Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silver cross

podróż samolotem z 5 miesieczniakiem ( dokładnie raianair)

Polecane posty

Gość silver cross

Mam kilka pytań odnośnie lotu samolotem Z malutkim dzieckiem będę wdzięczna za wszelką pomoc;)) no więc: 1. Jak postąpic z wóZkiem a dokładnie spacerowka gdzie się ja zostawia i jak jest według was lepiej? 2.gdy kupuje bilet na małego jaki bagaż jest w cenie.biletu ? Podręczny? 3. Czy wózek jest liczony jako bagaż dodatkowy za który trzeba dopłacić? 4. Czy można do samolotu zabrać fotelik samochodowy? 5. Czy dziecko ma swoje miejsce w samolocie czy razem z rodzicem??

Gość gsdgsd
Dziecko DO 2 r.z trzymasz na swoich kolanach Wozek bierzesz ze soba i do wraku samolotowego oddajesz na plycie kolo maszyny Bagaz lukowy (15 kg = 7o zl) jest ddoatkowo wliczany do ceny bilety, podreczny masz za darmo Za fotelik bys musiala placic bo dziecko zajmowalo by siedzenia

Gość gsdgsd
dodatkowo czyli osobno- bo jesli widzisz cene biletu np 60 zl do tego dodaj 70 zl za bagaz lukowy

Gość silver cross
Dzięki wielkie a czy na wóZekmusze kupic bagaż lukowy tak? A w cenie biletu małego nie ma bagażu podręcznego ?

Gość silver cross
Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedz. A można.wózek oddać przy odprawie?? A dziecko na rękach trzymać?? Sorki Ze tak pytam ale lece pierwszy raz i jestem zielona

Gość gsdgsd
malemu dziecko nie ,ale rodzicowi ,autorce tak Wozek zdajesz za darmo bez wliczenia jako bagaz ,wozek osobno zdajesz Bagaz lukowy mozesz wziac a nie musiz

Gość gsdgsd
autorko ty masz za darmmo bagaz podreczny do 10 kg mozesz wziac, ale do luku samolotu jakbys chciala to juz musisz zapacic 70 zl za 15 kg ( lecz nie musisz bagazu tego duzego do luku brac)

Gość silver cross
Dziękuję bardzo;)) a mam pytanie latacie same z takim małym dzieckiem?? I jak sobie radzicie?? Bez problemu jak wasze dzieci reagują na zmianę ciśnienia?? Chodzi mi tu o zatkane uszy??

Gość zalezy od dzieci
latam,moje dzieci zawsze dobrze znosily lot,nawet 8h , inne bardzo plakaly caly lot,takze ten krotki niespelna 2 godz dla nich to bylo ponad wytrzymalosc,oczywiscie nie kazde dziecko takie jest,ale nie wiem czy to z nudow czy z cisnienia Zalezy naprawde od dziecka ,dzieci roznie znosza lot

Gość zalezy od dzieci
Z jakiego miasta do jakiego lecisz???

leciałam z synem jak miał pół roku - cycek na starcie i przespał lot i lądowanie,nawet nie pisnął;) z takimi małymi dziećmi się dobrze lata, póxniej jest 'weselej' coś do picia mu podaj na starcie i lądowaniu i powinno być ok, jak pilot nie przesadzi z parametrami;)

Gość potrzebuje pilnie...
lecielismy prawie 15 h(1,5+13h), synek krotszy odcienek nie spal, drugi prawie caly przespal, nawet turbulencje go nie ruszyły:D

Gość a kiedy lecisz....
i skad dokad?

Gość silver cross
Lecimy manchester - rzeszow i to pierwszy raz i trochę mam stres jak to z małym sobie poradzę

Gość aaaa...ja tez z Manchester
ale nie do Rzeszowa. Nie pomoge wiec :-)

Gość gość
My lecieliśmy niedawno do Londynu, mały pół roku. Cyc 2 razy w samolocie i spał. Z powrotem trochę wariował ale bawił się moją torebką,portfelem etc. Głupia żadnej zabawki mu nie wzięłam. Po 30min usnął.