Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak stare baby i dziady

staruchy z kafe zadroszcza nam mlodym!

Polecane posty

Gość BOLESNE PRZEŻYCIE ksiązkowe
o boschhhhhhhheeeeeeee :D

cukierek, ale jesli założysz zieloną torbę z biedronki na głowę, to będzie się gryzła z czerwienią ;) musisz chlapnąć trochę żółci, dla zrównoważenia odbioru... może być ze ściany.. zdrapana :)

Michaił Pravda--byku pański jak zabezpieczasz sobie swój nick.Już dostałem kilka maili że wyjątkowo się wyrażałeś a tu podszyw jak cholera.Przecież możesz zgłosić i polecony mameja po dupsku dostanie :D

a chciałem kiedyś moją ubrać jak kocice ,pantere -żeby miała dziurkę między nogami i oczy usta i żeby kucala mi nad twarzą a ja bym ja lizal .

z jednej strony może i zazdroszczą, z drugiej współczują, dopiero przed wami bezrobocie, małżeństwa, rozwody, dzieci, śmierci, fuj i masakra i zło tego świata

bardzo zazdrościmy że leżymy na jajach 15 lat a wy za robotą biegacie jak suczki w cieczce:D

cukierek, nic nie stoi na przeszkodzie. jak zdejmiesz już z niej torbę z biedronki, to możesz założyć futerko :) ale to akurat ona powinna cię lizać, bo kotki mają szorstkie języczki... niezapomniane doznania przed tobą

Że co? Sram na zabezpieczenia. To Kafe ma o nie dbać. Nitz na to nie poradzę że ktoś poznał moje zasrane hasło i teraz mnie udaje. :O Jak mnie te szmaty z modełe nie zabanują, to piszę swoje.

frida6 ja kupuję dla mojej tutaj ciuchy różne , kulki itp www.annsummers.com ale stroju biedronki nie mają :) dla ciebie też coś bym wybrał !

Gość ypsilionn
Autorka topiku zwyczajnie została poirytowana jakimś chamskim zachowaniem starej osoby, która psioczy na młodych, lub po prostu autorka tylko takie osoby zna. Niestety, czasy dzisiejszych osób młodych to czasy pozbawione refleksji, jednak mądrość życiowa powinna polegac przede wszystkim na wyciaganiu wniosków skad sie da, a nie oczekiwaniu ze ktos bezkrytycznie bedzie sluchal opowioesci o tym, jak to" za jego czasow"- ...jak to robia starsi.

Nowy nie widzisz jak polecony zamienił V na W

Gość Zakofaniiiiiiiii
jestem mloda ale zdaje sobie sprawe ze to nie trwa wiecznie i droga autorko nim sie zdarzysz obejrzec to tez bedziesz starucha i juz widac ze bardzo wredna!

Gość 40 latek
szczawiki moga byc szefami i co z tego skoro ich kobietyu szukaja starszych kochanków bo brakuje im rżniecia a nie trzyminutowych numerków haha

cukierek, przewaznie wystepuję bez stroju :) ale dziękuję za zainteresowanie. doborem biżuterii zajmuje się mój dębaczek :) wcześniej nie oglądam jej nigdy. zdaję się na jego gust... co jak na razie się sprawdza. skoro nie mają stroju biedronki, to może dla swojego ciężaru wybierz dwa, albo trzy motylki? też owady (chyba??!! ) ;)

Frida, skoro nie chcesz pokazać sutków, to może pokaż biżuterię, bo być może potrzebna mi będzie inspiracja;)

ależ ty ciekawski jesteś... :) pooglądaj sobie u cukierka :P

🖐️ wszystkim ... i tak oto temat starych dziadów i bab doszedł do 4 strony ;) tymczasem młodzi szukający wrażeń muszą się zadowolić kilkoma odpowiedziami :O ... chyba muszą ciut dorosnąć ;)

Lunatykuję. Spałam, ale wstałam. Obudził mnie nachalny kac:O A Ty staruchu nie boisz się o swoją urodę, że tak sobie beztrosko po nocy spacerujesz?

Daj spokój, brzydszy już chyba nie będę;) Nawet Bóg nie ma takie mocy;) Już masz kaca? Ale Ci dobrze, to dopiero przede mną

co to znaczy mieć matczyne wyczucie ;) ... dziecko!!! (krzyczy matka) ... spać, a nie siedzieć przed monitorem i oczy marnować .. a potem zaropiałe nosić ... i w kolejce do lekarza okulisty 7 miesięcy czekać... wibrator w dłoń i sio... do łóżka, albo do łazienki... jak chcesz jest demokracja i możesz wybierać :D to akurat ci wolno tymczasem niosę swoje cycki do łóżka ... pa 👄

Cześć matko. Tylko nie seks i nie whisky. Wiem, że bawić się to przywilej młodych, ale mnie już starczy na dziś??? na wczoraj??? No, na jakiś czas mi starczy. Przynajmniej póki kac nie minie:O #&173 Brah jesteś obscenicznie brzydki? Tak brzydki, że musisz kasować dwa bilety?

Nie Dark, nie muszę kupować dwóch biletów. Wycwaniłem się i kupuję rodzinny - tzw. Adams family ticket;) Zostaniesz jeszcze trochę, bo nie wiem, czy piwo otwierać? A też tak masz, że jak wypijesz, to jesteś łatwiejsza?;)

Zostanę. Przyniosę sobie tylko kompotu z białej porzeczki (w wersji dla ubogich), czyli tego który leci po odkręceniu niebieskiego kurka i zaraz wracam;)

A kurde, to musi być kompot dla bardzo ubogich... Dobrze, to opowiadaj, skąd się wziął ten kac? Ślub, chrzciny, poczęcie, przeprowadzka?