Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę sie wygadać

coś powiem

Polecane posty

Gość alassssdddddddmakotaotataa
szkoda, ze nikt nic nie pisze no ale tacy panstwo sa. tacy sa ludzie. jesli wartosci to od razu takie, ze.... no wlasnie. Ale czy to tak sie robi? i to wszystko. A przeciez moze ktos musi dorosnac dopiero do takich wartosci. a jeszcze chcialam napisac - oprocz tego, ze nie kazdy jest taki wartosciowy jak inny ktos tam - ze kazdy ma swoje wartosci. tez jeszcze jest cos takiego. i to sa zupelnie prywatne sprawy. i dlaczego ktos mi ma to odebrac? jakim prawem? ja sie nie poddaje choc sytuacja jest coraz gorsza. jednak taki brak wartosci czym sie moze globalnie skonczyc mysle i dalej zyje wg swoich wartosci. no co mi pozostaje? przeciez nie wezme udzialu w zenadzie - to z tego, to z tamtego. to nie sa moje wartosci. stad moj nieustajacy apel: gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość muszę sie wygadać
nie zwracac uwagi najlepiej;)

Gość alassssssssmakotaotataa
nie nie zwracac uwagi tylko zwrócić własnie a ja ostrzegam tez domagając się swojej przesyłki , że sprawy nie pójdą coraz lepiej bo ja sobie w życiu poradzę tak czy inaczej, okradać się nie dam już nigdy poniewaz moje życie w tym kraju to ani zenada - wartosci mi no nie wiem czy zwrócono, wyjasniono, co doprowadziło mnie do ciezkiej depresji i tez sie troche rozwalilam w zeszlym roku aczkolwiek to jest tez nie docenienie kregoslupa i po prostu faktu, ze moge byc w taki sposob przewklekle chora - ja sie nie bede rozpisywac na takim forum. jesli chodzi o krzywdy poza przesylka z przesylka zwiazane to one sa takie, ze ja ich nie pamietam - kilkadziesiat przerazajacych uczynkow zlodziejskich i roznych kretactw okolo wartosci, zaden z uczestnikow tego procederu nie poddal sie. w tej sytuacji mam jasny poglad na wiele faktow, ktore jawily mi sie inaczej a teraz tez inaczej i chcialam ostrzec, ze jakimis ksywami jeszcze we mnie sie tu wali strasznymi, mam zniknieta ksiazke, ciagle snia mi sie sny znikniete i to jest taka historia,zycie to kosza na smieci - nikt mi nie zwroci, a calosci nie rozumialam, ze ja tak oszalalam w tej historii i zrobilam z siebie posmiewisko bo przeciez co - ja tak chcialam skonczyc? tam jakies moje wnioski bo co ja mialam rozumiec z calosci. i na paczce mi zalezy poniewaz takie mam wartosci i nie pozwole sobie, zeby osoby co mnie okradly i ogolnie tyle maja wartosci mi cokolwiek wziely juz kiedykolwiek. jak ja ogolnie w zyciu wygladam - dla siebie jak kloszard. ale to od zawsze. bez panstwa, jednego dobrego slowa - takie rzeczy. z sensem. i jesli cos sobie wymyslacie to wylacznie za moimi plecami i mnie to nie interesuje w ogole bo to jest wasz wymysl. ja tylko chcialam przesylke - moja babcia a matka tez powinny sie liczyc. wy chyba oszaleliscie - jakie wy macie wartosci? ja mam bana na najprostsze rzeczy bo to jest zwyczajne dno - bez nazwy i tyle. i chcialam ostrzec, ze ja troche padlam bo tej paczki nie bylo i nie ma , ja chyba ogolnie zle zrobilam ze ja chcialam. ale dlacego? jakis powod mialam. i dlatego mnie to nie obchodzi bo dla mnie to co sie dzialo nie moglo byc i cale moje zycie tez - takie cos? i wszystko bez sensu - jakies ksywy - tyle napisze bo tak tu jestem. a wszyscy czemu? bo takich ksyw uzyto, wartosci, zlodziejstwo. ja nie bede sie ponizac. z paczka jak kloszard, ale swoje jedzenie, a wy co sobie wyobrazacie? ze kim wy jestescie? wy sie na mnie rzucacie? na kogo? jakie wy macie wartosci? i tyle. a w takiej sytuacji pewne osoby w tym panstwie to zlodzieje cudzych wartosci - po co? zeby co popierac? przeciez ja tego nie popre. kim wy wszyscy jestescie? ja sie tylko zastanawialam co mialam robic zeby tak nie skonczyc i tak dalej - ale ja tez jestem chora, mam obolaly kregoslup, moglam miec rozne mysli - niezbyt wesole niestety i tyle. a teraz sie z tym pogodzilam. bo niby co zrobi. jestem obolala. zaraz po nowym roku oko mnie bolalo ponad tydzien, powazne problemy mialam. taka historia. i tylko ostrzegam , ze paczki sie domagam i koniec. i nie rozmawiam nie wiem z kim. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

prosze panstwa prosze nie uwlaczac ludziom prosze mnie i mna nie mieszac nikogo w nic, prosze mi przeslac przesylke i sie odwalic. to co mi zrobiono zamiast zalowac - a co ja cofne sobie zycie do tylu - to panstwo, pewne osoby dalej. to sa straszne rzeczy. przez to przyszla rodzina. a ja mialam siedziec bez ruchu. poza tym ja mam dane osoby - co wy sobie wszyscy nie wyobrazacie? no normalnie ani na leb szurnieci nie jestescie. jak ja sie nazywam? prosze sobie to wyjasnic i tak dalej. wszystko wszyscy wiecie? idziecie na 3 wojne swiatowa? kogo w to chcecie wrobic? siebie i swoich idiotow czy idoli. ja juz poszlam z wartosci takich czy nie innych tak a nie inaczej. a czemu je mialam? bo tacy jestescie bo tak mnie wyrzucono z pracy. tak sie to z pracy wyrzuca? przeciez tu juz moglo byc najgorsze. byle beze mnie lenie, zlodzieje, oszusci, zboki i najgorsze dno. sie popatrzcie na siebie na codzien i spieprzajcie od normalnych i tyle. mnie tam nie bylo zbrojenie potrzebne, ale coz mi zostalo - to przyszla rodzina i tak dalej. a reszta to kurwa mac oddawaj paczke i sie kurwa naucz czytac glupi cymbale chyba widzisz co tam pisze po swoich studiach czy nie wiadomo czym i tak dalej. kogo to obchodzi? i prosze sie odwalic od anonimowej osoby z rozwalonym zyciem. ale skonczylam. i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość daj sobie kobieto
spokój ;/ szkoda czasu na takiego palanta. możesz miec innego, normalni faceci jeszcze istnieją ;)

ja tylko chce napisac, ze przede mna zycie kloszarda i obiboka sie dowiem. po prostu panstwo maja takie poglady, ze ktos musi sie tak bez sensu nameczyc bo niczego nie da sie wyjasnic. to wszystko. a poza tym to jest ho ho ho - tez sie nie dam ile procent historii - kto to policzy? zeby nie bylo, ze tylko tyle. i to wszystko bo sie wszyscy obraza, kto mi pomogl wartosci odzyskac. a czemu nie? :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

ja jeszcze sie wrocilam bo chce sprostowac dobre slowo mam na mysli jakokakolwiek uczciwosc. bo to takie niejasne. brak uczciwosci i po mnie. a wskutek calosci niezrozumienia sytuacji zachowywalam sie jak osoba taka jakas cos ze mna nie tak. ale nikt mi niczego nie wytlumaczyl, normalnie sie zachowywalam tylko za duzo wszystkiego bo czemu by nie? i tak dalej. ale ja juz mam te wartosci ktore mi ukradziono, zniszczono. no mam - jestem tego swiadoma i mam sie nie dac. tyle. to wszystko. co jeszcze moge napisac? dobre slowo - to jest takie naciagniete sformuowanie wynikajace z wielu okolicznosci w moim zyciu, ale zero ucciwosci i takie cos mi zostalo. no to jakie wartosci? i tyle :(

tu jeszcze chce napisac, ze na tym forum tez bylam uczciwa i taki koniec. takie wartosci? gdzie? do kogo? o czym mowa? ja cos mam z takimi wartosciami wspolnego, ze ani jednego uczciwego slowa? albo jedno i wez sie tym przejmnij. a ja bylam tak zdemolowana , ze nie ma o czym rozmawiac jak dla mnie i tyle. a niby o czym? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

ja jescze raz tu pisze ze ja sobie nie zycze zadnych wyzwisk, ze ja jestem nierobem czy cos tam - to tam napisalam na innym forum - juz tu przylecieli a to bylo w ogole co innego i znowu na mnie, ze ja nic nie zamierzam robic - rozerwac sie. i to nie jest prawda, a co mialam to mi tak przerazajaco i obrzydliwie zniszczono ze co ja mam robic? ja tylko jestem zdezorientowana w sytuacji - moze bylam bo tak i juz. bo jakies tam powody mialam, ale to juz historia. mialam sie poddawac ze nie dam rady rodzinie choc no ale rodzina i mialam sie poddac. ale 1 rzeczy nie wiedzialam no to sie rozwalilam,ale juz sie nie poddam bo 1 rzeczy nie wiedzialam. i to wszystko. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

ja juz ide z tego watku bo reszta to sa rzeczy osobiste i tak dalej. ale tez manipulacja i tak dalej. a zreszta czy ja wiem wszystko? i to tyle. ale jedno wiem - takie cos co mi zrobiono to szkoda w ogole komentarza. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta?????!!!!! 😡😡😡😡

Gość muszę sie wygadać
no wiem,,, ale tak latwo to powiedzieć... kuzwa no jestem coraz bardziej zła na siebie... najlepsze jest to ze niedawno zakonczyl sie moj 5 letni zwiazek i od razu kogos poznałam i to jeszcze znowu niedpowiedniego... moje ulubione powiedzenie: słuchawki zawsze splątane, herbata za gorąca a facet nie ten. Uwielbiam to

a ja przyszlam dalej domagac sie swojej renty - gdzie ona jest? zalezy mi na niej, jest to renta - paczka, która doprowadzila mnie do tragedii całozyciowej, wszystko jest przez Polske i ja chce - czymkolwiek ta Polska jest bo ja nie uznaje zadnej Polski ani wielu innych wielkich wartosci bez 1 wartosci bo tak tu skonczylam, a teraz sie nie dam i dawac mi moja paczke i to wszystko. do mnie wyslana. a reszty tu nie komentuje bo to forum ani chore na leb nie jest co juz wiele razy pisalam. chcialam tu dac jakies wartosci bo po co tu przyszlam to skonczylam tak marnie jak zwykle choc gorzej bo to same osoby bez imion i nazwisk - jakies ksywy nie wiadomo kogo czy czego dotyczace - jakiego tematu????!!!! gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość muszę sie wygadać
alassssssssmakotaotataa daj sobie juz spokoj bo ziewam. marudzisz jaki to swiat zly a inni maja jeszcze gorzej.powiedz cos bardziej konstruktywnego.

Gość allllsssssaaaaamakotaotataa
to znowu ja z rana, nie marudzisz tylko ponad 2 lata czekam juz na paczke tudziez przesylke. co wy sobie nie myslicie - ty i tacy jak ty? ze co - ktos mnie bedzie utrzymywal do konca zycia? albo ze co - ja mam wakacje z tym kregoslupem codzienne? co to wszystko ma byc? przeciez ja 40 lat omc jestem u obcych ludzi, w obcym panstwie niezdolna do odszukania swojej rodziny biologicznej wskutek ograbienia - plądru na mnie psychicznego i nie oddania mi paczki po matce - czy ja mam sie cieszyc z tej sytuacji? od 2 lat paczka juz jest, wartosci zostaly odkrecone - zostalo sie wyniesc, koniec kontaktu z ludzmi, gdzie mnie zawleczono i koniec. osoba za to bezposrednio odpowiedzialna nie zyje i zamiast stanac po stronie osoby skrzywdzonej to co ty sobie nie myslisz? ze ja sie wysypiam i nie martwi mnie to wszystko? jak to wyglada? to jest normalne? a dalej co? gdzie dalej? i ja to pisze bo te teksty ktore pisalam w sieci na tym forum itp z ktorymi jestem kojarzona A POWINNAM? bo jeszcze cos takiego jest a powinnam? to to nie powstalo dlatego, ze mnie wyrzucono z pracy. ja sama w sumie poszlam ze strachu i tak dalej. tlumacze ze niczego w Polsce nie zyskalam, nic nie mam z zycia tutaj. no co mi sie ma podobac? przetrymywanie mnie tu na jakichs niezrozumialych dla mnie zasadach zupelnie? nie wiem. i opowiadanie mi jakichs klamstw, osaczanie - co mi sie tu ma podobac? ja nie bylam w stanie do pracy isc z powodu zaklamania, oderwac sie a teraz mam od ponad roku powaznie chory kregoslup i co ci ludzie - zupelnie obcy dla mnie wyobrazaja sobie - ze co, ze obcy ludzie beda mnie leczyc? ze chca tego? tego chcieli? osoba ktora mnie tu przywlokla nie zyje. przez ten uczynek nie mam matki i cale zycie wszystko jest zwalane na mnie. no nie uwazam tez ze to jest dobry pomysl no ale tacy sa ludzie. z tym ze paczke powinnam byla dostac i nawet moglo byc tak, a przynajmniej wiedziec o niej. a ja tez taka jestem bo bylam aktywna i z powodu wielu klopotow myslac o tej paczce nie umiem sie pogodzic tym, ze byc moze jestem przewklekle chora -moze ze stresu i tak dalej. i pisze to bo sie nie chce do jakichs glupot sprowadzac - tak mnie zrobiono , ze ja niczego soba nie prezentuje. no moze zle zrobilam ze z pracy sama odeszlam, ale to choroba psychiczna mi zostawala, a tak mam chory kregoslup. no co panstwo wola. to jest paczka i mam sie za co leczyc. a tak, co? i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość bvnxbx
W Y K U R W I A J

Gość alassssddddmakotaotataa
ale słownictwo:( 😡 a ja dalej pisze ze moja sytuacja nie odpowiada mi w ogole i cokolwiek dalej to po prostu w inny sposob niz dotychczas. ze mnie nikt nie chce - to nie, ale nie mialam nie wiem jak to nazwac - umiejetnosci pewnych ale czy ja ich potrzebowalam? to nawet nie o to chodzi - ja nie potrzebowalam byc inna, a do czego ja sie mialam dostosowac? w kazdym razie dzis nawet gdybym cos robila dalej, a czemu nie gdyby ktos chcial - to nie tak tylko inaczej znaczy jak? znaczy zeby tak nie skonczyc jak obecnie po tak ciezkiej pracy pelnej sensu bez sensu i tyle. bo to nikomu nie potrzebne. ale mnie bylo potrzebne zebym ja tak nie skonczyla jak skonczylam obecnie. i z tej sytuacji jest wyjscie tylko prosze oddac moja wlasnosc i to wszystko. i tu jeszcze pisze, ze napisalam, zeby nie kojarzyc mnie z glupotami - moze nie o to mi chodzilo. dokladnie z takim uczynkiem ze ja takie rzeczy robilam ludziom, a to ze jestem w takiej sytuacji obecnie to jest taka sama sytuacja co ta opisana w jakis sposob, zeby nie bylo ze ja sobie zarty robie. a czemu ja tak ciezko pracowalam? tak wyszlo - niczego nie rozumialam i zostawalo coraz wiecej wszystkiego brac i tak skonczyc jak skonczylam???? no tego nie musialo byc - mnie zostawalo wiecej pracowac, ale co z tym mial ktokolwiek wspolnego? nie rozumiem. to nie wynikalo ze mnie. to wszystko. a ja niczego nie moglam sobie polepszyc przy okazji i sie nie dam. niczego nie rozumialam i tak sobie radzilam w swoim stanie wiedzy. no to ktos inny zamiast mnie wysmiac co ja to wyprawiam to mnie zniszczyl. bo co? i tyle :( jakim prawem? i to pisze zeby nie bylo ze to czy tamto co tu pisalam np. uwazam za rzeczy nieistotne. alez istotne jak najbardziej. nawet sobie wszystko ogralam, uwazalam i co ja jeszcze mialam zrobic? tak zebym ja wartosci miala, zeby mi ich nie odebrano i ja zebym nie zostala bez wartosci - wiadomo jakie forum - ja juz wiedzialam. tyle. a reszta to kogo to obchodzi? i to pisze, zeby nie bylo, ze ja zarty sobie robie z czegokolwiek czy kogokolwiek. z mojej sytuacji? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze chcialam napisac, ze gdziekolwiek przychodzac i tak wszystkiego niktnie wie, nie da sie, zachowanie ludzi jest i tak nieprzewidywalne takie rzeczy to wzielam pod uwage - no forum kafe to juz troche znalam - nie do konca tez ale to juz nie jest moj problem w tym momencie. choc moze zmienie zdanie, ale wszystko w obrebie Polski a dalej co to mialo byc? bo o co mi chodzi? no to tutaj lokalnie, ze za duzo wszystkiego, ze za duzo chce a co z tego mam. no wysmiac w sumie. ale jeszcze gdzies tam w swiecie. bez przesady. a rodzime podworko to tez skomplikowana sytuacja i nie bede w to wnikac. choc jak ktos mnie z sensem zobowiaze do jakichs przemyslen to tez sie ich podejme z mojego punktu widzenia i to chyba tyle co mam do napisania. No i gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 No i gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

ja jeszcze raz sie wracam tu bo sie dowiem ani podworko ani rodzime. na odwrot. dobrze. ale to nie ja spowodowalam sytuacje, ze ja uzywam takich slow w zyciu. to nie jest moje rodzime podworko ze sie tak wyraze i to wszystko bo ja w zyciu uzywalam slownictwo,ktore mi bylo potrzebne, a nie tyle slownictwa co na kafe - troche - np. porody - to mnie powiedzmy interesowalo otwierajac taki czy inny watek na tym forum. tak przyszlam???? tak moglam przyjsc powiedzmy ze tak przyszlam to gdzie tam bylo slowo rodzime podworko czy cos takiego. to nie byly moje zainteresowania i nie potrzebowalam takich slow. i do dzis tak jest. tak mnie potraktowano ze takich slow zaczelam uzywac? po co? tyle chyba. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

nikt nic nie pisze... to ja jeszcze dodam ze takiego slownictwa tez nigdy nie stosowalam jak to slownictwo na tym watku i to drukowanymi. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alasssseeeeemakotaotataa
dlaczego nikt tu nic nie dopisal? :( smutno. cokolwiek. ja nadal czekam na moja paczke i zadam zwrotu. co mam robic? dzis piatek wieczór i wykorzystujac okazje przypominam o tym osobom, ktore mi ja bezprawnie przetrzymuja ktorys rok. nie wiem czy to jest pogrózka - czy to tak brzmi? w kazdym badz razie adres jest. adresat rowniez. gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡