Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wiecznym uśmiechem

Facet z odzysku...

Polecane posty

związałybyście się z takim?

A tak z ciekawości spytam (wybacz bezczelność,że pytam jako facet): facet z odzysku to jakieś zgniłe jabłko,czy co? :P

Gość fgrthyjyu
Lepszy taki niż prawiczek bo uprawiał seks.

Gość Niebieskonogi ptak
Wszystko zależy od wielu czynników... od urody kobiety, statusu obydwu ludzi, to, czy któreś ma dziecko, więcej szczegółów

Nie. Właśnie tworzę związek z takowym i wydaję mi całkiem udany - spotykamy się pół roku - ja jestem szczęśliwa, ale jestem ciekawa opinii innych. Niestety w moim przypadku, rodzicielka ma problem z akceptacją tego, że związałam się z facetem po rozwodzie.

Nie ma dzieci, jest w trakcie rozwodu kościelnego.

xXxXxXxTtTtTt A tak z ciekawości spytam (wybacz bezczelność,że pytam jako facet): facet z odzysku to jakieś zgniłe jabłko,czy co? Wlasnie :-P

Biest,a tak trochę konkretniej (nie śmiem prosić o pełną listę powodów,ale może chociaż kilka),czy Twój post to efekt tego,że na sygnał START Twoje palce wystrzeliły w kierunku klawiatury,a mózg został w blokach? :P

Heheheh :-) Po prostu denerwuje mnie stwierdzenie '' facet z odzysku''...

a to facet z odzysku to juz nie ma szansy na udane zycie? bez przesady! sa na pewno rozni, i dobrzy i zli. takie statystyki to odbieraja czesto jakos myslenia. jestem zawsze fajna, nawet po obudzeniu...

Gość a co rozumiecie poprzez to
stwierdzenie " z odzysku" ? ?

Gość co tu koor... wybrać?
Pomarańczko, "z odzysku" to rozwodnik ;) I też ma prawo ułożyć sobie życie (nie żebym myślał w ten sposób wyłacznie jako członek zainteresowanej grupy) :P

dla mnie to ewidentnie rozwodnik, bo co moze byc innego? chyba nie wdowiec

Gość ula 30
nie bo po przejściach najczęściej ma dzieci nie ma kasy i ma problemy ze soba

ale skoro sie rozwiodl to musial zawinic, wiec jest cos z nim nie tak jak byc powinno i moze nam tez z nim nie wyjsc, wiec sie nie nadaje na malzenstwo czyli nie wart uwagi, strata czasu , musi miec zle cechy ... warto tak ryzykowac ? ja mysle, ze nie. mial szanse i ja zyebal. wiadomo, ze rozwod jest ostatnia deska rozwiazania problemow, wiec cos zlego za tym idzie i zle swiadczy. nie jest to dobry kandydat na wiazanie sie z nim.

szkoda wlasnego zycia by je swiadomie marnowac

Gość Najlepsi są mężczyźni, którzy
mają dziecko i tylko płacą czasem alimenty a samo dziecko mają w dupie.

Gość ula 30
moja opinia oparta jest na obserwacji sąsiada z odzysku..ma młodą, zrobił 2 dzieci, mają długi, próbuje z firmą, wziął kredyt coś mu nie wyszło gaz odcięli a alimenty też płaci.. w dupie mam taki odzysk

''ale skoro sie rozwiodl to musial zawinic,'' A co to jest w ogole za dziwne stwierdzenie. W jakim ty swiecie zyjesz? Ludzie sie rozwodza z roznych przyczyn i tak samo kobieta moze byc winna jak i mezczyzna albo i oboje. Zycie pisze rozne scenariusze... Ja nie mam nic do rozwodnikow:

Gość ula 30
ja mojeo sąsiada oceniam pozytywnie stara się dom remontuje ale nie jest w stanie 4 osób sam utrzymać i te alimenty..

Gość sam fakt, ze facet jest
rozwodnikiem w moich oczach skresla go ewidentnie, niewazne jaki byl powod rozwodu - skoro sam zawinil i nie mozna bylo kompromisem rozwiazac problemu - nie ma szans jakichkolwiek, skoro partnerka - widzial co bral, swiadczy ze kierowal sie innymi pobudkami a nie rozsadkiem, czyli tez nie lepsze goowno. Zaden rozwodnik nie jest wart uwagi. Koniec kropka. Kobiety jak uwazacie inaczej wasza sprawa i wasze zycie. Ja swojego nie poswiece na porazke.

A skąd pewność, że zawinił facet? W przypadku mojego faceta była żona zawiniła :)

Gość Elektronikełe ausf.II
a facet ma bez gadania brać facetke z dzieckiem bo to takie męskie,

Gość dziś na pomarańczowo
jeśli nie ma dzieci, to dla mnie facet jak facet. zresztą mój obecny też jest rozwiedziony. dlaczego takiego skreślać, nawet jeśli on zawinił? są ludzie w związkach nieformalnych trwających po klika, kilkanaście lat i też rozstanie może być z winy faceta i co? dla mnie bez znaczenia, byle bez dzieci, bo dzieci to już zupełnie inna bajka.

ja jestem rozwazna, nie zaryzykowalabym az tak by byc z rozwodnikiem, skoro nie facet zawinil to byl sam slepy ze nie widzial pewnych rzeczy, a to tez nie jest pozytywne swiatlo dla niego. dla mnie rozwod skresla faceta i nie zmienie zdania.

Ja zaryzykowalam i wyszlam ponownie za maz i jestem szczesliwa...