu przetrzymywanej JAKIM PRAWEM???? przesyłki do mnie - proszę mi ją oddać, żadam tego - to forum tez jest zaplatane w te historię i kontakt się w zasadzie kończy mój z kimkolwiek kto uzurpowal sobie prawo do wiedzy na mój temat w życiu moim, że taki koniec mój, wypowiadał się na mój temat - z kim rozmowa w zasadzie? taką mam opinie, zdanie o wszystkich zamieszanych w problem taki, że do dziś nie mam przesyłki dla mnie Z WARTOSCIAMI!!!! - tu 10 wykrzykników - a wszystkie rozmowy ktore się toczą na mój temat dotyczą kogo? i kto z kim rozmawia oraz O KIM? i tyle. O kim? przecież ludzie mają dane osobowe, mają taką czy inną historię, co ja mam teraz robić? w życiu są też pewne wartości - jakim prawem ktoś przetrzymuje wartosci nie jego i sobie je przywlaszcza. to jest oczywiscie polska - czymkolwiek to slowo jest, ale mnie to nie dotyczy. ja tego nie aprobuje, ze ktos sobie cudze wartosci przywlaszcza, okrada czlowieka z wartosci!!! - okrada kto jeszcze - kto zbiera wartosci - ludzie, osoby, ktore roszcza sobie UZURPUJA prawo do tego - nie przeszkadzaja gdy ktos kto ma wiedze taka czy inna mysli, ze oni maja wartosci. Kradzione i tyle. Ale ktos tego nie popiera - np. ja i dlatego pisze. Nigdy nie popre kradziezy wartosci. co to ma byc? jak mam to poprzec? to bym nie miala zadnej zasady, a jeszcze kto tym manipuluje w jaki sposob i CZYM W ZASADZIE. i jesli ktos uwaza, ze mnie sie cokolwiek w moim zyciu w polsce podobalo to jest idiota, a zwlaszcza szkoly czy cos tam. stad NA ZDROWY ROZUM mozna jedynie sie wyniesc i wiecej tu nie wracac, a reszta pogladow to ja rozumiem ze sa tu elity uprzywilejowane ale ja nie nalezalam do grona wybrancow i zadam mojej renty, mojej paczki - do mnie i tak dalej. To wszystko. Wiec jeszcze pytam o czym rozmowa na moj temat w zasadzie poza moimi plecami jak w zasadzie to moj jedyny poglad byl w zyciu, ze wszystko tylko nie to panstwo i w zasadzie moze na forum o czym rozmowa a to, ze musze tu pozostac to jest chyba nagroda dla mnie za takie poglady, a takze inne - bo w takim a nie innym stanie zostaje. ale elity uprzywilejowane tego nie rozumieja. i sie dowiem - mialam sie poddawac. no i co? zostac kim przepraszam w tym poddaniu? co mialam wyznac? komu? a poza tym sa jeszcze inne problemy dotyczace wartosci, ale kogo to obchodzi. i tak dalej. kogo obchodzi moja tragedia zyciowa jedna wielka. a jesli chodzi o upokarzanie mnie za poglady rozne to tez nie poddam sie bo uwazam ze historia jest jedna. nie ma 10 historiu czy 50 historii. w Polsce. A co to jest Polska? tym bardziej zachecam ELITY tego kraju - ja sie tu nie czulam elita, zeby sobie doprowadzily swoja historie do jednej historii i nie poniewierali ludzmi tylko dlatego, ze w sumie nie umieja sie okreslic te elity jakie maja wartosci bo nie maja zadnych, dlatego nie umiem dostac przesylki, która chce bo ma wartosci. a inne rozwiazania to jakie to sa wartosci? i tyle. to nie jest takie proste i kto mnie zmusza do pisania TAKICH LISTOW na takim w sumie prostym forum - zjesc cos slodkiego, napic się kawy i to wszystko. takie rzeczy ja tu mam pisac? w zasadzie o czym i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Jedyne co mogę ci doradzić, to zostaw to swojemu losowi. Albo on trochę pogrywa i wtedy swoją nieugiętą postawą go zwabisz, albo mu zwyczajnie nie bardzo zależy i niech to umrze zanim się i tak zawiedziesz, po wielu przykrych doświadczeniach.

witaj owieczko ;)

Ja jeszcze chcialam napisac ze ja tu nikogo nie obrazałam i tak dalej. dowiem się ze miałam chciec takich a nie innych wartosci i je chce, ale generalnie mam takie a nie inne zycie i widze sie w przyszlosci jakiejs tam tak a nie inaczej. i co mam robic jesli nie przesylka? wszyscy wszystko wiedzieli o mnie zawsze. takie byly rozmowy, zyczenia. jesc co nie mialam, ale to to tam - kogo to obchodzilo? wszystko bylo ok -jak to w Polsce. moze mialam inne plany niz studia jakies chore umyslowo. a moze nie o to chodzilo? o to chodzi w Polsce? mnie? takie wrazenie sprawialam lazac bez obiadu? niesamowite :( i to wszystko. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość muszę sie wygadać
jasne, dziękuje za pomoc, na szczęście "protestowałam" trochę już swoją obojętność na innych facetach;) wiec nie powinnam mieć aż tak dużego problemu z tym, mam dodatkowo sesje akurat to jest co robić: przynajmniej spróbuje, a jeśli to ma sie rozpaść to wolę faktycznie teraz a nie za pół roku:)

witajcie i zegnajcie zarazem - może tu jeszcze przyjde - co mi zostaje? wasze lokalne porachunki mnie maja obchodzic obecnie? nie mam zdrowia na to i tak dalej. ale skonczylam i okrasc sie nie dam. jedna pani cos sobie uroila i co - co ja mam teraz zrobic? nawet wyjechac nie moge do najbardziej przystojnego kraju na swiecie juz bo ona nie umiala drinka przygotowac, a ja bylam taka wystraszona , ze wypilam normalne nie napisze co i co? i tyle z tego. 1 szklanke takiego jakiegos nie wiem - a co tam bylo? i jeszcze chce napisac , ze prosze wylewac takie rzeczy oknem - bo co ja mialam zrobic? otworzyc okno i to wylac. ja nie kupilam niczego. to jest taki problem i z tego powodu ja musze takie listy pisac? to wszystko :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość ula kraków
dlaczego tak cię do niego ciągnie ?a no dlatego że jest właśnie taki jaki jest , a póżniej będzie tak: http://margineszycia.blogspot.com/

Gość muszę sie wygadać
blog znam doskonale, moze nie byłoby tak kiedys źle, napewno nie dałabym siebie tak traktować ani sama sponiewierać,ale kto wie co przyniseie los

jeszcze chcialam napisac ze to jest tylko historia ostatnia moja a reszty w ogole nie bede komentowac bo oczywiscie ja MUSIALAM wyjechac. naprawde. no ale coz... jednak nie poparlam niczego. nawet pani z Polski - no chyba, ze w Afryce sie wychowala wielka gwiazda - ze nawet drinka nie umiala zrobic bo bylo czuc wode, a czego dolala to pojecia nie mialam. po prostu inna sytuacja i oknem bym to wy... i tak dalej. a tak? zostalo uszy po sobie spuscic i wypic - zeby jeszcze dobry byl ten drink. taki zarzut. a kto mi zrobil opinie taka a nie inna i za co? za co? i dlatego pisze ten list - bo to jest najgorsze i koniec. a takze inne rzeczy i dlaczego nikt niczego nie wyjasnil i koniec. tyle. to wszystko bo sie nie chce rozpisywac na powiesci dwie albo dziesiec - nie wiadomo o czym. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze tylko napisze, ze ja wiedzialam ze ona mi dalej szkodzi ta pani, ale nie przyszlo mi do glowy ze takim swinstwem ona mi zrobi taka opinie. znaczy jaka? jedynie co ja pije. takie cos. takie cos... jakbym wiedziala jak to ogolnie wyglada, jak sie ogolnie sprawy maja to najpierw to "cos" wylatuje oknem, a pozniej ona ze sie nawet na kelnerke nie nadaje a co dopiero wyzsza praca , a gdzie ona chciala mieszkac?i to tyle. z taka opinia? i to jest ostatnie co tam sie dzialo, a jeszcze jest cale zycie i czyja ja jestem? i tak dalej.... to juz w ogole nie ma. i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 ps. i jeszcze chcialam napisac, ze nie , ze mi sie nie chce bo to nie ja tylko nie bede pisac 100 stron i tyle. bo nie ma to zadnego celu. to co tu pisalam to wszystko mialam ograne, wyjezdzalam do pracy, a ogolnie tego nie bylo bo wszystko bylo ograne. a skad opinia taka czy inna? ja nie mam pojecia - to tyle co chcialam napisac. i gdzie jest moja przesylka czy paczka z wartosciami???? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

postanowilam jeszcze tu wrócić i wytłumaczyć coś tam po swojemu. zeby juz nie wracac do pewnych zdarzen - takich czy innych. ale tu gdzie jestem - to co ja mam teraz popierac tych ludzi? popierac swoja wlasna krzywde w zyciu a ich brak jakiejkolwiek logiki w zyciu? juz zostawiam to co bylo, ale to jest nie dosc, ze moja krzywda to jeszcze tak wykoslawiona, ale bylo, minelo. teraz jest tu i teraz. i co ja mam popierac taka krzywde? a w sumie kogo i co? nie lepiej jest sie rozstac z poczuciem ze dana osoba zostala przerazajaco skrzywdzona BEZ SENSU bo taka osoba sie czuje od A do Z. i ja rozumiem ze w zyciu nie ma idealnych zasad, ale JAKIES MUSZA BYC do jasnej cholery - gdzie wy ludzie zyjecie? a jesli ktos ma inne zdanie to opuszcza towarzystwo i tak dalej. co ja sie zrobilam taka a nie inna tutaj na forum i ogolnie - no ja mieszkam na wsi - to cos oznacza prawda. Zyje. Czy przebywam. a teraz prosze panstwa - co to sie stalo mnie i tak dalej - widocznie cos w tym wszystkim jest i prosze panstwa - czy ja taka BYLAM? jaka ja bylam zanim przyszlam na to forum, jak ja tu przyszlam. i tak dalej. moze chcialam upiec ciasto jakies? nie wiem. taka prawda. nie chce sie klocic nie chce byc ordynarna - po co ja sie tu tak klocilam i wyzywalam - ale to jest wlasnie ze jestem tu i dlaczego i dlaczego tak a nie inaczej sie stalo i tak dalej. ja nie bede tego tlumaczyc. to wszyscy mieli gdzies.no ja zrobilam z siebie wariatke? tak? to sie okaze kiedys, a na razie ja tylko oczekuje swojej przesylki i tak dalej. a rozne sytuacje zyciowe i rozwiazania ich przez konkretne osoby to ja tego nie komentuje bo to sa skomplikowane zagadnienia - czemu ja sie mam tym przejmowac? i to wszystko. a osoby te tam swoje wiedzialy - tu mam na mysli pewne nazwijmy to "posilki" - takie cos - no to ich sprawa od A do Z. i koniec rozmowy. czy moge odpowiadac za to , ze ktos ciagle pali i nie je obiadu? czy to moja sprawa? jesli ta osoba nie ma pracy a ja mam - to odstapie jej kawalek bo mam prace i mam zaplacone, a tak to co. nie wie po co do pracy chodzi? tylko tyle, zeby nie bylo ze ja sieje nienawisc i tak dalej. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jescze chcialam napisac, ze jestem chora.boli mnie kregoslup od juz nie wiem - 3 tydzien. za co mam sie leczyc? co ja mam robic dalej? jak myslec? swoje myslenie mam. i tak dalej. rozne problemy. jak mam je rozwiazac? nie jestem w stanie teraz niczego wymyslic bo taka jestem chora i koniec. i co dalej? i to juz sie ciagnie ktorys rok, ale to do nikogo nie dociera. nie wiem dlaczego. jest to smutne. bardziej. w zwiazku z tym co mam zrobic? i dlatego tez na przesylce mi zalezy bo chce opuscic to towarzystwo gdzie jestem chora - moze gdzies indziej bede zdrowsza. i wyjasniam rozne rzeczy ze np. nie bylam upierdliwa bo se chcialam ksiazke w spokoju przeczytac i jaki koniec calosci. co ja mialam zrobic z taka sytuacja? pani jak wygladala kazdy widzial, jak sie zachowywala- wszystko moglo byc. no to wypilam to co przygotowano i to wszystko. co jeszcze mam napisac? sami panstwo dopowiedzcie reszte. co w zwiazku z tym mam zrobic obecnie? i w zwiazku z takimi sytuacjami? :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość muszę sie wygadać
ktoś ejszcze się wypowie??:)

Gość ula kraków
wtf tej całej alassssssssmakotaotataa ????

Gość alassssdddmakotaotataa
ja sobie juz ide z tego watku, ale jak ktos cos napisze to ja tez. i to tak moze byc - ostatni raz ktos mnie widzial i wtloczyl a nie mógł bo mógl? nie mógl moim zdaniem w pewne wartosci, które są za poważne, zeby je tak lekcewazyc a ja ze strachu zrobilam co zrobilam i takie mam zycie - z tego robie to czy tamto ze strachu bo pewna osoba w ogóle niczym sie nie przejmowala. stad tez tyle pisalam na kafe, a musialam? ale moglam? z moze jakiegos strachu. a w zasadzie czemu nie. i tak dalej. to skomplikowane sprawy sa. ale to ze ktos wypowiada sie za plecami innej osoby nie wiedzac nawet jak ta osoba wyglada to jest normalne? to moze byc? i tyle. dla mnie nie moze byc? a to nie tyczy 1 osoby tylko wiekszej ilosci i jakim prawem takie informacje ktos udziela? gdzie jest moja renta? 😡😡😡😡