Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LittleSuzie

on milczy a ja czekam.. PORADŹCIE, PROSZĘ !

Polecane posty

Gość LittleSuzie

Przez całe wakacje spotykałam się ze świetnym chłopakiem. Było cudownie. Aż do października, kiedy oznajmnił mi, że wyjeżdża na stałe za granicę. Stwierdził, że nie powinniśmy się dłużej do siebie przywiązywać, nie chce mnie ranić (przez co nie było już żadnych czułości, bo wiedział że i tak wyjedzie) i że możemy zostać przyjaciólmi. Od tego czsu o wiele mniej ze sobą rozmawiamy. Dotychczas pisaliśmy ze sobą niemal codziennie. Mieszka kilka km ode mnie, pracuje kilkadzisiąt km dalej. Tj czasami na weekendy wraca do domu. Nie widzieliśmy się ze sobą od 1,5 miesiaca. Kiedy przyjżdza do domu, twierdzi że nie ma auta żeby mnie odwiedzić. Od ostatniego spotkania napisał do mnie może ze 3 razy. Ostatnio napisałam do niego na facebooku, żeby do mnie przyjechał, ale nie odpisał. Bardzo za nim tęsknię i chcę z nim porozmawiać. Szczerze. I teraz zastanawiam się, czy napisać do niego, zadzwonić ? Jak myślicie ? Chcę się dowiedzieć gdzie teraz jest, bo nawet tego nie wiem.. Zapytać o co mu chodzi, bo nawet nie wiem na czym stoję, cały czas o tym myślę.. Proszę, doradźcie..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować