Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga-pabianice

opaska

Polecane posty

Gość aga-pabianice

ja bede miec zakładana opaske 28 lutego w łodzi.ciekawe jak to bedzie po wszystkim?troche mam stracha ale jestem zdecydowana..pozdrawiam wszytkich,

Gość GlodnyOwoc
Naoglądałam sie o tych zakładanych opaskach mnóstwo programów,na pewno sa bardzo skuteczne,nic sie nie martw,mysl poytywnie o sukcesie,bo na pewno łatwiej pozbędziesz sie kilosów. A moge zapytac z jakiej wagi starujesz?

Gość aga-pabianice
teraz waze 103.5 kg wzrost 165cm.dawniej wazyłam 117.5kg ale brałam meridie 15 i przez rok zjechałam do 80kg..pozniej gdzies znow mi przybyło i mam 103.5 kg.

Gość GlodnyOwoc
Ja tez zazywałam meridie-Kochana to jest świństwo..ja po tym schudłam 8 kg /zazywałam ok miesiaca/ a potem przytyłam 15,nie chce tego znac,zadnych leków.Ja ważę 85 kg a moja najwyzsza waga to 98 .Z perspektywy czasu moge tylko powiedziec,ze zadna dieta nie da stałych efektów,tylko zdrowe odzywianie,trzymanie sie zasad i ruch,naprawde nie ma leków które pomoga na stałe.. Trzymaj sie z opaska na pewno Ci sie uda.

Gość kim 0909
jakie masz wymiary przy tej wadze? jesli mozna spytac, mam podobny wzrost

Gość aga-pabianice
w pasie i w biodrach 115cm..

Gość kim 0909
dzieki, niby nie tak duzo, ja mam 100 w biodrach,(jennifer lopez ma 110) ale waze normalnie myslalam .ze przy takiej wadze to ze 140 mozna miec :)