Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Przedszkolaczki

Przedszkole

Polecane posty

Gość Mama Przedszkolaczki

Czy Wam tez dzieci ciagle choruja w przedszkolu? W poprzednim przedszkolu moja corka byla chora co chwile, bo w sumie tam nagminnie rodzice przyprowadzali dzieci z infekcja. Dopiero w grudniu wyzdrowiala, gdy zrobilam jej przerwe do lutego-zmienilismy miejsce zamieszkania, mala poszla do nowej placowki w zeszly wtorek, pochodzila kilka dni-i juz goraczka i kaszel. A gdy nie chodzila do przedszkola, to te dwa miesiace byla zdrowa. A ja naprawde nie chowalam jej nigdy pod kloszem, nie przegrzewalam, spacery i podworko codziennie. Mala ma juz 5 lat-kiedy wiec wyjdzie z tego przedszkolnego chorowania? Ja nie chodzilam do przedszkola, poszlam dopiero do zerowki i mimo to nie chorowalam prawie wcale.

Gość proxima777
Moja corka rowniez ciagle choruje. Nie chodzila w grudniu i styczniu.przez ten czas byla zdrowa.teraz w lutym poszla 4 dni i znow katar. Uhhh.

Moj synus chodzi do zerowki i odkad poszedl do szkoly,to ciagle choruje.W styczniu prawie nie chodzil,teraz w poniedzialek poszedl do szkoly i pochodzil 3 dni,w srode wieczorem pojawila sie temperatura,kaszel i katar

Gość kurkanagrilu
A katar to choroba???

w pierwszym roku uczęszczania do przedszkola to był koszmar przez 4 miesiące non stop coś się działo kaszel, katar gorączka , opryszczka potem przełom i nic przez rok aż tu w lipcu po drugim roku przedszkola katar ropny :O i znów cisza a już trzeci rok chodzi choć dziś coś zaczyna smarkać :O