Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirhanda

pozycja na pieska

Polecane posty

Gość mirhanda

Panowie co was tak kreci w pozycji na pieska? Macie wtedy jakies 'specjalne' doznania? Moj facet to uwielbia a ja wrecz nienawidze... mam wielkie bole podbrzusza.

Gość bitchessdd
Moj facet tez lubi na pieska,ja ni odczuwam wiekszej przyjemnosci

Widzą pośladki, mogą je okładać, palce wkładać w tyłek, cipkę też, widzą jak Kutas. Wchodzi i wychodzi, widzą plecy, dołki nad, biodra. Mogą za włosy szarpać, za szyję podduszać, widzą też cycki. Mało?

Gość leoeleo
Moj stwierdzil,ze wtedy jest mega ciasno...nie wiem ile w tym prawdy.

Gość hienaa
Up tez sie chetnie dowiem jak to jest:-)

Bo, dobre :D Ja jeszcze dodam, ze moj facet mowi o tym, ze jest "glebiej" Hahah :D

bo kochanie cycki widza?? masz jakas wade anatomiczna czy takie zajebiste lustro?? w sypialni?

Ow, moje cycki zajebiście zwisają i się kołyszą. W pozycji na sukę. A jak samiec się przechyli, widzi oba cycki łącznie z sutkami.

ale skarbie ja nie wnikam po prostu zdziwila mnie troche chec uprawiania seksu z zyrafa ale to w sumie Twoja sprawa :)

Ależ Misiu, wnikasz. :) dopytujesz, węszysz, podchodzisz. I jeszcze w żywe oczy mnie okłamujesz. :P

Widocznie musisz mieć zajeebysty tyłek, który najlepiej prezentuje się właśnie z tej perspektywy. ;) Lub masz twarz, takiej urody a pod ręką nie ma gazety by się ratować... :P pozycją by nie zmuszać się do jej oglądania. :P Pocieszę cię że też nie lubię tej pozycji :( Wiadomo jak jest gorąco to i prześcieradło nagle jest na górze :D bo nie stroni się od różnych fanaberii. :P I chociaż mi to nie w smak, to ładuję i od tyłu, bo lubi, lub wydaje się jej że ja lubię. Jest ostatecznie miło i każdy jest zadowolony ale... nie odważyłbym się powiedzieć dziewczynie, kobiecie, którą dopiero co poznałem że nie jest to moja ulubiona forma penetracji. :P Co innego z "łosicami", które się zna... :P Nie dość że same psioczą że jesteś niedoskonały, to same są wrażliwe na pewne uwagi a że są perfekcyjne w podkładaniu siebie i własnego ciała, można się cudownie pieprzyć patrząc sobie prosto w oczy. Żeby było bardziej zrozumiale, ci w związkach są bardziej wygrani od tych wiecznie improwizujących...

oj tam od razu oklamujesz w koncu wez pod uwage, ze ty docenisz dobry lomot, zwlaszcza w chwili samca orgazmu a taki michail woli akurat po "bozemu", albo zeby na nim poskakala co jeden to ma inne zachcianki :D

Bo to jest tak że się wydzi anal mozna nim się pobawic mozna ciagnac za wlosy mozna się spuscic na anal i widzi się dokladnie jak siew rucha swoja panne a nie jak w klasyczynym trzeba nad nia być i tylko w oczy jej patrzec ,no chyba że zlizuje wargi bo chcę spermy to wtedy bardziej podnieca niż na pieska xd

Gość klaustynka
No a panowie jak to jest z ta 'ciasnoscia' w ktorej pozycji jest najbardziej ciasno? Nie liczac anala..

Gość a jak to rozumiecie
czy pozycja na pieska to jest anal czy nie ???? tzn na pieska ale nie anal to też na pieska ?>????

what te fuck??? "że się wydzi anal mozna nim się pobawic mozna ciagnac za wlosy mozna się spuscic na anal i widzi się dokladnie jak siew rucha swoja panne a nie jak w klasyczynym trzeba nad nia być i tylko w oczy jej patrzec ,no chyba że zlizuje wargi bo chcę spermy to wtedy bardziej podnieca niż na pieska xd" pijany mlody jestes??? czy belkoczesz? czytales sie??? no dobrze ja jestem zmeczony i nie jarze, ale .......... no wybacz za duzo chaosu i literowek(zeby nie bylo, ze sie znowu czepiam, ze po polskiemu nie imieja pisac)

Gość jagootka
Ja wręcz uwielbiam, mogę się wkręcać i wwiercać na bolca.

Jak laska leze na bok to jest ciasna bo noze nogi zlaczyc i wtedy jest ciasno bardzoo

Gość klaustynka
Czyli jak na pieska zlaczy nogi to tez jest b. Ciasno?;p swoja droga fajny mamy temathahaha

No też jest ciasno ale wtedy jest gorzxej bo do konca nie wchodzi bo tylek wtedy też się laczy i jest trudniej.wedlug mnie najciasniej jest w ustach xd

Gość tight_pussy
Jestem kobietą i podnieca mnie sama pozycja na pieska. Nie musimy się nawet pieprzyć. Wystarczy że zacznę się wyginać i wypinać pupę do góry, widzę jaki mój jest napalony i jestem meeeega podniecona. Uwielbiam oddać mu się cała, niech robi wtedy ze mną co chce. Ostatnio złapał mnie za gardło i unieruchomił. Byłam tak bardzo mokra z podniecenia. Musimy to powtózyć