Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaa877

biały śluz

Polecane posty

Gość monikaaa877

witam dziewczyny. od jakiegos czasu zauwazylam ze pojawia mi sie na majtkach bialy sluz. czym moze byc on spoowodowany ?

Gość monikaaa877
dzieki za info

Gość białyyyy
śluz występuje u każdej kobiety, może coś więcej napisz, kiedy on się pojawia, czy masz p0odejrzenia,że jesteś w ciąży?

Gość szkravvvvvv
Musisz zadać pytanie troszkę konkretniej. Biały śluz u zdrowej kobiety świadczy o dniach niepłodnych a w kolejnej fazie cyklu miesiączkowego zmienia się na przezroczysty tzn. że mamy dni płodne. Jeśli masz grzybicę pochwy to będziesz miała biały śluz ale o konsystencji serowatej i przy tym piecze i swędzi zazwyczaj.

Gość bialamasajka
Zacznij odpowiednio obserwować swój organizm, wyznaczaj sobie fazy cyklu, będziesz wtedy mogła dopasować objawy do odpowniednich faz. Jeśli sama masz z tym problem to kup sobie do pomocy chociażby mikroskop owulacyjny, np afrodyta

Gość 241247Milena
Ja mam bardzo dziwna syt. Czekam od 2 tyg na okres i nic... 2 testy negatywne i takie biale glutowate uplawy....

Gość agula8
biały, grudkowaty"serowaty" śluz to na ogół jeden z objawów grzybicy-u mnie jest jeszcze zawsze swędzenie/pieczenie.W pierwszezj kolejności stosuję clotrimazolum maść i invag dopochwowo przez kilka dni, a jak po tym nie przechodzi to umawiam się do lekarza.

Gość lady bronka
u mnie też poza upławami zawsze występowało swędzenie, na które pomaga maść clotrimazolum. dodatkowo jakiś probiotyk, np. provag, podmywanie tantum rosa. warto też pójść do ginekologa.