Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z@kręcon@_

Jakie imię wzbudza w Was negatywne a jakie pozytywne wrażenie?

Polecane posty

Gość z@kręcon@_

Tak jak w temacie

Gość gienka ty to masz
jak slydsze julka, amelka, oliwka nikolka-mam cgec mordowac wszysctkie a rodzicow najbardziej ania, lilia, ala asia-pozytyw

Gość na to nie patrz
i tak Bozydar został przemianowany na Darka, bo może i był on darem bozym dla swoich rodziców, ale jakis umiar w tej kwestii należało zachować :P, :P, :P

Negatywne - Iwona, Anita Pozytywnych za dużo do wymieniana

Nie będę pisać które imiona mi się nie podobają bo nie wypada (jeszcze ktoś o takim imieniu to przeczyta i zrobi mu się przykro), pozytywne wrażenie wywierają na mnie przedewszystkim stare imiona Greckie Włoskie, ale takiego swojego ulubionego nie mam.

Gość młoda jędza
Oliwia - uch... Imię nie jest jakieś brzydkie, ale znałam kiedyś dwie Oliwie - największe suki na ziemi. Przez nie zraziłam się do tego imienia, ale ostatnio poznałam całkiem fajną Oliwkę. A dobrze? Po długim namyśle Aleksander. Nie znam żadnego osobiście, ale kocham to imię i wiele postaci, które je nosiły

Gość ja od jakisegos
czasu nie lubie/ lub moze raczej mam jakies zle wrazena z nim wiazene imienia Alan z tego powodu ze syn mojej bliskiej przyjacolki poszedl do gimnazjium i ostatnio ta przyjaciolka mowila mi ze byla taka sytuacja ze jakiegos chlopaka rodzice byli wezwani do szkoly bo przezywal innego ktory ma na imie Alan- anal.... :? wiem przykre i sytuacja godna potepienia ale odkad mi o tym opowiedziala to jakos caly czas nie podoba mi sie to imie

Gość wqdddddddddddddd
negatywne: Monika ( z zadna nigdy sie nie dogadałam ) , Aleksandra pozytywne : katarzyna ( na same fajne trafiałam ) Małgorzata , Anna, Dagmara

Gość Moniczka Mozg Do Sloiczka
Negatywnie - Monika, moje wlasne ime ale nie lubie go. Edyta, Agata i Anita, Sebastian. Pozytywnie - Aleksander, Zosia.