Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senozebie

Sen - Wypadający ząb

Polecane posty

Gość senozebie

No wlasnie, snilo mi sie ze wypapdl mi zab trójka dolna i chciałam wstawic sobie proteze :O Co to moze znaczyc?

Przedwczoraj miałem podobny sen. Wypadła mi ot tak bez żadnego bólu górna dwójka i nie wiedziałem co robić, bo nie miałem kasy na implant i tak śmiesznie wyglądałem bez zęba z przodu.

Gość senozebie
jestem zakonnica

Gość senozebie
rozmywacz - mi wypadł a jak spojrzałam do lustra to miałam połowe i klóciłam sie z kims o proteze :O

Gość Wiktoria 17
a była krew?

Gość Wiktoria 17
ponoć jesli sni sie wypadajacy zab z krwia to oznacza smierć lub chorobe wlasna lub kogos bliskiego

U mnie krwi nie było, ot tak po prostu sobie wypadł, nic nie bolalo

Sny o zębach symbolizują również Strach o własne zdrowie, utrzymanie prawidłowego trybu życia. Jeśli zdarza Ci się nadmiernie Kupować duże ilości rozmaitych leków, nieustannie Mierzyć sobie temperaturę ciała lub jeśli po prostu zbyt często myślisz o tym, że mógłbyś ciężko zachorować, sny o zębach mogą być przejawem właśnie takich myśli. Ostatnim znaczeniem snu o zębach może być ukryta głęboko złość do członków rodziny. Jeśli zdarza Ci się obarczać winą innych za swoje niepowodzenia, śniące się Tobie zęby są symbolem ukrytej złości i żalu jakie przejawiasz względem nich. Nie lekceważ tego sygnału - bardzo szybko może się okazać, że Twoja dotychczas ukryta złość zacznie się przejawiać w życiu codziennym i utarczkach słownych lub większych kłótniach z najbliższymi. Sposobem na to jest inne spojrzenie na rzeczywistość i ludzi wokół Ciebie. Będzie to początkowo trudne, ale efekty szybko będą widoczne - najbliższe Ci osoby będą odbierały Cię jako zupełnie inną, sympatyczną i pełną energii osobę. z sennika: idealnie do mnie pasuje

Gość senozebie
u mnie tez krwi nie bylo, tylko sie ruszał i wypadł.

Doczytałem jeszcze, że wypadający ząb bez krwi zwiastuje powodzenie w interesach, sferze materialnej (oby :) )