Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meczesie

Popełniłam literówkę w mailu do własnych pracowników

Polecane posty

Gość meczesie

Niby bzdura, a jednak od godziny nie potrafię myśleć o niczym innym. Chciałam dosłać maila z przeprosinami, ale doszłam do wniosku, że jeśli sama będę bić pianę wokół problemu, to tym bardziej zwrócę na niego uwagę. Jest sens przepraszać za tą jedną literę?

Gość qrwa a już dupy z krzesła
ruszyć nie łaska, aż trzeba maile wysyłać. Biznesmeny w mordę. Teraz wszyscy mają z ciebie polewskę żeś durna. I bardzo dobrze........kierowniczyno

Gość nie osmieszaj sie
glupia NADETA babo! oby cie wydrwili czego zyczymy:D

Gość jeśli przez brak litery nie
powstało nic obraźliwego czy wprowadzającego w błąd to wyluzuj. zdarza się, własnie nie rób zamieszania wokół tego

Gość we girls gonna run this show
przestan, nie przejmuj sie, przeciez kazdemu sie zdarza i wcale to nie oznacza, ze wezmie cie ktos za glupsza. a jesli nawet, to gwarantuje ci, ze skoro ty jestes nad nimi to nikt ci tego nie wytknie :D zadnych maili z przeprosinami!

Gość jeśli przez brak litery nie
znaczy brak w sensie zamieniona itp a idiotami z kafe się nie przejmuj, sami pewnie nawet roboty nie mają to zazdroszczą ;)

Mój szef to ciągle robi literówki, a jest synem polonistki

Gość ale jak mozna mailem ...
przepraszac ludzi ?????? to swiadczy o tej idiotce zle !!! tacy szefowie to gooowno sa warci. Co za DNO. Dupska ta KROWA nawet nie ruszy by spojrzec ludziom w oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, czyli ma sie za wyniosla su.ke i pokazuje jak ma wyebane na ludzi, nadeta zdzi-ra. nie chodzi o literowki tylko o przeprosiny poprzez maila??!! To trzeba miec tupet.:O Tacy ludzie nie zasluguja na szacunek skoro sami go nie daja od siebie.

Gość arwena1234
Zwykłym dnem jest odpowiadać wyzwiskami na normalnie zadane pytanie... Niestety większość powyższych wypowiedzi to absolutny rynsztok... A jeśli chodzi o wątek to nie ma się czym przejmować, każdemu się zdarza :-) pewnie nawet nie zwrócili uwagi :)))

Gość jestem w szoku co za czlowiek.
ale jak mozna mailem...- ty sie tak nie podniecaj bo wogole nie zrozumiale3s/alas sensu posta autorki,nie masz pojecia o co ona pyta:D:D. Nauka czytania ze zrozumieniem sie klania.Nie potrafisz zrozumiec prostej wypowiedzi a obrazasz kogos i to w tak chamski i wulgarny sposob:O

Gość jestem w szoku co za czlowiek.
I ja tez mysle,ze nie ma sie czym przejmowac..zwykle literówki zdarzaja sie czesto i kazdemu:)Pewnie nikt nie zwrocil uwagi a nawet jesli to na pewno nie pomyslal ,ze to wielka gafa:)