Gość gaea-makeup Napisano Luty 8, 2013 Witam, Nazywam się Agata Wełpa, zapraszam na makijaże ślubne i nie tylko w Szczecinie :). Jestem absolwentką wydziału Charakteryzacji Filmowej Warszawskiej Szkoły Filmowej Bogusława Lindy i Macieja Ślesickiego, ukończyłam także kurs Wizażu i stylizacji z elementami charakteryzacji filmowej w ośrodku szkoleniowym OMNIA w Szczecinie. Swoje umiejętności rozwijałam podczas licznych sesji zdjęciowych. M.in.: -charakteryzacja aktorów na planie filmowym etiud WSF, -makijaże na potrzeby sesji wizerunkowej firmy Mercedes Benz Mojsiuk -wizaż na potrzeby bilboardów/ulotek plakatów wyborczych kampanii szczecińskich polityków -wizaż modeli i modelek do pokazów fryzjerskich Wella (2010-2011) -charakteryzacja modeli do katalogu odzieży hurtowni Konitex -charakteryzacja zespołu do sesji na okładkę płyty ChocolateCity -wizaż modelek do reklam salonu kosmetycznego EstheticArt Niektóre zdjęcia moich makijaży można obejrzeć na stronie www.gaea-makeup.maxmodels.pl Zapraszam także na mój fb: https://www.facebook.com/awelpacharakteryzacja Oferuje: -makijaż ślubny (makijaż panny młodej, makijaż świadkowej, makijaż mamy panny młodej, makijaż do sesji ślubnej itd.) -makijaż wizytowy -makijaż do sesji zdjęciowych, teledysków, nagrań -makijaż na studniówkę -charakteryzacja na halloween -makijaż podczas pokazów mody -bodypainting -facepainting -makijaż na każdą okazje Makijaż w domu klienta, mogę dojechać wszędzie na terenie Szczecina i okolic. Zapraszam to kontaktu: e-mail: agatawelpa@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach