Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaaaaaaaa

Ginekolog

Polecane posty

Gość lolaaaaaaaaaaa

Czeka mnie pierwsza wizyta u ginekologa. Mam pytanie. Czy tam jest jakas łazienka zeby się rozebrać? A jak się rozbiore to co mam robić? Taka goła przez gabinent mam isc?

Gość wszystko zależy
od gabinetu. Może być osobne pomieszczenie do rozebrania się i odświeżenia, a może nie być. A żeby nie chodzić z gołą pupą przez gabinet załóż dłuższą bluzkę lub tunikę.

Gość Lonikas
Załóż sukienkę albo tunikę skoro tak sie cykasz. Skąd mamy wiedzieć czy u Twojego lekarza w gabinecie jest lazienka- tak jest tylko w niektórych gabinetach - ja bylam w jakiś 5 gabinetach, zawsze prywatnych za nie małą kasę i tylko w jednym gabinecie w klinice była łazienka, w 90 procentach gabinetów łazienki są w holu - dla wszystkich. Pamiętaj, że lekazr będzie siedził między twoimi nogami z twoją "muszelką" ;) przed oczami, wiec co z tego, że przez gabinet przejdziesz bez majtów?

Gość lolaaaaaaaaaaa
A to (jak jest w gabinecie) w tej łazience normalnie można się podmyć? trzeba z tego korzystac? czy nie koniecznie? są tam jakieś ręczniki? czy trzeba mieć swój?

Gość lolaaaaaaaaaaa
I jeszcze jedno jestem dziewicą? Jak to badanie wygląda? Bardzo przepraszam za pytania ale jestem kompletnie niedoświadczona.

Gość w ogromnym przelocie XV
Nie musisz się podmywać. Bywają ręczniki papierowe. Ja mam 15 minut piechotą do lekarza, więc myję się w domu i jeśli nie chce mi się siku przed wizyta to w ogóle z toalety nie korzystam. W tych gabinetach, w których byłam, jeśli nie było łazienki to był parawan. W sumie nawet chyba lepiej jak jest parawan niż jak jest łazienka, bo droga od parawanu do fotela krótsza niż z łazienki. :D

Gość w ogromnym przelocie XV
A co do badania to zależy od tego z jaką sprawą idziesz.

Gość lolaaaaaa
Dzięki za pomoc. Idę ponieważ spóćźnia mi się okres już drugi tydzień.

Gość mi too
a propo....jak w gabinecie jest łazienka to w tej łazience się robieram i tam zostawiam ciuchy czy tylko odświeżam, podmywam a do przebierania jest inne miejsce????? to śmieszne ale jak jest parawan to wiadomo że zostawiam ciuchy za parawanem ale jak nie ma parawanu tylko kibelek to tam mam zostawic ciuchy????

Gość Renia1992a
Polecam fajną stronkę. z jej pomocą dowiedziałam się dużo ciekawych i istotnych rzeczy, odpowiedziała na nurtujące mnie pytania. Jest tam parę filmów i zdjęć. www.pierwsza-wizyta.pl