Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftrrrrrrf3ded

PRZEZNACZENIE - wierzyc czy nie? TAROT

Polecane posty

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
wpisz na youtube piotr glas

Gość gość
Z ostatnich kilku wróżek/ wróżbitów z których zdecydowałam się skorzystać najbardziej przypadł mi do gustu Paulus ( ma stronę http://wrozbitapaulus.pl) zamówiłam u niego wróżbę, dostałam jasną i wyczerpująca odpowiedź, i co najistotniejsze wróżba sprawdziła się.

Gość gość
ja np wierze, zwalszcza, ze ilekroc dzwonilam do wrozek z www.twojaprzyszlosc.com.pl ich przepowiednie mi sie sprawdzaly, predzej czy pozniej. w calosci zwykle..

Gość gość
ja polecam www.wrozka-ewa.com wrozka ewa jest nieomylna....szok

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl