Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazyy

Czy zapytać go wprost?

Polecane posty

Witam, Niedawna miałam okazję poznać się na sympatii z facetem. Ok. miesiąca pisaliśmy ze sobą, niewątpliwie spodobałam mu się skoro pierwszy zagadał. Tydzień temu spotkaliśmy się, ogólnie spoko spotkanie fajne. Właściwie sama nie wiem czy chciałabym z nim być, jednak w pewnym stopniu mi na nim zależy,może nie do końca na związku, ale na przyjaźni, bo rozmawiało nam się świetnie. Odkąd wyznałam, że jestem w związku, jednak nie jest on idealny i raczej myślę aby to zakończyć, kontakt z jego strony bardzo się ograniczył, jednak do końca nie zniknął. Muszę dodać,że po spotkaniu wogóle pierwsza do niego nie napisałam. Po prostu taki mam charakter i tyle, uważam, że jako pierwszy facet powinien wyjść z inicjatywą, a potem już normalnie,po połowie. I teraz moje pytanie,bo sytuacja mnie męczy a chciałabym wiedzieć na czym stoję. Chciałam napisać facetowi, że mniemam iż nasza znajomość nie idzie w kierunku czegoś więcej, jednak jeśli miałby ochote spotkać się na stopie koleżeńskiej to chętnie. I teraz nie wiem, czy tego typu wiadomość wchodzi w kategorie narzucania się czy jednak w porządku. Nie chcę wyjść na jakąś desperatkę heh ale z drugiej strony mam prawo wiedzieć co i jak, tym bardziej, że czasmi napisze do mnie, więc wychodzę z założenia że, gdyby chciał zakończyć znajomość przestałby się odzywać totalnie, tym bardziej, że ja pierwsza nie piszę, więc tym bardziej sytuacja byłaby wygodna dla niego. Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Gość kaska ładna z bytowa
skoro cię uderzył to po co chcesz z nim być?

Gość xzvzvv
Po co mu zawracasz głowę, skoro mu napisałaś, że jesteś w związku?

Dlaczego od razu zawracam? Na sympatii wyraźnie napisał, że szuka również przyjaźni więc nie widzę w tym nic złego. No ewentualnie, że faceci inaczej postrzegają przyjaźń damsko-męską.

Gość lkjhgrtu
Jesteś w związku. Spotykasz się z innym. Sama nie wiesz, na jakiej stopie. Bredzisz coś o przyjaźni damsko - męskiej. Jesteś pijana?

Gość pijana? raczej niepełnosprawna
umysłowo:D ale dobre podsumowanie :D " Po prostu taki mam charakter i tyle, uważam, że jako pierwszy facet powinien wyjść z inicjatywą" do PRZYJAŹNI gdzie strony są RÓWNE? :D:D:D

Ty pełnosprawna/ny umysłowo... :D Kiedy napisałam,że z tym facetem interesuje mnie JEDYNIE przyjaźń, poleciałaś/eś po całości :D Jak już coś piszesz to rób tak aby się kupy trzymało, taka mała rada. Wyraźnie napisałam, że waham się między związkiem, a przyjaźnią, choć bardziej NA TĄ CHWILĘ interesuję mnie przyjaźń, poza tym na litość boską, czy wszystkie związki zaczynają się jedynie od randek, nie wydaje mi się:D no ale jak sobie tam uważacie..

Gość we girls gonna run this show
dlaczego spotykasz sie z obcymi facetami, skoro masz chlopaka?

Z obecnym jestem tylko i wyłącznie dlatego ponieważ ma u mnie dług i tylko czekam na rozliczenie z jego strony.

Gość nckfk
To niezle :D :D