Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzeźwo mysłąca

Pokolenie lat 80 - najgłupsze pokolenie w historii Polski

Polecane posty

Gość Trzeźwo mysłąca

Mowie tu o osobach, ktore w tym czasie mial po 20 lat i dały sie oszukac zwiazkom zawodowym. To dzieki temu pokoleniu pracujemy dzis po 16 godzin na dobe za smieszne pieniadze. Solidarnosc to zlodzieje, smierdziele, a kazdy,l ktory ja popierał , jest idiota

Gość morgardo dryff monst
Mylisz się. Majątek należący do państwa został przywłaszczony przede wszystkim, przez członów PZPR i powiązanych z nimi ludzi (SB, WSI, rodziny, znajomi). To oni mieli dostęp pieniędzy i układów i to oni zrobili na tym wielkie interesy, łupiąc Polaków i pozbawiając nas perspektyw rozwoju. Pewna część ludzi Solidarności, przystąpiła do spółki z nimi, ale to nie oni rozdawali w tej grze o kasę karty, tylko postkomuna.

Gość jeden-cztery
Solidarność wielka sprawa, ale wierchuszka Solidarności i postkomuna zrobili dobry interes, czego mamy efekty dziś. Sprytnie to wykombinowali, zaklęty krąg, te same mordy tylko nazwy inne.

Gość bgffdhgfd
gdyby do dzisiaj istniała komuna w POlsce, to bylibyśmy chyba najbiedniejszym krajem europejskim, nie moze byc tak ze wszyscy mają prace bo to jest niemozliwe!! jacys bezrobotni muszą byc a w Prlu wszscy pracowali, cała gospodarka szła ku upadkowi. wiec nie łudz sie ze gdyby to solidarnosc to zylabys w kraju mlekiem i miodem płynacym.

Gość Poza dobrem i złem bmbl
w grze karty rozdawał Kościół Katolicki przy pomocy Solidarności. Teraz wszyscy koscielni funkjonariusze są ponad prawem , wystarczy przeanalizować przypadek o. Rydzyka.

Gość morgardo dryff monst
Poza dobrem i złem bmbl w grze karty rozdawał Kościół Katolicki przy pomocy Solidarności. Tatuś z UB nauczył cię tych mądrości? :D

tak się składa, że pamiętam dobrze tamte czasy, i obrady Okrągłego Stołu, więc się doucz trochę...

Gość Od 2 miesięcy walony w rogi
Idea Solidarności nie była zła. Źli byli ludzie!

Gość Od 2 miesięcy walony w rogi
Jeden plus, że za komuny była praca! Teraz miliony ludzi na bezrobociu zmuszeni to zbierania złomu i złodziejstwa.

Gość moze jakas pani sie odezwie
moze nie bylitacy głupi tylko troche naiwni- za duzo nasłuchali sie reagana i jana pawła II

a może Solidarność wzorem komuny, podzieliła się na solidarnościowców i solidaruchów, podobnie jak komuniści i komuchy? I jako, że solidaruchy jako bardziej prymitywni przetrwali do naszych czasów, rączka w rączkę z komuchami...