Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspokojona na maxa

seks z mlodszym partnerem,--o yeahh

Polecane posty

Gość zaspokojona na maxa

Mam mlodszego o 6 lat faceta, dodam ze mialam jeszcze mlodszych.Ten ma 32 lata,wczoraj pierwszy raz sie kochalismy i dzisiaj nad ranem.Caly dzien nieprzytomna chodze z wrazenia, facet dosyc ze jedrny, z porzadnym sprzetem,potrafi i wie jak zaspokoic kobiete, to jeszcze zakochany we mnie.Pecha mialam ze tfrafialam zawsze na facetow z malymi peniskami, a tu prosze, nie potrzebuje zadnych opinii, rada dla kobiet--nie bierzcie facetow z malymi fiutami!Teraz czuje co to seks,jestem zaspokojona, wieczorem powtorka.

Gość Kokietka-pończoszka
Ja też mam młodszego od siebie trochę i naprawdę mam to coś gdzie tylko chcę.Muszę trzy razy dłońmi objąć jego sprzęt,a jak włoży to tchu brakuje.Masz rację to musi być coś,a nie falsyfikat prącia :)

Gość duzy i gruby to jest to
moze nie za bardzo dlugi ale taki, jak to okreslic? dlugo twardy okazaly grubasek co potrafi porzadnie kobiete wypelnic i wylomotac to jest ideal przynajmniej dla mnie. niestety z takim duzym grubasem nic oprocz cipusi sie nie nacieszy bo jak takiej armacie zrobic porzadnego loda albo zapakowac sobie w dupcie? szkoda ze faceci nie maja opcji zmiany wielkosci.... opcja XXL do cipki, opcja L do calej reszty

Gość ,Zullus:?
to po rozwodzie 1 nowy facet? o trójkącie nie myślisz?:)

Gość kljjjlllkjkljjkljkl
A wiecie co mnie zastanawia u kobiet? Ich takie parcie na "duze czlonki" - ja sam mam sredni(co oznacza, ze czesc ma wieksze a czesc mniejsze bo srednia sie z czegos bierze) i w przeciwienstwie do kobiet powiekszajacych biust i oszukujacych tym samym partnerow nie wpuszcze tam silikonu... Dlatego mnie to smieszy - bo to tak jakby faceci robili to tylko z kobietami o duzych piersiach(zreszta jakby wszystkie mialy duze, to nie bylyby one uznawane za duze tylko srednie)...

Gość pruszysniezek*
zaspokojona na maxa-aleś dziecinna nie liczy sie długość czy grubosc ale technika kobietko