Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antena1985

Czy wasze dzieci też teraz chorują?Jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

Mój dwulatek po raz pierwszy w życiu jest przeziębiony. Okropnie męczy go katar i trochę kaszle.Nie śpi w nocy bo spływa mu wszystko do gardła i się dusi.A ja...strasznie to przeżywam.Lecę do niego przy każdym kaszlnięciu, martwię się i ciągle go obserwuję.Nie wiem jak radzą sobie z tym mamy dzieci często chorujących.Może przeżywam to tak dlatego że oprócz katarku w drugim miesiącu życia nigdy nic mu nie dolegało? Przy okazji-macie jakieś sposoby na ulżenie mu w nocy? Jest tak zmęczony tym katarem że całe oczka ma zapuchnięte i czerwone z niewyspania...

Gość jak pójdzie do..
przedszkola to ci choroby spowszednieją. Aczkolwiek zawsze jest to cięzki okres, nieprzespane noce, brak apatytu, marudzenie itd.

Moja prawie 6-latka pomału wyrasta z chorób , chociaż nowy rok witała w szpitalu , bo przechodziła grypę powikłaną zapaleniem płuc. Teraz jest dość słaba i znowu na antybiotuku - bo ma zapalenie gardła z wysoką gorączką. Mój mały natomiast ma 16 m-cy i na antybiotyku był jakieś 7-8 razy :( Raz zapalenie płuc , 2 razy ucho a reszta to oskrzela. Teraz jest diagnozowany pod kątem astmy :(

Wiem ze jest ci ciezko z choroba dziecka ale nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala zeby moja mala miala katar a.nie to co.ma teraz a mianowicie przyczepilo sie do niej jakies cholerstwo ia w szpitalu stwierdzili po wynikach ze zdrowa. Ma biegunke wymiotuje slabo z apetytem meczy sie w.nocy spac nie moze ciagle marudzi. Ehh trzeba to przetrwac. Gdybym mogla wziac to na siebie to bym sie nie wahala

Uff...no to ładnie.Mam nadzieję że u nas nie będzie powikłań :-( Na razie jest bez gorączki i to mnie pociesza.Mimo to smyk się męczy a ja przy nim wysiadam psychicznie.A do przedszkola ma iść od września.

Gość ja tez sie przejmowałam
tak jak ty , przedszkole to dopiero hardrokowa jazda z infekcjami moja córcia tez nie chorowała do 3 roku zycia , nawilżaj nosek dziecku oczyszczaj mozesz smarować na noc mascią majerankowa pod nosek lud delikatnie pokrop kolderke lub poduszeczke kroplami oilbas - inhaluja fajnie nosek przynajmniej u nas sie sprawdziły ułoz dziecko trochu wyżej zeby katar nie spływał do gardełka