Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_dla_niego

Rak zoladka...pomocy...co mam robic:(?

Polecane posty

Gość ja_dla_niego

Witam...pisze na szybko...w skrocie...musze to wyrzucic:(...Przed chwila moj chlopak powiedzial mi,ze ma raka zoladka...nie widzielismy sie jeszcze...bedziemy rozmawiac pozniej...ja jeszcze nie wiem ,nie ogarniam,nie dochodzi ta mysl do mnie...ale blagam...pomozcie mi jakos bo nie wiem niczego o tym dziadostwie a jak czytam inne strony to odechciewa mi sie zyc;((((Nie pozwole zeby cos mu sie stalo:(((wiem tylko ze poki co leki ma jakies...nawet nie wiem co....odechcialo mi sie zyc...:(((

Gość ja_dla_niego
czy moze ktos mi napisac,,,co jak....

Gość prinessaofpersia
a kto mu tego raka zdiagnozował?

Gość policjanttt....
ile ma lat?? taka choroba nie wystepuje często u ludzi młodych

Gość Huszu
ponoć pestki morelek i brzoskwiń są dobre na raka ja czasami je żrę i są nawet spoko :)

Gość ja_dla_niego
Przepraszam....pisalam jak w amoku...U niego zdiagnozowali...Ma 35lat...nie jestesmy teraz razem ale pozniej pewnie dowiem sie od niego czegos wiecej...chodzilo mi o to ze nic kompletnie nic nie wiem o raku...zadnym...wiec totalnie nie potrafie odnalezc sie w ej sytuacji....Jesli raka nie leczy sie operacyjnie to jak z tym zyc?co sie zmienia w zyciu?czy to dziadostwo w ogole jest uleczalne?czy taka diagnoza oznacza najgorsze?mam tyle pytan.....

ja_dla_niego--znałem lekarza internistę-alkoholika co wycieli mu żołądek .Zostało mu 1/8 i zył do 72 lat.

Gość dfdffddffg
stary byk 35 lat i "chlopak"? :O

Gość ja_dla_niego
do wyzej: czy to wazne???facet?chlopak?partner? myslisz ze k....a to slowo bylo dla mnie najwazniejsze wtym wszystkim???? Duch kafe:) Jakos od razu moje sciskanie w zoladku odpuscilo...na chwileczke ale zawsze to cos. Dziekuje

Gość bellelle
mój dziadek zmarł na raka żołądka a miał nieco ponad 50 lat, od diagnozy do zgonu minęły 3 miesiące... no ale to było dawno temu a teraz na pewno da się do wyleczyć.

Gość awlkhfdakslhalkshfdM
Moja przyjaciółka zachorowała na raka miała wtedy 28 lat. Od razu decyzja o operacji, wycieli jej migiem żoładek następnie krótka rekonwalescencja po operacji i dużo chemii. O diagnozy do śmierci minął dokładnie rok. Nic nie pomogło. Ani wycięcie tego gówna ani chemia.Diagnoza w lipcu, Po wyciąciu zołądka we wrześniu miała chemię i w marcu miała skany i wszystko było czyste, na scanach w maju miała już mnóstwo przerzutów , płuca, jajniki, wezły chłonne, kości, w czerwcu zmarła. Ehhhhh życzę dużo siły to okropny rodzaj raka.

Gość poczytajcie sobie o buraczku
czerwonym ze leczy raka potwierdzili to lekaze z wegier i niemiec poszukajcie w necie

Gość poczytajcie sobie o buraczku
ona wyleczyła warzywami tego raka poszła za radami gersona ktury leczył sokami z warzy i lewatywa z kawy ewa dabbrowska terz jest lekarka i leczy warzywami i owocami nawet ksiazzke wydała

Gość ja_dla_niego
nie chce mi nic powiedziec zebym sie nie denerwowala.Wiem,ze bierze jakies leki(przeciwnowotworowe). Ogolnie ma bardzo duzo pozytywnej wiary, ze bedzie dobrze co i mnie pomaga bo pierwsze chwile byly trauma. Dieta obowiazkowo...ech...ale sie powywracalo w zyciu przez to gowno:(

Gość ererererty
to dla niego kara za te wszystkie dziewczyny, ktore keidys wykorzystal i porzucil

Gość 88Jaga
Dwa lata temu wykryto u mnie raka żołądka - aktualnie czuję się dobrze, ale piszę o swoim przypadku bo bardzo się zdziwiłam, że choroba dotknęła mnie i nie dlatego, że to ja to mnie nie powinna dotknąć, ale dlatego, że miałam wtedy dopiero 24 lata i myślałam, że takich młodych osób to rak nie dosięga. Było jednak inaczej, i było to dla mnie straszne przeżycie, początkowo nie bałam się pomyślałam, że wcześnie wykryty - wyleczy się, przecież są chyba teraz jakieś skuteczne metody. Mój entuzjazm nikł jednak gdy pojawiła się chemia i nawet taka osoba jak ja - wydaje mi się, że jestem bardzo silna - opadłam wówczas z sił. Cały czas czytałam mnóstwo o raku i nadal czytam w Internecie, trochę mam się niestety już za specjalistkę. Szukałam nowych metod leczenia na świecie - po tym jak uświadomiłam sobie, że w Polsce to głównie chemioterapia i radioterapia. Pomyślałam, że musi być coś innego w krajach najbardziej rozwiniętych. Znalazłam w Niemczech terapię hipertermii ogólnoustrojowej na aparaturze medycznej heckel - przyjmowałam w Polsce chemię a na zabiegi hipertermii ogólnoustrojowej jeździłam do Berlina. Dzięki tej terapii mogłam zmniejszyć dawki chemii, a jej działanie wzrastało, co znacznie podnosiło moje siły i mój zapał do walki. Przeszłam całą serię zabiegów w połączeniu z chemioterapią. Nie wiem czy na wszystko to działa i czy rak do mnie nie wróci, cały czas się tego boje, ale na razie wierzę lekarzom, że wszystko jest dobrze, niemniej jednak badam się chyba już nałogowo, bo każdy jest kowalem swojego losu i wiem, że to ja muszę przede wszystkim dbać o siebie bo nikt nie zrobi tego lepiej.

Gość gość
Wiele dobrego słyszałam o leczeniu terapią hipertermii onkologicznej, oddziałuje na guz pierwotny, ale co ważne też i na przerzuty, polecić mogę ośrodek w Gdańsku. http://www.instytuthipertermii.pl

Gość gość
♥ ♥ ♥ Znalazłam wspaniały film z historiami osób, którzy stosowali hipertermię i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;a mp ;t=156s

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali hipertermię onkologiczną i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;t=156s

Gość gracell
umów się na badania do szpitala Lux Med Elbląska to bardzo nowoczesne miejsce, ze swietnym sprzętem.

Gość gość
Hipertermia onkologiczna w Polsce. NOWOŚĆ na Raka w Polsce. ♥ BiałaOnkologia.pl™ _ www.bialaonkologia.pl

Gość prazykwantel sprzedam

Postanowiłem napisać zestawienie leków, które oprócz swojego podstawowego zastosowania przeciw pasożytom i grzybom, są używane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te również wzmacniają działanie specjalistycznych leków przeciwrakowych.

W ostatnich miesiącach szereg osób zwróciło się do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkologów, którzy nie mogli wystawić recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego.
Zawsze konsultuj się z onkologiem, jeśli zamierzasz się leczyć samodzielnie. Jeśli lekarz nie chce z Tobą współpracować, to szukaj drugiej opinii. Na początek wyślij mu kopie mojego maila lub wydrukuj, jako wstęp do dyskusji.

Poniżej wstawiłem tylko skrót informacji o tych lekach i bez linków do literatury medycznej, ponieważ wstawienie wielu linków wysłało by mojego maila do kosza.
Łatwo można samemu wygooglować gryzeofulwina rak, ketokonazol rak, mebendazol rak, itrakonazol rak, niklozamid rak, albendazol rak, iwermektyna rak, disulfiram rak. Czy znacznie więcej źródeł po angielsku - cancer i Griseofulvin, Ivermectin, Albendazole, Mebendazole, Niclosamid, Itraconazole, Ketokonazole, Disulfiram.

GRYZEOFULWINA
Działa na większość rodzajów raka. Dawkowanie 500g 3x dziennie

KETOKONAZOL
Rak prostaty, wątroby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele różnych nowotworów "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types. Significantly, there are also two case reports of anti-cancer activity in humans."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, płuc, podstawnokomórkowy skóry. Możliwe białaczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Może wzmacniać inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, mózgu, ostra białaczka szpikowa, płuc, głowy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"Of the more than 3000 patients taking Antabuse, the cancer death rate was 34% lower for the 1177 who stayed on the drug compared with those who stopped taking it, the researchers report today in Nature. The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Specjalizuję się w sprzedaży leków przeciwpasożytniczych, przeciwgrzybiczych, które są albo trudno dostępne lub całkowicie niedostępne, nie wprowadzone jeszcze do sprzedaży lub wycofane.
Z listy wykluczyłem leki, których nie posiadam w sprzedaży, natomiast mogę je sprowadzić na zamówienie. Wszystkie leki pochodzą z Tajlandii, gdzie mieszkam.

W przypadku zakupów na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Jan Krongboon
tajskie leki przeciwpasożytnicze przeciwgrzybicze antybiotyki w leczeniu raka

Tajlandia 0066994403698 wyślij strzałkę, sms i oddzwonię
massagewarsaw gmail com