Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdderefdfd

pomocy :(

Polecane posty

Gość asdderefdfd

urodzilam dziecko miesiac temu i nie wiem co teraz zrobic pomozcie prosze :(

Gość asdderefdfd
pomoze ktos?

Gość tak z ciekawości
o co Ci chodzi?

Gość Tsgebe
Pomoc, ale w czym?

Gość asdderefdfd
moj narzeczony stwierdzil ze to nie jego dziecko nagle go olsnilo po takim czasie :( chyba za namowa jego matki wyniosl sie ode mnie i zostalam calkiem sama nie wiem co mam robic nie poradze sobie sama z takim maluchem :(

Gość Tsgebe
Jak to nie poradzisz?! Pewnie ze poradzisz. Musisz! To twoje dziecko i odpowiadasz za nie i za jego bezpieczeństwo. To nie czas na uzalanie sie, to czas na działanie. A wiec do dzieła!

Gość tak z ciekawości
co to za facet? kobieto, jeśli to nie prowo, to pluń mu w gębę i zajmij się maluszkiem

Gość asdderefdfd
nie to nie jest prowo :( dzisiaj caly dzien plakalam razem z moim dzieckiem :( nie wiem jak sobie poradze nie mam pracy nie mam zadnych pieniedzy nawet co do garnka wlozyc

Gość lady hounslow
A rodzice? Twoi? Popatrz na to dziecko jak ci ciężko.przytul się do niego.nabierzesz sił i dasz ze wszystkim rade.masz dla kogo.

Gość asdderefdfd
moi rodzice powiedzieli ze nie chca miec z nami nic wspolnego od kiedy sie dowiedzieli o ciazy mojej... dzisiaj do nich dzwonilam to nie odbieraja telefonu :(

Gość lady hounslow
Jak juz nie będziesz miała wyjścia to poszukaj w pobliżu domu samotnej matki. A tego frajera do sadu i kasę wyciągnąć. Nauczyć trzeba facetów odpowiedzialności

Chciałabym zeby to była prowo....:(:(bo tych gnojków facetów to za jaja powiesić za mało...skąd jesteś autorko???

Gość lady hounslow
Sama jestem mloda matka mam 22 lata a mam juz 2 letnia córkę:) wiem ze czasami jest ciężko.jak akurat jestem z mężem i ojcem wiki. Ale wiem jak trudni są młodzi ojcowie. I wiem jak ci ciężko ale masz dzidzie i to jest największe szczęście.