Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinki123456

problemy ze zdrowiem,mieszkam w uk

Polecane posty

Gość pralinki123456

Proszę o radę tych, którzy mieszkają w uk. Od jakichś 3 tyg. mam okropny ból w klatce piersiowej i plecach przy oddychaniu, bolą mnie węzły chłonne pod pachami, nie kaszlę, nie mam kataru, nie mam b. gardła... Poszłam do lek. i zostałam odesłana praktycznie z niczym, dostałam tylko zwolnienie i miałam brać ibuprofen 400, tyle że ja go w tym momencie już tydzień biorę i nic.. oczywiste jest to, że bez antybiotyków się nie obejdzie.. Diagnozą było "zapalenie węzłów chłonnych". Kiedy odezwałam się , że dokt. nie jestem, ale z tego co wiem to nie istnieje taka choroba jak zapalenie w..... i że jest to tylko objaw innej choroby i należy znaleźć źródło infekcji, usłyszałam, że no właśnie dokt. nie jestem, a ona tak i żeby nie kwestionować tego co mówi... Teraz pytanie : gdzie powinnam się teraz udać, może do szpitala na ostry dyżur? Nie chcę rozmawiać raz jeszcze z tą porąbaną babą, a potrzebuję pomocy lek.

Gość pralinki123456
up up

Gość pralinki123456
proszę o poradę, gdzie mamsie udać?

Gość pralinki123456
mam się udać miało być ;)

Gość Mdajt
/

Gość witariankaaaa
a jak się odżywiasz ?

Gość Eeerrr
GP tutaj sa do dupy, wiec faktycznie nie ma sensu wracac po kolejny paracetamol, czy inny lek przeciwbolowy. Tak, idz do A&E albo sprawdz na internecie gdzie w Twojej okolicy jest Walk-in centre.

Gość lekarz pierwszego kontaktu
Radził bym zrobić badania w kierunku pasożytów, ale żeby zaoszczędzić czasu kup sobie vermox a do tego jakiś probiotyk i zobaczysz że poprawa będzie natychmiastowa. Zmiana diety też wskazana.

Gość pralinki123456
ludzie, odżywiam się zdrowo, mam na tym punkcie świra, odrobaczam się co roku, to mi wygląda na oskrzela lub płuca... Faktycznie, chyba jutro do szpitala pojadę...

Gość pomocna...
co roku :D aaa to za mało :P

Gość pralinki123456
piszę po raz kolejny, nie sądzę żeby to były pasożyty, mąż i syn 3 tyg. temu byli chorzy- coś w stylu grypy, mnie zaczęło się wszystko w tym samym czasie, tyle że ja mam takie a nie inne objawy...

Gość Bramek 666
Idź na A&E jak już ktoś wcześniej pisał