Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen1718

boję się. co to jest??

Polecane posty

proszę o pomoc. 5 dni temu miałam swój pierwszy raz. 2 dni po okresie miałam brązowe plamienie, a wczoraj dostałam okres tydzień wcześniej niż powinnam i jest on skąpy, mniej jest go niż zawsze. mieliśmy zabezpieczenie, ale różnie z tym jest. dodam, że mam grypę od 3 dni. tzn. boli mnie gardło, mięśnie, głowa i mam gorączkę. proszę mi powiedzieć czy ten okres zbyt skąpy i za wcześnie jest objawem choroby, czy (niechcianej) ciąży?? pewnie było już dużo wątków na ten temat, ale nie mogę znaleźć, takiego, który pasowałby do tego co mi dolega. proszę o szybkie odpowiedzi.

nie jestes w ciazy, organizm kobiety sie zmienia , jak jest okres, jak sie wspolzyje po raz pierwszy, jak sie wspolzyje regularnie- za nim poszlas do lozka z mezczyzna - trzeba bylo sie dowiedziec wiecej na ten temat. To tez jest spowodowane choroba - jak byc byla w ciazy nie dsostalabys okrecu - brazowe plamienia po to normalna rzecz. W CIAZY NIE JESTES

dziękuję za odpowiedź. tyle, że ten stosunek nie był planowany. nie usprawiedliwia mnie to, że byłam pod wpływem alkoholu, bardzo tego żałuję.

Nie ma co sie bać. Ja miałam tak samo. I również mam grype. Mój okres również był skąpy bylo plamienie ale bez obaw. Być moze jest tak dlatego, ze twój organizm jest osłabiony

mam nadzieję, że tak jest. bo z jednej strony wiem, że za wcześnie nawet na takie plamienie, gdybym była w ciąży. Za dużo się naczytałam przez te kilka dni o tym wszystkim, o ciąży, o objawach. Dlatego teraz ciągle się tym stresuję.

mam jeszcze jedno pytanie. czy możliwe, aby ten okres był aż tak skąpy żeby skończył się drugiego dnia?? zawsze mam jakieś 5 dni bardziej obfite.

proszę o jakąś odpowiedź. może jeszcze któraś z Was tak miała. muszę bardziej się przekonać, że to na pewno nie jest ciąża. czy jestem za bardzo przewrażliwiona??

Gość dfghjy wera
zrób test na hiv

Jeżeli masz obawy w aptece kup test i zrób. Ja ostatnio tez miałam taki skąpy bardzo sie tym przejęłam ale to wynikało z tego, ze chora na grype jestem. Miałam zapalenie pęcherza. Nie bój sie:)

dzięki ;) mam nadzieję, że to nie ciąża. jeszcze za wcześnie na test, ale skoro jest okres, mimo że bardzo skąpy to mam nadzieję, że to tylko moje przewrażliwienie.