Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana789

brak miesiaczki a wynik testu neatywny

Polecane posty

Gość zaklopotana789

witajcie mam problem .. chcalam sie zapytac czy ktors z wam tez tak miala .. @ mialam 02.01 trwala 5 dni po 14 dniach dostałam plamienia i od tego czasu nie mam miesiaczki robilam dwa testy ciazowe ... ostatnio teraz robilam test wyszedl negatywny .. nie uzywam zadnych tabletek hormonalnych wiec nie wiem czemu tak jest .. czy to mozliwe ze jestem w ciazy ..

Mam ten sam problem tyle ze dodatkowo bralam luteine 5 dni 2x1 tavletka okres mialam w tym samym dniu co Ty aa jestem 5 dzien po odstawieniu liteiny i nic testy rowniez negatywne nie wiem co myslec..

Gość zaklopotana789-a co ile
masz @ ?

Gość nie nakręcajcie się
powodów może być wiele, zróbcie bete jeśli podejrzewacie ciąże.. jeśli wyjdzie ,że to nie ciąża to do lekarza na zdiagnozowanie..

pol roku temu silami natury urodzilam coreczke krotko byla karmiona piersia bo zaledwie jakies 2 tyg niestety a od tamtej pory na sztucznym. Dotad mialam dopiero dwa okresy pierwyszy ok 1,5 miesiaca po porodzie drugi sie spoznial dosc dlugo bo ponad dwa miesiace wybralam sie do gina ten stwierdzil ze ciaze jest wykluczona i przepisal mi luteine ktora mialam brac przez 5 dni 2x1 tabletka podjezykowo. Okres pojawil sie dopiero po tygodniu od odstawinia tabeletek teraz okres pownnam dostac 30 stycznia i do tej pory nic robilam test ciazowy wyszedl negatywny a fakt faktem kochalismy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia on mowi ze we mnie nie doszedl ja mimo to boje sie mam zle przeczucia. Nie wiem czy dobrze zrobilam ale na wlasne ryzyko zaczelam ponownie brac luteine tak jak poprzednio zalecal mi lekarz ( zaczelam ja brac w dniu spodziewanej miesiaczki wieczorem) minelo 5 dni od odstawienia a okresu nadal brak probiwalam sposobu z moczeniem stop w goracej wodzie i nadal nic nie wiem co robic strasznie sie boje. Co na ten temat myslicie

Gość zaklopotana789
miesiaczke mam regularnie tak co 28 dni .. i pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo

Gość zaklopotana789
sloneczko 12 .. ja wiem ze jezeli po lutenie nie pojawi sie miesiaczka moze to wskazywac na ciaze .. .. po jezeli ciazy nie ma wystapi krwawienie a jezeli jest umocni plod .. a sposob moczenia nog w goracej wodzie to sposob na poronienie ??!!

Gość zaklopotana789
a luteina jest na recepte czy mozna ja kupic samemu bez ?

Nie nie goraca woda ponoc powinna przyspieszyc prZyjscie okresu ... Ale na mnie to nie dziala..

Gość zaklopotana789
to moze dzidzia .. Sloneczko12 .. ja mam wizyte u gin dopiero za tydz .. ale teraz tydz czekania ..

autorko,owulacja mogla sie przesunac lub moglo jej nie byc wcale.kazdej kobiecie moze sie zdarzyc,ze 1 raz w roku "zaginie" jej gdzieś 1 miesiaczka.najlepiej jednka udac sie do lekarza