Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dsjajshanbaz

Szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość Dsjajshanbaz

Szukam przyjaciela, jestem dziewczyna,sa tu moze jacys panowie okolo 20 lat z okolic tounia? Ale naprawde tykko przyjaciela,nic wiecej,zadnych milosci,zakochan,pocalunkow.

Gość Dsjajshanbaz
Phiii,wiedzialam ze sie odezwa jacys zakompleksieni napalency xd , tak anal tez odpada.wiem,to smutne.

Gość morgardo dryff monst
Nie jesteś w żadnym związku? Byłaś ale czujesz się zraniona. Albo nie byłaś ale lękasz się że zostaniesz skrzywdzona. Jednocześnie pragniesz jakiejś bliskości, ale bez ryzyka, że zaboli. I w związku z powyższym wymyśliłaś sobie przyjaźń z mężczyzną. Gówno z tego będzie.

Gość nbbxnbxj
Nie umiem się kolegować z dziewczynami, po pewnym czasie zakochuję się

Gość Dsjajshanbaz
No to trudno nieideale ;( niedawno z bardzo blahego powodu stracilam przyjaciela i nie moge jakos tak,mam kolegow ale to nie to samo,dlatego szukam kogos do rany przyloz a nie tylko na sex jak niektorzy tuutaj mysla

Gość Dsjajshanbaz
Nie wymyslilam, mialam przyjaciela,jak juz pisalam.kurde po prostu potrzbuje osoby przy ktorej czje sie zupelnie swobodnie,ktora chve tego samego ode mnie co ja od niej.a tu widze jakis psycholog ie znalazl,ze zna moja sytuacje leiej niz ja.a szukam kogos plci meskiej,bo zawsze mi sie lepiej dogadywalo z chlopakami niz z dziewczynami.koledzy spoko,ale kazdy z nich chcialby czegos wiecej,a ja nie chce, wiec to i tak nie wyypali.a fajnie by bylo poznac kogos nowego,sporobowac ;)

Gość Dsjajshanbaz
Nie sadze zeby odbudowanie mialo jakikolwiek sens,za dlugo by tu pisac o co dokladnie chodzi.ale musze jeszcze sie upewnic wlasnie,czy dobrze robie na pewno zrywajac zupelnie kontakt,zeby nie zalowac.jednak dla mniie on przez to co zrobil,nie ma juz takiej wartosci jak wczesniej.ale jak to zwykle bywa poszlo w sumie o glupote i tak jakos sie posypalo.strasznie mi szkoda tej przyjanzi z nim,bo nienawidze jak kogos trace,jak kogos juz od tak z dnia na dzien po prostu nie ma.ale dzis tak juz jest,jestes z kims,sotykasz sie potem roztajesz.normalka.tylko trzeba sie do tego przyzwyczaic.

Psycholog :D No to powiedz, pomyliłem się..?

Gość Dsjajshanbaz
Dobra uciekam,bo wiedzialam ze tak na forum w internecie i tak nic nie zdzialam.smieszne to,tak szukac kogos przez internet.trzymajcie sie wy normlani forumowicze i wy desperaci napalency ;p

Pokaż cycki szmato

Gość Dsjajshanbaz
Tak w kazdym podpunkcie co do mnie,pomyliles sie.wszystko to o czym pisales moglabym miec ot tak,gdybym tylko chciala,ale nie chce zadnej tam bliskosci,po prostu zeby byla,nie zostalam zraniona.moze masz racje,ze boje sie ze ktos mnie skrzywdzi,ale kto z nas sie tego nie boi;) milego pooludnia

oczywiście podszyw :D

Gość Dsjajshanbaz
Juz czekaj,tylko pojde po aparat ok? Wytrzymasz jeszcze 5 minut czy juz na sama mysl o cyckach sie spusiles? Powiedz,bo jak juz po wsyzstkim,to nie bede sie juz klopotac ;p pa wredny czlowieku!

moze masz racje,ze boje sie ze ktos mnie skrzywdzi,ale kto z nas sie tego nie boi Ja się nie boję. Bo to ja krzywdzę :classic_cool: ps czyli się nie pomyliłem co też nie było trudno odgadnąć to jest reguła gdy kobieta deklaruje że szuka przyjaciela ale bez seksu

nie wiem czy znasz kafeterię ale tutaj podszyw to tak jak złodzieje na dworcach po prostu tak jest i nic z tym nie zrobisz :D