Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeonidBrezniew

Moja myśl.. na temat World Trade Center, ktoś podyskutuje?

Polecane posty

Gość LeonidBrezniew

Oto mój wniosek, myśli, koncepcja, na pewien sposób referat Jestem przekonany, iż atak na WTC 11 września był spreparowany przez odpowiednie służby Stanów Zjednoczonych, od razu nakłada się pytanie? po co? czemu? jaki cel był w zabiciu tylu ludzi? a więc odpowiedź jest bardzo prosta, aby mieć pretekst do wkroczenia w kraje islamskie typu Iran, Irak, Afganistan... znowu pojawia się pytanie, ale po co? ano po to, że tak naprawdę wymienione kraje, teoretycznie są wolne, suwerenne itp.. ale w praktyce są to terytoria Stanów Zjednoczonych, a Ci już napewno mają w tym cel.. jest ich zapewne parę, i tylko władzę Stanów wiedzą jakie dokładnie. Kilka słów, skąd wniosek, że był to atak? a więc jeśli przeanalizujemy te "zamachy" bardzo łatwo i szybko rzuca się kilka faktów w oczy. Zacznijmy od samych wież... prawdopodobieństwo, że obie się zawalą od uderzenia samolotu jest tak małe jak to , że wygram dzisiaj w totka i za 3 dni przy kolejnym losowaniu ponownie trafię główną pule.. coś niemożliwego praktycznie, dodatkowo kiedy się ktoś zna choć troche na kontrolowanym wyburzaniu i zobaczy jak te wieże upadały i w jakim tempie to gołym okiem widać, że były to po prostu kontrolowane wyburzenia. Najlepszym jednak faktem i argumentem jest to, że 4 samoloty od dwóch godzin bezkarnie nie na swoim torze latały po przestrzeni Stanów Zjednoczonych i nic się nie działo.. podczas kiedy w normalnej sytuacji, jak leci niezidentifikowany samolot po nie wyznaczonym torze to dosłownie w kilka minut a szczególnie w USA, gdzie mają bezapelacyjnie najlepsze sprzety militarne pojawia się myśliwiec, który Cię sprawdza a jak nie odpowiadasz to jesteś sciągany na dół.. a tymczasem 4 samoloty sobie jakby nigdy nic nie latały, oba uderzyły w WTC a jednak (w głównym raporcie) w PENTAGON!! w główny budynek ochronny w STANACH... (dałem nawias co do pentagonu bo w rzeczywistości na 99.9%, był tam po prostu wystrzelony pocisk z samolotu, ponieważ żadnych części od beinga nie znaleziono w pentagonie), a 4 samolot rzekomo upadł gdzieś na polu dzięki buntowi na pokładzie - haha śmiech na sali.. i tam oczywiście też nie znaleziono żadnych ciał, ani żadnych części od samolotu typu being... oficjane wytłumaczenie? samolot wyparował poprzez spalenie się benzyny- hahaha... dobre sobie :) i teraz nasuwa się pytanie, USA TO MORDERCY? ja odpowiem w ten sposób.. fakt to było ludobójstwo, to było mordestwo ale czy to było złe? spójrzmy na historie ziemi.. OD LAT toczyły się wojny o wpływy, o terytoria gdzie gineło zdecydowanie więcej ludzi.. podczas WTC szacunkowo zgineło około 2 000 ludzi, podczas kiedy np od dwóch bomb atomowoych zrzuconych na Japonie przez USA podczas 2 wojny światowej, w kilka sekund zgineło blisko 150 000 ludzi... a kolejne tyle zgineło w kolejnych dniach na skutek promieniowania tak więc widzicie.. to wszystko jest takie jakby naturalne, patrząc w przeszłość dziękuje za uwage i ciekawe czy ktoś to przeczyta :classic_cool:, chętnie podyskutuje

Gość IMO12335
To graj w tego totka, bo nie zawaliły się dwa wieżowce a TRZY. Ten trzeci chyba z zazdrości, bo nic w niego nie uderzyło. :classic_cool:

Gość wieże jej czy nie wieże jej
prawdopodobieństwo, że obie się zawalą od uderzenia samolotu jest tak małe jak to , że wygram dzisiaj w totka i za 3 dni przy kolejnym losowaniu ponownie trafię główną pule. Na to akurat jest spore prawdopodobieństwo pod warunkiem że jesteś podwiazany pod koryto Tuska W to że to był przypadek wieżą chyba tylko Amerykanie wychowani na Ally McBeal, Pamietniku Bridget Jones i czipsach O prowokacji hitlerowskiej z Gliwic pan słyszał?

Gość IMO12335
wieże jej czy nie wieże jej "O prowokacji hitlerowskiej z Gliwic pan słyszał?" ­ Tu nawet nie trzeba cofać się tak "daleko" w przeszłość. Wszakże sami Amerykanie opracowali plan zabicia własnych obywateli w ramach prowokacji ataku na Kubę. :D ­ http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods ­ Przerażający kraj...

Gość LeonidBrezniew
Wiem, że jeszcze zawaliła się wieża WTC 7, ale już o niej nie pisałem bo myślałem, że aż tak osoby na kafeterii nie są wtajemniczone :D fakt, jest to przerażające i straszne, ale tak jak pisałem... taka jest natura i nic z tym nie zrobimy wszakże, czym jest te 2 000 ludzi które zgineły 11 Wrzesnia wobec 60-80 milionów które zgineło podczas 2 wojny światowej ? Chodzi mi o to, iż mimo że to ludobójstwo, mordestwo na wielką skale itp to jest to naturalne zachowanie ludzi rządzących, chciwość, władza i dązenie do bycia lepszym jest nieuniknioe w takich przypadkach jesli ktoś się interesuje 2 wojną swiatową i wie mniej wiecej jak powstał konflikt na lini Japonia-USA, to powiem w skrócie, Japońce zaatakowali Hawaje, gdzie USA miało swoją głowną siedzibe marynarki wojennej... to ostatnio gdzieś przeczytałem, że USA wiedziało , że Japońce zaatakują ale celowo dali się tam "rozbić" aby mieć pretekest wywołania wojny Japonii a następnie właśnie użycia bomb atomowych :)

Gość Fall
tak się dzieje, gdy państwo ma zbyt dużą władzę.

to ostatnio gdzieś przeczytałem, że USA wiedziało , że Japońce zaatakują ale celowo dali się tam "rozbić" x mysle, ze czytales o tym w tym samym wiarygodnym zrodle, ktore zamach w smolensku uwaza za niezaprzeczalny

Gość LeonidBrezniew
zs nie twierdze, że napewno tak było.. ale nie w cale bym się nie zdziwił gdyby tak właśnie było to jest taka taktyka.. poświęcić kilku "swoich" po to aby potem rozbić wszystkich wrogów

Gość IMO12335
Oczywiście. Jednak zezwierzęcenie klas "lepszych", jest niestety naturalne. ­ Mnie bardzie brzydzi cała otoczka USA, gdzie ci bezprawnie i z zimną krwią zabiją Ciebie, Twoją rodzinę, Twego kota, psa i karaluchy "dla TWOJEGO dobra, wolności i demokracji"...i cała masa ludzi w to uwierzy, gdyż oni są tymi "dobrymi", co stoją na straży pokoju i ładu na świecie. :D ­ Ale tutaj Kafe - tutaj prawimy o cyckach. :classic_cool:

Gość IMO12335
Mistrzu - Czizas tęskni. :classic_cool:

Gość porozmawiać
Ameryka ważna sprawa-ale może by tak o Polsce.Trochę bliżej i wydarzenia nie tak odległe.A może z boku widać lepiej.?

Gość LekarstwoNaRaka
LeonidBrezniew zs nie twierdze, że napewno tak było.. ale nie w cale bym się nie zdziwił gdyby tak właśnie było to jest taka taktyka.. poświęcić kilku "swoich" po to aby potem rozbić wszystkich wrogów osoba która podejmuje taka decyzję chyba jest swiadoma, że ci rozbici swoi nie beda jej fanami? {cool]

Gość IMO12335
Mistrzu - jam istota pełna altruizmu, dlatego martwię się o zdrowie uczuciowe Czizas, która z pewnością odchodzi od zmysłów pod Twoją nieobecność. :classic_cool:

Gość porozmawiać
Leonid- jednak nie porozmawiam zTobą bo mi się żle kojarzysz.

Gość Fall
"Tutaj gdzie mieszkam mam koleżankę która mam dwie koleżanki jedna ma 46 lat druga 56 lat i myślicie że kogoś to obchodzi ? idą przez życie jak burza a spędzanie z nimi czasu jest przebombowe z ręką na sercu i mam to w dupie że mają tyle lat" i dobrze, że idą przez życie jak burza, polskie 30-tki i starsze też by były pogodne, jakby im tak nie wytykano ich wieku. inna kwestia, że nie można się czarować, że 30+ są atrakcyjne, bo wiek jest jednak istotnym elementem ;) atrakcyjności kobiety. mężczyzna ma świadomość, nawet jak patrzy na atrakcyjną 30-stke, że jej uroda szybko minie

Gość Fall
pardon nie ten temat :classic_cool:

Gość w sumie
to budujące , że nawet na kafe ludzie chwytaja, ze coś tu nie gra z tymi wieżami :) w końcu wojna to biznes najlepszy na świecie, a ludzie dla forsy i władzy zrobią wszystko, zabijają za parę groszy, a co dopiero gdy w grę wchodzą setki miliardów. Jest taka szkoła, żeby w każdym dziwnym zdarzeniu patrzeć na to, kto najwięcej zarobił lub zyskał. I będzie wiadomo, kto w tym maczał palce.

Gość lilik
nie bojicie sie pisac na ten temat ? Pamiętam moje dzieciństwo lata 90 ,mjalam tylko może 6 kanałów w TV i cale dnie bym tylko oglądała, dla dzieci młodzieży było wtedy tyle ciekawych programów czarodziejka z księżyca itp. w muzyce było dużo ciekawych rzeczy. fajne teleturnieje, pamiętam ze i w gazetach ciekawsze artykuły pisali, te lata były takie pełne nadziei ze przyszłość będzie lepsza A teraz mogę jej wogole nie oglądać nic nie ma ciekawego seriale które się ciągną ponad 10 lat powtórki na Polsatach to rodzina zastępcza już leci chyba 7 razy dziennie ktos to wogole ogłada? muzyki tez właściwie dobrej nie ma wydaje mi się ze lepsze teledyski SA z lat 90 właśnie no może wiadomości SA dziś ciekawiej przedstawiane niż kiedyś A to wszystko wydaje mi się ze po atakach właściwie po nie ma nic ciekawego w mediach według mnie jak trwa kryzys to on już trwa od dawien dawna

Gość kiedyś,,,,
ale to społeczeństwa są głupie to i przekaz mediów jest jak dla idiotów. bo ludzie wszystko maja gdzieś, interesuje ich spłacanie kredytu na samochód, ciuchy, i żeby laska była wydepilowana i łykała, żeby przypalić maryche raz w tygodniu, poimprezować. a że zakładają nam po cichu kajdany nikogo nie ineteresuje.

Gość mnie to nie dziwiiiiiii
oczywiscie, ze to ściema, bo akurat gdyby samolot uderzył w Pentagon to wyrwa w budynku miałaby szerokosc co najmniej szerokości rozpietosci skrzydeł samolotu, a była dużo dużo mniejsza, zresztą można zobaczyc zdjecia Pentagonu i nijak nie da sie uwierzyć, ze tam walnął samolot, którey zresztą po tym jak walnął rozpłynął się w powietrzu :-D

Gość mnie to nie dziwiiiiiii
o matko, ale link :-D ale widać tę bujdę bardzo wyraźnie http://www.google.pl/imgres?q=atak+na+pentagon&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&rlz=1R2ADFA_plPL463&biw=1018&bih=486&tbm=isch&tbnid=Bg69S4pZ4ZLRjM:&imgrefurl=http://www.paranormalium.pl/world-trade-center-i-ufo,24,18,artykul.html&docid=G2jZIP_3QXB9zM&imgurl=http://www.paranormalium.pl/ilustracje/artykuly/szkic_pentagon.jpg&w=300&h=195&ei=_eQTUdnrI8iG4AShv4HYDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=2&vpy=199&dur=938&hovh=156&hovw=240&tx=140&ty=123&sig=101774853623498327569&page=1&tbnh=139&tbnw=205&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:5,s:0,i:96

Gość to zwykła męska
mam hamulec myśli