Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

91mim91

Co kupic na Chrzciny dla chlopca??..

Polecane posty

Witam, doradzcie mi co kupic na chrzciny 2- miesiecznemu chlopczykowi? Nie mam pojecia co kupic, wiekszosc kupuje mu zabawki, ubranka, jedni mate chca kupic. Dzis kumpela doradzila mi bym kupila paczke Pampers i 2 paczki chusteczek, ze to teraz praktyczny prezent. Doradzcie.

Gość może coś z tego
ubranka Mata edukacyjna Hustawka Karuzela do Lozeczka skoczek ( co prawda przydatny dopiero jak dziecko samo siedzi ale przecież może poczekać) Zabawki Może jakieś ładne ozdoby do Lozeczka Nie mam pojęcia co więcej...

Ubranka mata odpada bo inni duzo ubranek kupili, a karuzela, ozdoby i hustawka maja po pierwszym dziecku.

Ubranka mata odpada bo inni duzo ubranek kupili, a karuzela, ozdoby i hustawka maja po pierwszym dziecku.

Gość cięzarny bronek
to siódma woda po kisielu,nic nie kupuj,co cie obchodzi jakiś bachor

Gość r-t0 4t4
kUP JAKIS LADNY ALBUM NA ZDJĘCIA, takie z chrztu właśnie i do tego ramkę- czasami są komplety, bardzo ladne. Jeśli cie stac, w zależnści jaka kasą dysponujecie, moze byc sesja foto. Są takie rzeczy do zamówieni au fotografa i do realizacji "kiedy się chce". Jesli maluch dostaje same zabawki itp, moze daj kase? mi sie przydała, bo za pieniądze otrzymane z hrztu, sfinansowałam np płatne szczepionki (np jakies rotawirusy, ospa itd,,,).

Gość ś
mój wnuczek dostał taki samochodzik co się odpycha nóżkami. w tej chwili ma 2.5 roku i bez tego nie może żyć. wszędzie na tym jeżdzi. w Kołobrzegu latem przejechał całą promenadę, a to jest ponad 2km. super zabawka.

Gość Salomeamena
Hej ! :) Najlepiej jakiś drobiazg i pieniądze. Jeśli szukasz miejsca na chrzciny, to polecam www.ChrzcinyiKomunie.pl . Tam można wysłac zapytanie do wielu lokali jednocześnie - oszczędzasz czas ;)