Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Dlaczego nie odpisał ? Oceńcie sytuację.

Polecane posty

Gość florecita
heheh autorko fajna z Ciebie dziewczyna sadzac po pstach nie przejmuj sie tymi glupimi komentarzami .... kobeity jzu takie sa ze przejmuja sie glupotami,ale coz taki nasz urok;) fajnie ze odpisal...milej nauki powodzenia;)

Gość do autoreczki
Oj, tam, kazda mloda zakochana osoba tak mowi jak ty :) Rozstania sie zdarzaja Jestes jeszcze mloda i nie pisz mi, ze nigdy nie spotkasz kogos takiego jak ON, bo spotkasz, tylko teraz ci sie wydaje ze nie. Za pare lat bedziesz sie z tego smiala. Pomysl sobie, to byl twoj chlopka, oboje jestescie mlodzi. A jakby tak cie zostawil twoj maz z dziecmi, po, zalozmy 15 latach malzenstwa? Co bys zrobila? Siedziala dzien w dzien na kafe? Nie dramatyzuj. Takich osob jak ty jest setki. Ludzie sie rozchodza, schodza. To normalna kolej rzeczy. Jak sie zakochasz w kims nowym, to na tego nawet spojrzec nie bedziesz chciala. Sama, bedac nastolatka, bylam zakochan kilka razy i za kazdym razem chlopak zlamal mi serce. Byly lzy, wydzwanianie do niego, myslenie o nim, ba, nawet sledzenie. I tez tak jak ty mowilam, ze sie juz nie zakocham, ze to ten jedyny itp. I wiesz co? Po jakims czasie poznalam kogos, zakochalam sie i znowu mnie oszukal. I znowu byly lzy. Potem jak sie okazalo, ze na mojej drodze stanal wlasciwy facet, porzadny, kochany, to nie umialam juz zaufac. Potrzebowalam 2 lat zeby zaufac komus, kto kochal mnie bezgranicznie. Dzis ten mezczyzna jest moim mezem, jestesmy razem 6 lat, kocham go nad zycie i jestem szczesliwa, ze nie ulozylo mi sie z tamtymi debilami, bo wtedy nie poznalabym mojego kochanego Meza. Wiec uszy do gory, a ztamtym chlopakiem w ogole sie nie spotykaj. Nie dzwon, nie pisz, nie mysl. Zero kontaktow. Usun go z facebooka, nie interesuj sie tym co robi, nie wypytuj o niego. Radzi ci to starsza kolezanka po przejsciach ;)

Może kiedyś się odważę zniknąć z jego zycia, ale nie mogę tak drastycznie :( no cóż dzięki za radę...

Gość onaonono
hahhahahahahahahha tyle powiem na ten temat