Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ja, czemuuu...

okropna sytuacja

Polecane posty

jestem w 4 miesiącu ciąży ( ciąża nie planowana dosłownie ale chciana), 3 lata po ślubie, przed nim 6lat razem. Małżeństwo ogólnie zgodne, klótnie się zdarzały i dotyczyly zawsze albo podejscia tesciow albo "lekkiego" zycia mego meza. Teraz z dnia na dzien uznal ze mnie nie kocha, ze probowal NAUCZYC sie mnie kochac, ale nie jest w stanie, ze nie pasujemy do siebie, mamy inne spojrzenie na swiat. Poczulam jakbym dostala obuchem. Szok, niedowierzanie, poczucie winy. Zadnych w ostatnim czasie przeslanek ze cos sie dzieje, jeszcze niedawno wyznawal milosc i planowal zmiany przed narodzinami. I jeszcze jego spokojne" nie bedziesz samotna matka bo bedziemy wspolnie wychowywac dziecko, dzielac sie nim " :O

tez jestem winna bo zawsze wina lezy po srodku, ale on nawet nie probowal rozmawiac,ba nigdy nie chcial rozmawiac o problemach i co ? potraktowal jak zuzyty przedmiot :((

zadnej milosci, zadnych zwiazkow :(

Gość yabadaba
Jakbym czytała o sobie. Jesteśmy już na szczęście po rozwodzie. W wychowanie dziecka on nie angażuje się prawie wcale. Jeśli mam być szczera to teraz mi lepiej mimo, że nie jest łatwo być samotną mamą. Ale lepsze to niż życie z wiecznym Piotrusiem Panem. Powodzenia dziewczyno, głowa do góry :)

gdybym siedziala cicho i sie nie czepiala o dziecinne traktowanie go przez ojca oraz o towarzyszacy b.czesto alkohol bylby spokoj ;( a tak, spieprzylam zycie sobie i dziecku ;(

Gość yabadaba
Naprawdę myślisz,że nie znalazłby innego powodu?

Gość haha :D :D
prowo, nie ma chyba tak głupich ludzi by napisać post 16:24

Wszystko jak napisałaś było ok i taka sytuacja bez sygnałów jakiś na dodatek Ty w 4 miesiącu ciąży -nie cierpie takich facetów -nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

zadne prowo, obwiniam sie siegajac juz po tak durne argumenty

Dobrze, że chociaż zdajesz sobie sprawę, że to naprawdę durne argumenty. Musisz się wziąć w garść. Myśl teraz o sobie i dziecku.

ponizam sie co jakis czas wysylajac mu sms z pytaniem co robilam nie tak, czy gdybym w ogole nie starala sie rozwiazywac problemow,wyjasniac niejasnosci, walczyc z jego piciem czy tak by to się skończyło. Caly czas stwierdza, ze tak, ze nie umie mnie kochac, ze bledem bylo jego ponowne staranie sie o mnie po zerwaniu 6 lat temu... :( a ja sie winie i winie...

jezeli facet ma problemy zpiciem do dziewczyno ciesz sei ze nie musisz z nim byc bo jaka cholere Ci alkoholik? Ty myslisz, ze wyleczysz alkoholika praniem gaci i cerowaniem skarpet? Nie!!!!!!!! Niech on sobie wóda niszczy zycie !! A ty maasz okazje wychowac dzieckow zdrowej rodzinie! Dlaczego kobiety robia z siebie takie cierpietnice. Nie znam faceta ktor bylby z alkoholiczka:o

Gość czemu ja czemuu
Stwierdzil ze pije by nie myslec o tym jaki jest ze mna nieszczęśliwy, pije piwo, wódkę rzadziej i nie od 2 czy 5 miesięcy tylko sobie tak dogadza odkad pamietam.

chłopaczek pobawił się w dom,dopiero teraz dotarło do niego że to nie zabawa i spierdolił!!!!żal! :p

Nad czym ty się zastanawiasz? nie kocha go i daj mu wolność!!pomylił się facet a tkwił w tym i nie mógł wyjść z tego popadł w alkohol,pożegnaj go z klasą i niech nie zapomni płacić na dziecko i pomagać w wychowaniu,SALUTE!

Gość otieyw
....

Gość czemu ja czemuuu
A kropki to....?