Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Łódż - wyjazd

Polecane posty

Gość inżynier serwisowy bann
chłopie przejedź się do kielce, lublina, tarnowa, rzeszowa, bydgoszczy, torunia, opola nie wiem czego kolwiek innego WSZĘDZIE JEST OK I TAK SAMO. Jedynie nie wypowiedziałem się o gdańsku i szczecinie. Bo tam mało byłem. W gdańsku mam złe wspomnienia z dworca o 12 w nocy i ćpun na ćpunie. A szczecin to z jednej strony też taki prl z drugiej wszyscy pracują w niemczech. Wiec jw o tych 2 miastach się nie wypowiadam. Ale jw. Poza wymienionymi jest jedno i to samo.

"I białystok się ma za niewiadomo co. Tam strasznie poj**ani ludzie tez są." x jakże by inaczej. wg takich pajaców jak to to wszyscy wokół "pojebani" tylko on jeden zajebisty. :D jak się takich pajaców czyta to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. nic się idiotom nie podoba i sami nie wiedzą czego chcą.

Gość dziwne pytania
zgadzam się z tym że w Warszawie na drogach panuje niezły mętlik nikt nie przepuści , bo każdy udaje nie wiadomo kogo -chyba posła z immunitetem , wiec pierszeństwo mu się należy ale to nie znaczy że w innych miastach na drogach panuje jakaś wybitna kultura , ale tam to osiąga apogeum Łódź miasto biedoty , ale o tym już tu pisano ..... tam to nawet nie każedo stać na auto ...

Gość jak ktoś chce coś zobaczyć
pałace fabrykantów, muzeum włokiennictwa, kanały pod placem wolności, manufaktura na wieczór tez może być :p

Gość ludzie nie uogólniajcie
nie uogólniajcie tak .. Przecież nie można dopisać danych cech ludzi mieszkających w danym mieście Nie ma tak że w Warszawie wszyscy są tacy sami i w Łodzi i w Szczecienie itd... W Warszawie są nbiedni i bogaci mąrdzi i głupi i brzydcy i ładni, bezrobotni i z dobrą pracą i tak jest wszędzie .... W KAŻDYM MIEŚCIE POLSKI I TYLE W TEMACIE ...... eweltualnie co do zabytków to w danym mieście są a w innym jest ich mniej lub prawie wcale A jak sie cche to wszedzie dostrzec można wady i zalety .. Rzecz w tym żeby przeżyć, lub żyć lepiej trzeba dostrzec zalety ...

a, zapomniałam - skansen architektury drewnianej :p

mieszkam w Łodzi, mam mieszkanie, pracę a nawet UWAGA!!! SAMOCHÓD :p I moi znajomi i rodzina też, chyba jesteśmy jakimiś prominentami :D

dlatego pisałem: co kto uważa za atrakcje. ja tam zbyt wielu ludzi którym marzy się rajd po muzeach, gdy jadą do miasta gdzie jeszcze nie byli, to nie znam.

Gość inżynier serwisowy bann
ja tam lubię uogólniać.

no to rajd po pubach...

Gość gość
Warto odwiedzić park Mikrokosmos, nawet jeśli by dziecka nie zainteresowały owady i cały ten świat przyrody, który tu jest pokazany bardzo ciekawie, to są też zjeżdżalnie, piaskownice, tyrolka huśtawki więc dużo innych atrakcji dla tych najmłodszych.