Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołomiona !!!!!

Wrócilam wczoraj w nocy z Warszawy, jestem pod wrażeniem miasta

Polecane posty

Gość modamieszczanska
i smuci mnie to ze prawdopodobnie umre i nie poznam wszystkich zakatkow ziemi, nie idwiedze wszystkich panstw. zawsze jak jade na wakacje to placze, gdy trzeba odjechac bo wiem ze drugi raz prawdopodobnie juz mnie tu nir bedzie i nic dwa razy sie nie zdarzy.

Gość naturalna i szczera
'a nie Manhattan, gdzie oprócz central parku nie można nigdzie się zatrzymać i przysiąść, bo wszędzie tylko wąskie chodniki i masa ludzi, a reklamy to oślepiają, to nie miasto to betonowy cyrk!!' zgadzam sie:) na city break takie miasta są fajne- czy na wyjazd biznesowy- ale nie dałabym rady żyć na stałe. Kraków jest dla mnie idealnym miejscem do życia - a jak nie Kraków, to np. taki Gdańsk. Na emeryturę planuję jednak przeprowadzić się w nieco cieplejsze miejsce- jestem uzależniona od basenu Morza Sródziemnego ;) ale też nie wszystkich lokalizacji - Hiszpanii np. nie trawię.

Gość modamieszczanska
strasznie mi sie smutno zrobilo. ide z tego watku bo za bardzo odlatuje.

Gość co wy z tym NY
Nie mieszkam w NY, na szczescie :-) brzydkie miasto jak cholera! Manhattan jest brudny, Time Square maly i ciasny. Piekne jest San Francisco, San Diego, Vancuver a w Europie Praga, Wenecja, Wieden. Nasz Krakow tez jest ladny, bo Warszawa to taka sobie, nie robi wrazenia. Nawet lotnisko maciupkie.

Moja ciocia byla w San Francisco:) W Wenecji bylem 4 razy, nawet fajnie, lubie ten zapach kanalow;) Tylko troche lipa, bo nie mozna autem jezdzic🖐️ Praga super - wzor stolicy w tym regionie.

Gość naturalna i szczera
a własnie, mnie się jeszcze bardzo podobał Budapeszt :) piękne miasto, zwłaszcza nocą

Gość Adriannaa
Mieszkając w dużym mieście po siedemnastu latach przeprowadziłam się na mazury,jednak mieszkam na wsi to do miasta nie tęsknie...:)

W Budapeszcie nie bylem, ale mozliwe, ze jesienia nawiedze. Bardzo chcialbym Szkocje tez nawiedzic. Mozliwe, ze tez w tym roku.

Gość kaszkafraszkakaszka
Jak Szkocja to koniecznie zobacz Edynburg przepiekny, w odróżnieniu od dość nudnego i nijakiego Glasgow ;)

Przede wszystkim chcialbym zobaczyc potwora z Loch Ness i to bedzie moj glowny cel wizyty w tym kraju. Ale przy okazji chcialbym rowniez zwizytowac: Edynburg, Glasgow, Aberdeen i Derry City, czy jakos tak, bo kiedys postawilem na miejscowy klub pilkarski 750 zl i przegrali z jakimis patalachami. Chce z ciekawosci zobaczyc co to za miejsce.

Gość kaszkafraszkakaszka
modamieszczanska - wszystko w twoich rękach!!! Możesz pojechać na przykład jako au pair gdzieś, nawet do Stanów, znaleźć wyjazd gdzie zarobisz na życie i wystarczy ci zebranie kasy na bilet oraz wize!!! Także głowa do góry, skoro inni mogą ty też możesz!

Gość kaszkafraszkakaszka
To myślę, że na Edynburg opłaca się przeznaczyć więcej czasu o wiele niż na Glasgow!! Północna Szkocja też jest piękna, polecam dotarcie jak najdalej na północ, mi się podobało w Inverness, nieduże miasto, ale klimatyczne ;)

Ja chcialbym poplynac sobie lodka po jakims szkockim jeziorze podczas gestej mgly:) Chyba bym odlecial przy czym takim;) Zobacze Edynburg, ale Glasgow tez, bo musze zobaczyc stadion Celtiku.

Takie pytanko techniczne mam. Tez wierzycie w potwora z Loch Ness, nie?

Gość dziewczyna po awf...
Warszawa jest piękna:)

Gość facet taki.....
w moich snach wciaz warszawa..........

Gość dziewczyna z jedrzejowa
nie chwalcie tak tego miasta nie jest tak kolorowo