Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna;)

Suknia ślubna Demetrios 532, Lisa Ferrera, 2012,38 sprzadam :)

Polecane posty

Gość pannaMłoda
suknia zwykła, moja krawcowa taką uszyję za 800 zł a Ty używaną chcesz sprzedać za 2000, śmiech na sali

Gość do panna młoda
to niech Ci taką uszyje za 800zł. proszę bardzo. są osoby, które chciałyby akurat ten model sukni i może za nią tyle zapłacą. w salonie pewnie kosztuje z 4000zł. po co takie durne komentarze, ja się pytam. ja tak samo niedługo będę wystawiać swoją sukienkę na sprzedaż.a zapłaciłam za nią 3600zł. i na pewno za 1000zł jej nie sprzedam.

Gość adinnaaaa
polowa ceny salonowej, mysle ze cena jest ok

Gość cos mi nie pasuje...
"w salonie pewnie kosztuje z 4000zł." -to albo tyle dałaś albo pewnie tyle kosztuje. Widać że albo chcesz jeszcze na niej zarobić bo tez od kogos odkupowałaś albo kupiłaś ją w sklepie ale nie chcesz za duzo na niej stracic i podnosisz cene jaką niby za nią dalaś , ZASTANOW się zanim założysz wątek.

Gość ładna;)
yyyy....;/ szczerze nie wiem o co chodzi w komentarzach powyżej;/ kopiłam sukienkę na ślub za te 3900 i teraz chce ja sprzedać czy to jest jakies nienormalne albo zabronione? po co ma mi leżeć w szafie skoro może komos sie spodoba i ja będzie chciał po nizszej cenie, a ja przy okazji zarobie? myślę ze każda z nas by tak zrobiła... Sukienka jest na prawdę piękna i nie zniszczona warta swojej ceny!

Gość autorko: suknia jest piekna,
elegancka,nietuzinkowa,szykowna,nietuzinkowa. Pieknie w niej wygladałaś;) gdybym potrzebowała suknie i miała Twój rozmiar to bym się nia zainteresowała,bo jest warta. Pozdrawiam.

Gość anettepa
Polowa ceny, ceny salonowej to dobra cena wyjściowa do negocjacji. Sprzedaj jak najszybciej bo później zalegnie w szafie. Ja miałam szczęście bo sprzedałam tydzień po ślubie. pannaMłoda, Tobie uszyje krawcowa za 800zł i na pewno nie będzie taka. Kopiowanie sukien to zwykłe złodziejstwo. Nie chodzi o materiał itp. a o pomysły, fason, krój itp. Ale widać, że jesteś klasycznym polaczkiem. Inna sprawa jest gdy nie może znaleźć się czegoś co się podoba i robi się coś samemu. Wtedy to niech Bóg ma w opiece dziewczyny, które idą do krawcowej.

Gość pannaMłoda
brak słów, chwalicie się, że kupiliście suknię za 4 000 i co niby jesteście modne, przecież to krawcowe szyją suknie ślubne, projektant projektuje a krawcowe szyję. Przecież moja znajoma krawcowa szyję do salonów i sama mówiła, że Panny młodę płacą za wynajem lokalu, za zakład krawiecki, pracownicę i jeszcze właścicielowi musi zostać, głupie gadanie. anettepa żal mi Cię w dupie byłaś gówno widziałaś, gdyby kopiowanie sukien było by złodziejstwem to krawcowe siedziały by w więzieniu i nie ogłaszały by się legalnie na bilbordach, szycie sukien ze zdjęć. Nawet w salonach szyją ze zdjęć

Gość klasyka na topie
Suknia ślubna za uszyta za 800zł NIGDY nie będzie taka jak ta za 4 tys! Jakość materiałów jest inna. Poza tym NIGDy nie widziałam idealnie uszytej przez krawcową sukni ślubnej - podróbki znanje marki. Owszem też są ładne - ale widać,że szyte na miarę. Z gorszej jakości materiałów. A sukienka autorki tematu jest piękna:)I w rozsądnej cenie

Gość klasyka na topie
PannaMłoda Suknie z katalogów, znanych marek są szyte przez kilka osób - często ręcznie, z wysokiej jakości materiałów. A szyjący to fachowcy z wykształceniem, talentem - nie byle kto. Widziałam w salonie oryginały i suknie szyte przez krawcowe za połowę ceny. Nie ma porównania. Jeśli sukienka jest bardzo prosta - opłaca się szyć u krawcowej. Jeśli kilkuwarstwowa, ze zdobieniami to lepiej zapłacić więcej i mieć piękną suknię. Płącisz nie tylko za salon, krawcowa itp Ale za JAKOŚĆ materiału i wykonania.

Gość pannaMłoda
klasyka na topie! Twierdzisz, że krawcową którą znam, nie zna się na szyciu i jakaś tam kilkuwarstwowa suknia to dla niej jakiś problem :)) dla ciebie to czarna magia bo sie na tym nie znasz i poznajesz jakość materiału tylko po cenie. Ja w sukni za 1000 zł mogę lepiej błyszczeć niż ty za 4000 zł, mogłabym ci to udowodnić ale nie mam zbytnio jak

Gość łooooooo
ależ tu wrze;)

Gość ładna;)
up up up:)

hehe moja mama jest krawcowa i nie jedną suknie szyła... a klientka sobie sama materiał przynosi wiec ma jaki chce. była nawet taka gdzie 1 metr materiału kosztywał 200zł... a do salonów szyją roboty a nie krawcowe?? :P

aha i jeszcze do "cos mi tu nie pasuje" naucz sie kochanie czytania ze zrozumieniem...

Gość demetrios
Również jestem właścicielką pięknej demetrios 532 i nikt mi nie wmówi, że suknia za 800zł może być równie piękna !!!!! za sukienkę zapłaciłam 4tyś i uważam że połowa ceny jest naprawdę ok. Jeśli kogoś nie stać na kupno Sukni w salonie, może ją mieć za połowę ceny proste... Bardzo długo szukałam Sukni ślubnej naprawdę ciężko jest coś wybrać. Powiem tak te tanie sukienki za np 800zł są naprawdę jakościowo dużo gorsze a szycie mają okropne, wiem bo szukałam i mam porównanie do mojej Demetrios którą wszyscy byli zachwyceni :)

Gość 32e32
do pannaMłoda Jak twoja krawcowa uszyje to za 800zł to chyba je chleb ze smalcem...

Gość Zakochana wciaz w mojej 532
Tak sobie czytam te bzdurne komentarze i powiem szczerze ze sie usmialam:) Mam taka sama suknie, pierwsza ktora przymierzylam i zadna inna jej nie przebila. wierzcie!!! szukalam w polsce i w irlandii czegos innego bo cena mnie przerazala... 4tys. wolalam dolozyc sobie na miesiac miodowy niz wydac tyle na kiecke... Ale, no wlasnie to ale. Nie wyobrazalam sobie siebie w innej sukni, wiec kupilam;-) po slubie juz rok a ja wciaz z usmiechem na twarzy i rozmarzonymi oczami ja wspominam. Az zal mi sprzedawac,dlatego dalej wisi w szafie. pannaMloda jesli uwazasz ze uszycie takiej kosztuje 800zl. to gruuuuubo sie mylisz!!! sprawdzalam! za uszycie ''takie samej'' krawcowa krzyknela mi z materialem ponad 2tys. podkreslajac ze takiej jakosci, za czym idzie i wygladzie tiul jest niedostepny aktualnie .... a jak gdzies znajdziemy to bedzie bardzo drogi... zwlasza ze jest go 3 warstwy:) Tak wiec zycze powodzenia temu kto chce taka uszyc! Pozdrawiam wlascicielki sukni bo maja swietny gust;p hihi

Gość gość
nie wiem czym się tak zachwycacie, suknia jak suknia, widziałam wiele ładniejszych i tańszych