Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia30

klub kobiet które wolą analnie

Polecane posty

Gość Marysia30

witam chciałam tutaj założyć topik dla kobiet które wolą analnie. żebyśmy wymienialy się radami i przeżyciami :)

Gość ksenia485837
Dziewczyny jak to robicie, że Was nie boli? Dla mnie jest to ból nie do zniesienia :/

Gość Marysia30
Słowianko czy boli Cię dupa ? :)

Gość Marysia30
dupę ? :)

Gość klapuklapuklap
code 25 77 ortografia nie boli, myślenie też zresztą nie...chociaż może niektórych i powtórzę coś, co już na tym forum ktoś napisał: "dupa jest od srania, a nie od ruchania" i mam w nosie, że mnie za chwilę zjedziecie:P

Co to znaczy wolą analnie? To nie liczy się całość zabawy? Uważasz, że najważniejsze jest to, w jaką dziurę się celuje?

Gość HGFGJS
code, ciebie jak rozumiem też ruch....ają analnie, tak? bo z takim znajomością rzeczy się tutaj wypowiadasz

Myślę, że pewnie liczy się całość ale jej chodziło o to, że z pewnością są takie, które tę dziurkę wybierają najczęściej...

Arni, skasowali, ale mam nadzieję, że 🌼 zdążyłaś odebrać? ;-) Co do anala, to myślę, że każdy wybiera co lubi. Ja wybieram zajebistą zabawę, a nie tylko dymanie w jedna dziurę.

Szkoda że założycielka się nie odzywa...dla wszystkich, którzy nie są przekonani - do tego trzeba dojrzeć, przyjdzie dzień...gwarantuję to Wam

Ja nie mam psa, więc nie czuję się winny :-) Mam dwa koty, a one nie wychodzą na zewnątrz ;-) A co do zabaw analnych, to one są zarezerwowane. Są pewne typy kobiet, które potrafią mnie przekonać i mają wpływ na to, że zrobię wszystko. Ale ciągle powtarzam, że anal to tylko część zabawy ;-)