Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanananaaaa

Jakimś cudem wpadka ?

Polecane posty

Gość Nanananaaaa

Mam nadzieję, że mi się wydaje.. I że to wszystko jest sprawką przeziębienia.. Trochę źle się czuję, jest mi nie dobrze, tak gorzko w ustach, trochę boli mnie gardło, a raczej bardziej drapie.. Dzisiaj spałam po południu czego nigdy nie robię.. Od wczoraj jakoś częściej chodzę siku.. Na piersiach mam widoczniejsze żyły, ale nie tylko na nich bo na rękach i nogach także. Piersi mnie bolą od jakiś 3 dni, ale okres mam mieć za 9 dni więc to raczej przez to.. Trochę się boje, zwłaszcza, że takich żył wcześniej nie miałam, a czytałam że w ciąży się to zdarza. Co o tym myślicie ? Dodam, że stosuję tabletki cilest, z tym że zawsze dodatkowo używaliśmy gumek, a teraz z nich zrezygnowaliśmy, kochamy się dość często i zawsze kończy we mnie.. Więc nie wiem..

Gość Nanananaaaa
raczej za wcześnie na takie objawy ?

Gość fankaroka2666
Raczej za wcześnie, choć różnie może być, poczekaj na okres, jak nie dostaniesz to zrób test, bo objawy do ciążowych są podobne, ale jak się zabezpieczasz to raczej przeziębienie :)

Gość Siq
Złe samopoczucie i wychodzące żyły to też objaw niskiego żelaza. Pewnie skoro boli Cię gardło to częściej pijesz i przez to częściej chodzisz do toalety ;P

Gość Nanananaaaa
no wlasnie nie pije wiecej.. dzisiaj prawie wcale.. juz myslalam, ze to zapalenie pecheza, ale nic mnie nie piecze itp

Gość myskaff
bierzesz taletki ja bym wykluczyla ciaze ale prawodpodobienstwo jest zawsze .........

Gość Nanananaaaa
no wiem ze zawsze jest, dlatego moze przez to troche wyolbrzymiam

Gość anka35555555
ja wpadlam, przy dianie, wiec dla pewnosci zrob test, i do tego przez pierwsze 2 miesiace mialam normalne krwawienie wywolywane przez tabletki

Gość Nanananaaaa
nie za fajnie to zabrzmialo ;/ moze ktos jeszcze sie wypowie ? albo ma jakies doswiadczenia

Gość gdghiih
Autorko radze przestac czytac fora, bo tutaj tylko niepotrzebnie sie nakrecisz. Wpadka przy tabletkach jest bardzo malo prawdopodobna, ty bardzej wmawiasz sobie objawy

Gość Nanananaaaa
..