Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eska3000

jak rozgryźć faceta z internetu?

Polecane posty

Temat dotyczy chłopaka poznanego na portalu fotka.pl. Mam tam konto (zostało z dawnych lat) ale prakttycznie nie uzywam, dostaje stosy wiadomości ale ich nie czytam bo nawet mi sie nie chce, nie glosuje , czasem wejde jak bardzo mi sie nudzi.Nigdy nie napisalam pierwsza do żadnego faceta i uważałam że takie znajomości to pomylka. Jednak ostatnio weszłam i przypadkiem trafilam na profil chlopaka ktory jakos tak na mnie wplynął że dałam mu najwyższa ocenę i napisałam wiadomość.Ku mojemu zdziwienie on juz wcześniej na mnie glosował wiec wiedzilam ze mu sie podobam, odpisał był bardzo zadowolony ze sie odezwalam. Rozmawialo sie bardzo milo i szybko zlapalismy dobry kontakt, jednak on bardzo chcial sie odrazu spotkac na zywo. Ja milam jakies opory dopoki nie wiedzilam o nim zbyt wiele. Jednak w koncu zgodzilam sie ale jakos tak sie wszystko poukladalo że jak on mogl to ja milam prace i na odwrot.Zaprosil mnie nawet do sibie na noc - bo uwazal ze to jedyny czas kiedy mamy wolne razem odmówiłam oczywiście bo nie bede do obcego faceta na noc jeżdzić. Trwalo to 2-3 dni. Wchodzilam tam tylko po to zeby z nim porozmawiać, a on przestal sie odzywac tak zx dnia na dzień. Nie rozumiem go czasem zajrzę zeby sprawdzic i on non stop jest onilne . Mówił że nie spotka sie raczej nalogowo z dziewczynami z netu ale kto go tam wie moze jak mu nie wyszlo spotkanie na szybko ze mna jak mogł to szuka dalej...??? Co o tym sądzicie nie rozumiem takich ludzi wogole. Jakby nie mozna bylo sie umówić np. w weekend jak obie osoby beda miec wolne czy coś...

Gość 700 ibrahimów
głupia jesteś i puszczasz się w necie

nie puszczam się w necie, wypraszam sobie takie teksty internet miejsce jak kazde inne, mozna tu przeciez tez kogos poznać, chociaż nigdy nie bylam zwolenniczką takich znajomosci ale widze ze znajomi sie spotykaja i czesto maja pozytywne opinie

Gość dłajt
serdecznie odradzam takie znajomości,jak bardzo chcesz faceta to kup sobie wibrator

Gość zapomnij
szanuj sie

Gość lamota numero 5
Po co piszesz w ogóle takie rzeczy tępa strzało. ... "mam tam konto...dostaje wiele wiadomości,ale ich nie czytam....znajomości to pomyłka...",więc po co masz tam konto? Chciałaś się dowartościować ? Facet chciał się umówić,a tyś myslała,żeś królewna,więc Cię olał i teraz boli Cię porażka! Gdzie się rodzą takie typy?

to nie jest tak że ja bardzo chce faceta, ja go nawet nie szukam, niedawno zakonczylam jeden zwiazek i wcale nie mam zadnego parcia na faceta to wyszlo przypadkowo spontanicznie czy coś w tym złego. Tylko o co chodzi czemu on sie tak dziwnie zachowuje może ktos kto ma juz jakies doswiadczenie w takich znajomościach sie wypowie

po co pisze ? po to zeby przedswiac styuacje ze to wyszlo przypadkowo a nie tak ze siedze i szukam faceta na fotka.pl Po co ma konto? Bo zalozylam je bardzo dawno i korzystałam z niego jakis czas. Nie mozna miec poprostu konta i przegladac sobie , nawet glosować , czy trzeba odrazu nalogowo randkowac? chyba nie

Gość dłajt
jak to po co załozyła? pizda cię swędzi i ruchać się chce,a nie po to zeby sobie było,wez nie czaruj

Internet to najgorsze miejsce gdzie można szukać i zawierać znajomości. Facet na bank głosował na każdą laskę którą mu się podobała i na bank do każdej zagadywał o spotkanie bo nie oszukujmy się 100% facetów ma tam konto żeby zarywać łatwe laski na numerek a 100% dziewczyn ma tam konta żeby sobie samoocenę poprawić durnymi komentarzami i ocenami za zdjęcia. Facet po prostu liczył na łatwy seks, a z tym zapraszaniem na noc to już w ogóle pojechał, nie ma to jak osoby którą nigdy w życiu się na oczy nie widziało na żywo i nie zamieniło ani jednego słowa zaprosić na noc, halooo zejdź na ziemię..ruchacz i tyle w temacie, nie ma czego rozgryzać.

poziom powyzszych opinie jest zenujacy chyba ktoś wogole nie czyta co ja napisałam a sie wypowiada...

Gość dłajt
ja przeczytałem dogłębnie twoje wypociny i jaki wniosek się nasunął? chcesz sie ruchać,ruchać,dupczyć czy co tam chcesz,ale chcodzi ci o jedno sex z samcem

no tak i kazdy mysli ze jak ktos tam zaklada konto to odrazu mu sie ruchac chce ...to moze jestem wyjatkiem od reguly wiec prosze tak nie oceniac bezpodstawnie To nie on do mnie napisał tylko ja do niego.....co mi sie wczesniej nie zdarzalo...a on to pociagnął czyli byl zainteresowany....milo sie rozmawialo i z rozmowy nie wynikalo zeby szukal sexu czy innych wrazen

dłajt to widać nie umiesz dobrze wyciągac wniosków wiec może sie nie wypowiadaj w takich razie

Gość dłajt
ok.ale przyznaj,ze mam rację

a samooceny nie potrzebuje poprawiac jakimis ocenami czy komentarzami bo to bezsensu....także to nieprawda ze dziewczyn zakladaja konto zeby samoocene poprawić czy poporstu nie mozna miec konta zeby sobie zwyczjnie kogos poznac przeciez te oceny to i tak pic na wode

no własnie napisałam ze nie masz racji chyba cos masz nie tak z glowka skoro taki opinie wypisujesz

Gość dłajt
a po co chcesz kogoś poznać,nie stać cię na poznanie w realu? uważaj bo twoja cipka zaczyna przejmować kontrole i zanim sie obejrzysz będzie po tobie

Autorko no i co z tego że pociągnął ? Zwariowałaś czy udajesz głupią ? To że do niego napisałaś to go za pewne ucieszyło niezmiernie bo pewnie jeszcze żadna dziewczyna do niego nie napisała sama od siebie tylko on sam pisał do każdej i szukał łatwego "towaru" To że sama się do niego odezwałaś sprawiło że koleś wyczuł łatwy seks, Ty myślisz że normalny facet który miałby Ciebie za normalną porządną dziewczynę proponował by Ci nockę u niego w domu? zejdź na ziemię.