Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

Co byście zrobili po zdradzie? Kiedy on to zrobił

Polecane posty

Gość Ja zdradziłam, mąż mi wybaczył
,,Faworka mała Pisze tak , bo sama zdradziła męża i chce być wspaniałomyślna w osądzie. " To wcale nie tak. Po prostu nie zawsze jest tak,że zdrada musi oznaczać koniec, bo nie zawsze się powtórzy. ,,Ciekawe czy jej mąż nie myśli gdzieś w głębi , że może zrobić jemu to drugi raz." Nie sądzę, aby tak myślał. Widzisz ja wtedy dużo jeździłam w delegacje. Zmieniłam swoje życie i pracuję w domu. I zgodzę się,że to było świństwo. Mnie wyrzuty sumienia tak męczyły,że sama mu powiedziałam. Gdybym tego nie zrobiła do dziś by na to nie wpadł.

,,klaudia_joanna musze to przemyslec na spokojnie, jutro o 17:30 jestem z nim umowiona" Musi ci szczerze powiedzieć,czego zabrakło w Waszym związku. Zdrada tak znikąd się nie bierze.

Gość KtosiktamA
Facetowi, który zdradza po dwóch latach związku - nigdy

Ja zdradziłam po 10.

Gość Udawała, że mu wybaczyłam a po
tem (w trakcie naszego związku) to ja bym go zdradziła. Ciekawe czy byłby taki wyrozumiały

Gość ty wybierasz wiesz
Możesz mu wybaczyć i wiedz że wtedy będziesz stale zdradzana, on będzie zdradzac dalej i więcej, może bardziej dyskretnie.......chcesz żyć w wiecznej zdradzie?..to wybaczaj Ile razy będziesz wybaczać? Teraz masz za sobą dwa lata i sama widzisz jak cięzko jest przerwać znajomość z nim , jak tęsknisz...............a co będzie za kilka lat ? Gdy kolejne zdrady będą w ciebie uderzać i ból będzie cię powalać? Myślisz że wtedy łatwiej będzie odejść? Ile lat chcesz jeszcze stracić? Uciekaj póki jesteś młoda bo trafiłaś na zdrajcę i oszusta. Z drugiej strony............możesz wybrac odejście, pocierpisz, poboli i przestanie i znowu będziesz szczęśliwa.....tylko musisz przestać go kochać......to trudne ale udaje się. Z doświadczenia wiem że po zdradzie już nie ma szans, nie udaje się bo zdrajca pozostaje niezmieniony i dalej zdradza , zdradza bardziej mistrzowsko, bardziej dyskretnie.............i zaraża Prawie nigdy się nie zdarza że zdrajca naprawi się...może jeden na milion....chcesz liczyC że ten twój to taki wyjątkowy wyjątek?

Gość to jednnnnno
Musisz wiedzieć, że wbrew temu co on ci mówi i płacze, on dalej spotyka się z tamta dziewczyną To była sytuacja romansu a romans nigdy nie wygasa nagle, romans trwa i trwa po wyjściu prawdy na wierzch On tobie płacze w rękaw i pewnie tej drugiej też płacze i jak to ją kocha, tak to już zdrajcy mają Nie zdziw się , gdy okaże się że on dąży do utrzymania obu kobiet i aby było tak jak przed wyjściem prawdy na wierzch. Będzie cię zdradzać dalej A potem pojawią się następne kochanki Masz z nim spotkanie na poważną rozmowę To błąd, jeśli chcesz z nim poważnie zerwać Ale ty nie wiesz czego chcesz, albo raczej ty chcesz zby to się nigdy nie zdażyło i ciężko ci przyjąć do wiadomości nieodwracalność tego co to znaczy. Moje współczucie.

Gość to jednnnnno
Teraz ważą ci się dalsze losy Albo zostaniesz z nim i czeka cię los wiecznie zdradzanej i upokarzanej kobiety....tak będzie jeśli zostaniesz z nim, bo wybaczenie stanie się przyzwoleniem Albo odejdziesz i wybierzesz nową szansę na życie w innym związku , może udanym, szansę a nie pewność. Jeśli jesteś młoda to daj sobie nową szansę, ale jeśli jesteś stara to nie wiem, pewnie jak wiele starych kobiet będziesz bez wyjścia i będziesz przymykac oczy na wieczne zdrady, Teraz wybierasz, teraz masz wybór., wybierz mądrze

Ja bym chyba nie wybaczyła, nie umiałabym mu zaufać po raz drugi - tym bardziej, że przez niego nie żyje Wasze dziecko. To Twoja decyzja, miejmy nadzieje, że podejmiesz słuszną.

Gość ewinka554
nie wracaj. zdradzil raz,zdradzi i nastepny raz. zwlaszcza gdy wie ze mu wybaczylas. chyba ze bardzo go kochasz i oprocz tego jest dobrym czlowiekiem to wracaj ale nie od razu.