Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaOlaaaaEhhhh

MAM DOSC SAMOTNOSCI :(

Polecane posty

Gość samotnaOlaaaaEhhhh

jestem już długo sama, poznaję niby facetów na portalach, gadam z nimi.. spotkałam się z kilkoma.. do żadnego nic nie poczułam.. mój telefon milczy od tygodnia.. nikt nie dzwoni.. aż tak nigdy nie miałam! nie ma dnia żebym z kimś nie pisała, piszę cały czas, "poznaję", ale dalej jestem sama.. najgorsze jest to, że dalej czuję coś do byłego,a on ma dziewczynę od roku.. naprawdę chciałabym miec kogoś, ale nic z tego.. nie wiem dlaczego, może KARMA do mnie wróciła.. kiedyś bawiłam się facetami, bo zawsze miałam powodzenie, ale byłam GÓWNIARĄ! teraz kiedy jestem gotowa na związek, nie latam na imprezy, nie odwalam dziwnych numerów to jestem SAMA.. dosłownie.. już praktycznie koleżanek nie mam.. smutne.. i wielka szkoda.. bo jestem naprawdę dobrą, wrażliwą dziewczyną.. choc może nie okazuję tego.. ale w środku bardzo cierpię.. proszę,powiedzcie gdzie mogę poznac kogoś wartościowego..

Gość samotnaOlaaaaEhhhh
jest tu ktosssssss

Gość samotnaOlaaaaEhhhh
nie to nie, spiertalać

Gość pierdolenie o szopeniee
ja jestem

Gość laska z daleka
co tak niegrzecznie. Kolejny taki temat.po co się zadreczasz przecież na miłość czasami trzeba poczekać. A na sile nic nie szukaj.

Gość a ja to co ?
własnie chcę być z Tobą, więc o co Ci chodzi ?