Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga z wawy

Mój facet przyznał mi się, że...

Polecane posty

Gość Iga z wawy

jest prawiczkiem. Jestem w szoku! On ma 25 lat i jeszcze nie uprawiał seksu. Tyle słyszałam, że jeśli mężczyzna nie uprawiał seksu w tym wieku to albo jest pszychicznie chory, albo jakiś degenerat itp. Zastanawiam się czy go nie zostawić choć z drugiej strony poza tą wiadomością nie dał mi powodu do zerwania związku a wręcz przeciwnie. Nie wiem co robić. Może mi pomożecie? Powiedzcie szczerze kobietki czy skreśliłybyście faceta bo jest prawiczkiem a pozatym jest fajnym facetem? Wcześniejsi moi faceci to mieli zwykle conajmniej 5/6 z nawet i 10 partnerek na koncie.

Gość Iga z wawy
Nie wiem o kim mówisz.

Gość dqwrwe
Iga z wawy A to są jakies badania naukowe na temat tego, ze osoby, które w wieku 25 lat nie uprawiały seksu są chore psychicznie?? tak tylko uważają frustraci, których na tym forum nie brakuje;/

Jakie wy baby głupie jesteście to aż żal. I co z tego że jest prawiczkiem? gdyby miał trzy głowy to faktycznie byłoby w tym coś nienormalnego, a to ze seksu jeszcze nie uprawiał? a musiał? To, że niektórzy faceci mieli już na swoim koncie nie wiadomo ile kobiet to czyni ich prawdziwymi mężczyznami? Mój mąż też był prawiczkiem i nie robiłam z tego problemu,wręcz przeciwnie, nie wzięłam faceta z przebiegiem, a Twój facet dzięki Tobie może przestać nim być.

Gość plum plum plum
to raczej on powinien z Tobą zerwać :O

Gość Zostaw go
Facet, który jest prawiczkiem to ścierwo!!!!

Gość kamil jgora
zrób mu loda na próbę

Gość powiem i ja....
a dlaczego chcesz skreślić faceta tylko dlatego że jest nadal prawiczkiem nie rozumiem ?...jaki psychicznie chory czy degenerat dziewczyno zastanów się co piszesz ...jeśli facet jest w porządku to czy ma znaczenie czy był sex czy nie

Gość mamamia30
Mój mąż miał 24 kiedy zaczęliśmy współżyć (jeszcze nie byliśmy małżeństwem) i do tego momentu też był prawiczkiem. Nie widziałam w tym nic złego i nadal nie widzę. Jest naprawdę świetny w łóżku, a do tego nie porównuje mnie (nawet podświadomie) do innej.

Gość dehhhh
Normalny,zdrowy,jurny facet w tym wieku nie powinien juz byc prawiczkiem...to nie jest normalne..pewnie zadna go nie chciala..

Gość b1n2m3
kobieto, masz szanse być tą 'pierwszą" , tą którą zawsze będzie wspominał, że to z tobą był ten "pierwszy raz", więc lepiej się postaraj , by miał co wspominać(lub nie zechciał ciebie wypuścić z rąk:), chyba lepiej być pierwsza niż tą n-tą :))

Gość kamil jgora
ewentualnie wyślij go do agencji niech zaliczy najpierw parę sztuk tylko żeby hiva nie złapał

Gość prowo oparte na tekstach
prawiczków kurwa, kiedy Wy się nauczycie że nikt normalny nie podpisuje się "ktoś tam skądś tam"?

Gość prowo oparte na tekstach
i to zwracanie się "może mi pomożecie" XD

Gość kamilos frodziszka
Powinien Cię zostawić głupia babo!!