Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie otwarte do wszystkich

facet, który jest tylko przyjacielem dla kobiety: gej? frajer? jest to możliwe?

Polecane posty

Tamari - wiem, ale czyjaś wylewność też może być krępująca. Chociażby dlatego, że niektórzy za mocno próbują się integrować. Mój facet miał kiedyś takiego przyjaciela, nazwać gościa rzepem na psim ogonie czy wrzodem na dupie to komplement. Samotny gość po 30, to chyba cud, że nie zamieszkał na naszej wycieraczce :P Co to za filmik?

ja mam tendencje do zbytniego angazowania sie w cudze problemy, przejmowania nimi probuje sie tego oduczyc, jakos pomalu idzie:) niestety im wiecej dasz z siebie tym bardziej boli jak ktos tego nie docenia, ale mnie los troche tez pokaral, bo sama nie jestem bez winy i nie umialam docenic pewnych rzeczy:) a tu znajdzoesz ten okropny filmik:/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5501266&start=0

Gość przyjazn damsko meska
nie istnieje, gdyz kobieta zawsze bedzie miala nature samicy i oceniac faceta przez pryzmat jego meskosci. jesli bedzie, brzydki, niezaradny i niezdarny to dla kobiety bedzie niemeska ofiara losu, lanymi kluskami i flakami z olejem, wiec nie bedzie miala ochoty sie z nim zadawac

istnieje tylko jest trudna do zrealizowania, ale to ze cos jest trudne i rzadkie nie oznacza, ze nie istnieje Zaba i masz racje, ja zalowalam, ze obejrzalam ide spac, dobranoc:)

istnieje, takiego nieudacznika, cieple kluski i ofiarę losu można traktować jak przyjaciółkę kobietę, w końcu mając przyjaciółki nie patrzy się na ich wygląd ani osiągnięcia w życiu (chyba że ma się poniżej 20 lat)

Gość Mężczyzna przyjaciel
nigdy nie zazna miłości, troski ani pomocy ze strony kobiety. Tacy mężczyźni skazani są na korzystanie z prostytutek. Często są tzw. porządnymi mężczyznami, którzy będąc również często świetnym materiałem na ojca co najwyżej zostaną ojczymami i będą wychowywać nie swoje dziecko. Przykre :(

Taka przyjaźń nie ma sensu, lepiej zacisnąć zęby i odejść za wczasu, bo potem będzie tylko gorzej

nie zazna troski ani pomocy?? co za bzdura a milosci? czemu ma zaznac jesli to przyjazn a nie milosc jesli ktos umie sie przyjaznic i zalezy mu tylko na tym to problemu nie bedzie ale jak ktos od kobiety-przyjaciolki wymaga milosci itd to juz jakby problem tej osoby a nie wina kobiety to samo dziala w druga strone zreszta

Gość vbgbgfbfgnhg
jeżeli przyjacielowi mówicie więcej niż partnerowi to to choojowy związek (nie licząc początków) do największej przyjaźni powinno się dążyć między partnerami nie znaczy to żeby nie mieć przyjaciół czy bliskich osób ale nie wyobrażam sobie żeby przyjaciele mojego faceta wiedzieli więcej niż mój partner mówi mi i nie chciałabym zeby tak było ale skoro niektórzy gadają o swoich problemach poza związkiem zamiast załatwiać takie sprawy w związku to nie dziwne że tyle związków się rozpada, słaba więź emocjonalna i brak szczerości nie wróży dobrze najtrwalsze związki jakie znam to właśnie takie gdzie partnerzy są najlepszymi przyjaciółmi i mówią sobie wszystko a wracając do tematu topiku - owszem taka przyjaźń teoretycznie jest możliwa(dopóki jedna ze stron się nie zakocha ;) ), aczkolwiek przyjaźnie między osobnikami tej samej płci są i reguły trwalsze i ludzie lepiej się rozumieją

Gość vbgbgfbfgnhg
no chyba że - jak pisałam wcześniej - to przyjaźń w związku, wtedy jak najbardziej jest możliwa

Gość lololpllo
nox wie dobrze jaka fałszywa jest kciukiem, ale niestety zdaje sobie doskonale sprawę z tego że jak tylko powie złe słowo o niej to tamta wszystko o niej tutaj rozpowie :( a ostrzegali ją...

Gość lololpllo
kurva sorry, pomyliłam topici 😭

Gość wszyscy co do joty ?
Ja tam wolę fuckfriendly

Gość wszyscy co do joty ?
lololpllo Co robisz uciekaj bo dostanie po pupci 🖐️ :D