Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wiecznym uśmiechem

Facet z odzysku...

Polecane posty

Jesli nie ma dzieci i zwiazanych z tym zobowiazan alimentacyjnych, to taki sam facet jak kazdy inny. Ma czysta karte.

Gość nie płacz już
zapłacze dziecko nie płaczę zapłakało? płaczesz płacz mała płacze zapłakało już tylko płacze ... płakało dzieci płaczą nie płacz już dziecko płacz szczęścia nie płacz już ... uśmiech przez łzy płaczu nie płacz już dziecko, uśmiechnij się płakałaś. nie płacz już uśmiechnij się przez łzy szczęścia płaczu nie zapłaczę łzami rozpaczy nie zapłakało ... zapłaczesz płaczem dotyku dzieci już nie płacz następnym razem płacz też ukoi uśmiech płacz dziecka i płacz matki zapłakały zapłakali to po prostu płacz przestałaś płakać też płacz zawsze koi uśmiech dzieci i matki wspólny płacz łez uśmiechów płacz tylko ze szczęścia ... nie płacz nigdy przeze mnie nie płacz ... zapłakało dziecko nie płacz płaczcie już po płaczu płacz samotności płacze samotność nie płacz samotnie nie płaczesz już zapłaczesz dziecko "płacz przez łzy płaczu" "łzy wywołane płaczem" "płacz odarty z łez" to tylko płacz już tylko płacz tylko płacz płacz nie zapłaczesz nigdy ja nigdy nie płakałem i nigdy nie zapłaczę płacz szczęścia z perspektywy łez łzy z perspektywy płaczu mała nie płacz. 👄 ❤️ ... 54 qwa prośa sprzedawaj lisa i wy*** 55 nie płacz mały nie płacz matko i ojcze nie płaczcie już nie zapłaczecie nigdy przeze mnie nie zapłaczemy nigdy razem płacz z perspektywy szczęść. 60 i *** szopa nie sprzedawaj.

Gość Ekirka
mnie by nie przeszkadzało oby miał kasę i pawera

na pytanie czy kobieta z dzieckiem moze liczyc na to ze facet ja pokocha faceci odpowiadali ze nie zwlaszcza jak dziecko male bo to znaczy ze nie byla ok skoro ja tak szybko facet zostawil....no to ja na pytanie czy facet z odzysku mowie nie-bo stary nieudacznik ktorego kopnela w dupe zona ..nic soba nie reprezentuje i szuka nastepnej naiwnej ktora by mu gotowala prala i dupy dawala

Gość Emka.....
Autorko, a czy Twoja mama nie akceptuje tego zwiazku tylko z powodu Jego rozwodu, czy są też inne czynniki? Po ile macie lat? I jak On się zapatruje na Waszą relację?

Rozwodnik moze byc przed 30, nie miec dzieci i sam zostawic zone. W takim przypadku nawet mozesz sie nie dowiedziec, ze byl zonaty.

A co co mialaby jego rodzina gadac o jego bylej zonie? Jesli by ich poprosil o zachowanie tajemnicy, to chyba nie byloby z tym problemu. Inna sprawa jak ma dzieci, alimenty itd. Ale tak to jest wolny jak ptak i zaczyna wszystko od nowa:)

Przecież małżeństwo to tylko papierek. Facetem z odzysku jest każdy który miał wcześniej jakąkolwiek kobietę, krócej lub dłużej. Następna sprawa do dziecko - oczywiście jest to finansowe obciążenie dla niego. Z drugiej strony co to za facet który mając np 35 - 40 tkę na karku nie ma jeszcze dziecka? A jeszcze lepiej jak jest w tym wieku i ma już odchowane.

Gość oppejee
ha bylam z facetem rozwodnikiem z 2 dzieci:O wiem glupota,zbyt duzo zobowiazan,problemow,cala przeszlosc ciagnie sie za nim jak ogon,nigdy wiecej chyba ze facet bez bagazu w postaci dzieci itp to zastanowilabym sie

Gość Elektronikełe ausf.II
haha, facet ma brać facetke z dzieckiem bez mrugnięcia okiem bo to takie męskie, ale w odwrotnej sytuacji już się wykręcacie i problemy macie