Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eska3000

jak rozgryść faceta z internetu??

Polecane posty

Temat dotyczy chłopaka poznanego na portalu fotka.pl. Mam tam konto (zostało z dawnych lat) ale prakttycznie nie uzywam, dostaje stosy wiadomości ale ich nie czytam bo nawet mi sie nie chce, nie glosuje , czasem wejde jak bardzo mi sie nudzi.Nigdy nie napisalam pierwsza do żadnego faceta i uważałam że takie znajomości to pomylka. Jednak ostatnio weszłam i przypadkiem trafilam na profil chlopaka ktory jakos tak na mnie wplynął że dałam mu najwyższa ocenę i napisałam wiadomość.Ku mojemu zdziwienie on juz wcześniej na mnie glosował wiec wiedzilam ze mu sie podobam, odpisał był bardzo zadowolony ze sie odezwalam. Rozmawialo sie bardzo milo i szybko zlapalismy dobry kontakt, jednak on bardzo chcial sie odrazu spotkac na zywo. Ja milam jakies opory dopoki nie wiedzilam o nim zbyt wiele. Jednak w koncu zgodzilam sie ale jakos tak sie wszystko poukladalo że jak on mogl to ja milam prace i na odwrot.Zaprosil mnie nawet do sibie na noc - bo uwazal ze to jedyny czas kiedy mamy wolne razem odmówiłam oczywiście bo nie bede do obcego faceta na noc jeżdzić. Trwalo to 2-3 dni. Wchodzilam tam tylko po to zeby z nim porozmawiać, a on przestal sie odzywac tak zx dnia na dzień. Nie rozumiem go czasem zajrzę zeby sprawdzic i on non stop jest onilne . Mówił że nie spotka sie raczej nalogowo z dziewczynami z netu ale kto go tam wie moze jak mu nie wyszlo spotkanie na szybko ze mna jak mogł to szuka dalej...??? Co o tym sądzicie nie rozumiem takich ludzi wogole. Jakby nie mozna bylo sie umówić np. w weekend jak obie osoby beda miec wolne czy coś...