Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinka rusinka

Denerwują mnie te wszystkie bogate które uważają że dziecko

Polecane posty

Gość kinka rusinka

mozna mieć tylko bez pomcy socjalu Biere socjal i jestem z tego dumna, mam dwoje dzieci, zazdrościcie?

Gość nie biore socjalu
a nie zarabiamy kokosów,ale mnie denerwuja tym ze stwierdziły ze kobiety z niskim dochodem nie powinny brac sie za dzieci:P

Gość Jjjjjjjjjjkkkkkkkk
Jetses dumna ze bierzesz socjal? Gratulacje

Gość delicioussly
baaaaaardzo:D zawsze marzylam zebys stac w mopsie po zasilek:D po nocach snią mi sie takie żebraniny:D zazdroszcze ci strasznie:D

Gość one zazdroszcza
ze bierzesz z mopsu,maz pracuje udajesz niskie dochpody a tak na prawde zyjesz lepiej niz one: D

Gość dupabladahahhahahahaha
Niczego Ci nie zazdroszczę, wręcz żal mi Ciebie:/ I oczywiście Twoich dzieci...biedactwa nic w życie nie będą miały!Na nic nie będzie Cię stać:/Pewnie wszystkiego im odmawiasz,bo nie ma kasy... żal takich dzieciaczków!

Gość kinka rusinka
tak jestem dumna, nic dzieciom nie brakuje, i h oo j wam do tego, nie bedziecie mi mowić czy moge czy nie mieć dzieci!

Gość hmmmmmm ????
socjal tzn zasiłek rodzinny na dziecko?

Gość gbfbgf
:classic_cool:

Gość asdfghjkdm,mnb
bogate to sa te kobiety ktore maja dzieci i kochajacego meza co z tego ze ma kase jak pewnie nie poswieca czasu temu dziecku, bo nie ma checi, czasu. maz ja zdradza bo ma kase wiec moze kupic kazda mało kiedy ludzie z kasa sa szczesliwi!!! wiec nie spinaj sie i olej je bo co to za bogactwo? a ten nasz poslki socjal to faktycznie takie zayebisty ze tylko dzieci robic!

Gość one zazdroszcza
Przy ciągnieciu z socjalu niezle zyja nie martw sie znam taka jedna i za granice na wakacje jada ;) wiec nie piernicz głupot

i żeby być dumnym z brania socjalu,to trzeba być tępą idiotką bez wykształcenia!

Gość one zazdroszcza
W uk ja mam dobry:P

Gość Jesli sie nalezy socjal
to trzeba brac, dlaczegp nie ? to jakas dziwna, polska mentalnosc, ze nie wolno, wstyd , pataologia tylko bierze. Nie mieszkam w Polsce, pracuje za grosze na cwirc etatu, ale moj maz zarabia bardzo dobrze, odkladamy spore sumy. A mimo wszytsko pobierac zasilki na dzieci, bo sie nam zwyczajnie naleza. Dlaczego mialabym nie brac, z jakis wyzszych, debilnych powodów ?? nie kradne, nie wyludzam, nikomu innemu nie odbieram.

Gość one zazdroszcza
Biorę a nie potrzebuje ale co mi tam,dzieki temu pracuje 3 godziny w tygodniu mam czas dla dzieci:P

a to wyjazd za granicę to jest jakiś luksus?haha:D

Gość fafjpowdf
przeciez to prowo, NIE ODPISUJCIE GLUPKOWI. Takich tematow jest juz conajmniej dwa oprocz tego.

Gość one zazdroszcza
i tak wykształcenie ma duże znaczenie do socjalu łoooooooo matko co za tępaki 💤

Gość one zazdroszcza
Prowo nie prowo ale każdy ma prawo do brania jak mu sie naleza,lub jak kombinuje. Ja mam dość. ile samotnych matek kręci z przedszkolami w Polsce? One mogą inni nie?

Gość wczoraj ten sam temat
dzisiaj też tego się czytać nie da!! zgłaszam jako spam

Gość ksiaksiskskaiiaks
A JA UWAZAM,ZE POMOC PANSTWA ,FINANSOWA (SOCJAL) NIE EJST POWODEM DO DUMY jestes dumna z tego,ze JESTESCIE z mezem niezaradnymi zyciowo sierotami? i,ze moj maz musi na WAS robic-laczni z innymi osobami ciezko pracujacymi i placacymi podatki?? my nigdy nic od Panstwa nie wiezlismy-nawet lekarze prywatnie

Gość ksiaksiskskaiiaks
"kazdy ma prawo do brania jak mu sie naleza"??? DZIEWCZYNO CZY tY SOBIE ZDAJESZ SPRAWE CO PISZESZ?? BO MASZ megaPLYTKIE MYSLENIE..JASNE DAWAJ DUPY BEZ OPAMIETANIA JAK NIE STAC CIE NA CHLEB BO "masz prawo do brania bo Ci sie nalezy"..JEZUUUUUU wynocha do UK !!!!!! w tym kraju sa inne wydatki-sluzba zdrowia, refundacja leków na raka, przeszczepów, autostrady, szkoły !! a nie kurwa Twoje dziecioróbstwo bez opamiętania !!! umiesz liczyc to licz na siebie jak mozna byc taką zyciowa niedorajdą i liczyć na pomoc panstwa Twoje zycie, Twoja dupa, Twoja rodzina