Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynaaaaaaa

Brak pomocy...

Polecane posty

Gość Katarzynaaaaaaa

W sierpniu moja córka wyszła za mąż. Z teściową córki mam dobry kontakt. Nasze dzieci nie chcą naszej pomocy. Układa im się bardzo dobrze jaki i w małżeństwie tak i sytuację finansową mają świetną. Oboje pracują. Chciałbyśmy obie jakoś im pomóc, ale oni nie chcą naszej pomocy. Dlaczego tak się dzieję ??????

Gość Katarzynaaaaaaa
Dlaczego nie chcą naszej pomocy?? Chcemy im tylko pomóc.

Gość abdul wisimulacha
bo czuja sie dorosli, samowystarczalni, zaradni itd poki sie uklada to rodzice sa beeee ale jak sie nogi powina to zobaczysz jak beda skomlec;)

Chcą może po prostu sami na wszystko zapracować...żeby nie byc od nikogo zależnym.

Gość Katarzynaaaaaaa
Chcieliśmy im kupić mieszkanie na pół i co kłótnia, bo oni nie chom no dobra to przynajmniej dołożymy wam się i też kłótnia, bo nie chom. Urządzić mieszanie chciałyśmy pomóc i co NIE. Zagadujemy o wnukach też nie, bo on chom podróżować, żyć w luksusie. Czasami mam ochotę na wrzeszczeć na córkę. Jak na razie to jedyne co zrobiliśmy w ich życiu to ślub i wesele.

Gość nie trwaię takich
matek szmatławych i narzucających się ojców... niby chcą pomóc, ale to tylko blef, tak naprawdę chcecie mieć nadal kontrolę i nadzór nad swoimi dziećmi, bo nie możecie idioci tego zaakceptować, że to już nie dzieci tylko dorośli ludzie, którzy was NIE POTRZEBUJĄ do NICZEGO :P

Gość Katarzynaaaaaaa
Nie mogą zrozumieć, że my jako rodzice chcemy coś zrobić w ich wspólnym życiu. Nawet na obiad nie przyjdą.

Gość nie trwaię takich
więc matko Katarzynaaaaaaa odpierdol się od swojej córki i zajmij się sobą, choć przypuszczam, że odczuwasz głęboką pustkę, bo oprócz dogadzania dzieciom niczego w życiu wartościowego nie robiłaś :P

Gość Katarzynaaaaaaa
nie trwaię takich X X Nie chce mieć kontroli nad ich życiem, ale nie ukrywam czasami zastanawiam się co robią, gdzie są, ale to dlatego, że martwię się o córkę.

Gość Katarzynaaaaaaa
nie trwaię takich Pracuwalam i pracuję. Ale moje dziecko dalej jest dla mnie ważne. Wiem, że moja córka miała zawsze lepszy kontakt z mężem, ale ja też ją kocham.

Gość nie trwaię takich
co za tragiczna matka... między wierszami dużo da się wyczytać o tobie i nie zazdroszczę twojej córce! jeszcze raz powtórzę... odpierdol się od niej, zacznij żyć swoim życiem, jedź na wakacje i daj jej spokój... bo na razie jawisz się jako STARA BEZUŻYTECZNA NARZUCAJĄCA SIĘ BABA!

Gość y hy potwierdzam
ewidentnie widać że nie umiesz poradzić sobie sama ze sobą, ale nie przejmuj się, bo moi rodzice też się wtrącają tylko, że ja ich szybko ukrucam hehe ;)

Gość Katarzynaaaaaaa
To źle, że chcemy jakoś im pomóc na wspólnej drodze życia?

Gość Katarzynaaaaaaa
y hy potwierdzam X X Ja nie che się wtrącać ja chce jej pomoc.

Gość Katarzynaaaaaaa
Nawet nie dzwoni do mnie, żeby zapytać się co slychać. Woli być z mężem w sypialni.

Gość nie trwaię takich
ty tępa pojebana idiotko... ona nie chce twoje pomocy, pierdolona suko, żyjąca życiem córki zamiast własnych... takie kurwy nie powinny mieć dzieci, bo NISZCZĄ IM ŻYCIE!

Gość Katarzynaaaaaaa
nie trwaię takich Nie potrzebowałas nigdy matki na początku życia małżeńskiego ??

Gość nie trwaię takich
miałam podobną do ciebie i przez jej nachalność już nie nazywam jej matką!

Gość Katarzynaaaaaaa
To ja już nawet do własnej córki na kawę nie mogę wpaść. Super.

Gość Katarzynaaaaaaa
nie trwaię takich A wpadła do Ciebie bez zapowiedzi i przyłapała Cię z mężem w łóżku?

Gość nie trwaię takich
Pewnie zapracowałaś na to całym swoim życiem i postępowaniem wobec niej! SORRY WINNETOU :P

Gość nie trwaię takich
Przypuszczam, że to prowokacja, jednak nikt bez przyczyny prowokacji nie wymyśla, więc albo to honorowa córeczka, albo pierdolnięta mamusia. Więc nawet jak prowokuje, niech weźmie sobie do serca garść GORZKICH SŁÓW!

Gość Katarzynaaaaaaa
Od kont córka weszła w związek małżeński nie obchodzi ją co się dzieje u nas, nie zadzwoni. To samo dzieje się z mężem córki. Nie chom wracać do nas. Wola siedzieć 60 km od nas. Bo niby mają swoje życie.

Gość Katarzynaaaaaaa
Była sytuacja, ze obie (ja i teściowa córki) postanowiłyśmy zrobić im niespodziankę i wpaść do niech na nowe mieszkanie ( miesiąc po ślubie). Okazało się, że spędziłyśmy 10 min przed drzwiami, bo nasze kochane dzieci musiały się ubrać. Prawie przyłapałyśmy ich

Gość Moja mamusia
Moja matka się nie wtrąca i jest mile widziana w moim domu.

Gość Moja mamusia
Może córka nie potrzebuję Cię teraz, a jak będą mieli dziecko to wtedy będzie Cie potrzebowała.

Gość Morza szum....
A wiesz autorko ze....nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu.... Dajcie im spokoj!!....

Gość Moja mamusia
Musisz się z tym pogodzić.