Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zwiazalibyscie sie ee

do chlopakow, czy zwiazalibyscie sie z dziewczyna ktora...

Polecane posty

maa tradzik? nie jestem w stanie calkowicie wyleczyc sie z tego, co jakis czas wyskakuja mi nowe krostki, poza tym mam zaskorniki... walcze z tym ale bezskutecznie, czy to bardzo dyskwalifikuje?

Gość Jestem Tutaj Marlenko
Absolutnie , nigdy !

Gość Cień miasta
Gorsze rzeczy się zdarzają. Zapewniam.

Byłem kiedyś związany z dziewczyną, która miała problemy z cerą, ale nie przeszkodziło mi to w tym aby z nią się z związać i aby z nią być. Poza tym, sam od czasu do czasu mam takie problemy, więc więc co to znaczy. Trądzik to tylko trądzik, ważne jaką jesteś osobą i co masz w środku. Więcej pewności sobie i nie myśl o tym za dużo, bo to Cię wcale nie dyskwalifikuje ;)

Hmmm... a czemu trądzik miałby przeszkadzać? Jest sto innych rzeczy na które można zwrócić uwagę i które mogą się spodobać, a wtedy trądzik będzie mało znaczący.

Gość Cień miasta
Czy związała byś się z chłopakiem który ma trądzik jeżeli by go nie miała? Jeżeli byś się zakochała?

Gość EleGannt
po porządnym bzykaniu za dwa-trzy dni zapomnisz o trądziku , prawa natury nie zmienisz

Gość ada96
Czemu nie pójdziesz do dermatologa?

znowu nie widze postow...

Gość Szumszu
na zaskórniki: bierzesz żel do mycia twarzy łyżka soli i sody nakładasz na ryja i zmywasz po 5 minutach potem codziennie przemywasz mlekiem x x krosty: bierzesz etopirynę lub aspirynę mieszasz z niewielką ilością wody i nakładasz

nie wiem straszny mam kompleks na tym punkcie, kiedys mialam mocniejszy, a teraz jak jeden wiekszy pryszcz wyskoczy to wstydze sie z domu wyjsc, wydaje mi sie ze kazdy patrzy na mnie i widzi tylko pryszcza... a do dermatologa wciaz chodze, od wielu lat, ale nikt nie potrafi mi pomoc skutecznie

oczywiscie ze Tak sa gorsze zeczy a w tym nie widze nic nadzwyczajnego skreslajacego dana osobe, sam mam z tym czasami problemy jak kazdzy zreszta w mlodych latach wiec...

Gość Cień miasta
To spróbuj morze iśc do psychologa. Nic nie masz do stracenia a może coś pomorze.

Gość olek2445
Ja nie związałbym się z pryszczatą. Wstyd się pokazać z taką gdziekolwiek.