Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak bardzo mi z tym zle

Mam dzis urodziny i...

Polecane posty

Mam dzis urodziny i czuje sie beznadziejnie.Nikt z wyjatkiem dzieci i meza o mnie nie pamieta.Niby mam rodzine,ale od zawsze bylam niechciana,co najbardziej odczulam po smierci mamy,gdy mialam 10 lat.Czesto bylam bita,czasem do tego stopnia,ze tracilam przytomnosc,do szkoly chodzilam z podbitym okiem,ale w tamtych czasach nauczycieli to nie interesowalo.Mimo,ze doznalam wielu krzywd i upokorzen,to kocham moja "pseudo rodzine".Najbardziej jednak boli to,ze nikt o moich dzieciach,mezu i o mnie nie pamieta

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
wszystkiego najlepszego 🌼👄 olać ich - Ty też nie pamiętaj o ich świętach

Gość Jest dobrze!
[kwiat Witam bardzo serdecznie. Żeby Ci nie było przykro,pozwól że złożę Ci życzenia z okazji Twoich Urodzin.🌻 🌻 🌻.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,dużo zdrowia, radosnych dni na co dzień, oraz wszelkiej pomyślności w Twoim życiu.😘 😘 🖐️ Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej:D Pozdrawiam serdecznie.

Gość lady bra
ja też mam porypaną rodzinkę i chyba wiem co czujesz...Ale! nie smuć się, doceń że masz fajnego męża i dzieci i dla nich jesteś najważniejsza:) no i przede wszystkim wszystkiego najlepszego:)

Gość imitation of life
Wszystkiego najlepszego; powodzenia w życiu osobistym, miłości, radości, zdrowia. Obyś zawsze była szczęśliwa i uśmiech nie schodził Ci z twarzy. I nie przejmuj się rodziną, masz już własną i powinnaś cieszyć się z tego:)

Gość ś
wszystkiego najlepszego, a ja mam urodziny 24. nie martw się że nikt nie pamięta. najważniejszy jest mąż i dzieci. moi rodzice też nieraz zapominają ale co sie dziwić są po 80. imieniny są w kalendarzu a o urodzinach można zapomnieć. w zeszłym roku mąż miał 60 wszyscy się upominali żeby wyprawić hucznie. w tym roku pies z kulawą noga nie pamiętał o życzeniach oprócz dzieci i mnie.