Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezbyt zdecydowana

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Niezbyt zdecydowana

Hej. Mam 22 lata i dotąd ani razu nie miałam przy stosunku orgazmu. A teraz.. hm, mam faceta, który ma 21cm penisa. Ja wiem, ogromny. No i dopiero mamy zamiar się kochać ale za każdym razem jak co do czego przychodzi to sie boję. Dotąd miałam 18cm maksymalnie i.. bolało jak wchodził do końca czy na pieska. Nie wiem czy ze mną coś nie tak czy.. nie wiem. Eh, chciałabym żeby seks był super z moim ale się boję. Co mogę zrobić żeby nie bolało i przy okazji jakiś orgazm się trafił?

skoro cie czały czas boli to czemu sie dziwisz że nei masz orgazmu? :o

Gość Niezbyt zdecydowana
To nie tak, że cały czas boli.. tylko jak wchodzi do końca a tak jest praktycznie tylko "na pieska". A w pozostałych pozycjach bólu nie czuję. A mimo to w ogóle nie mam orgazmu A chuj, so to speak, z orgazmem z partnerem ale co jeśli nawet nie mogę SAMA dojść ze sobą?

dziewczynko, jak dojrzejesz do seksu, to i orgazm przezyjesz. do tej pory zajmowałaś się mierzeniem penisów, zamiast przeżywaniem zespolenia z partnerem. właściwie, cieszy mnie, że takie osoby jak ty chodzą po świecie. można się od nich dużo dowiedzieć, na temat średniej długości penisa w zwodzie u przeciętnego młodego człowieka. mam duzo więcej lat, a jakoś do tej pory nie przyszło mi do głowy mierzyć fjutaka, u każdego aktualnego aktualnie partnera ;)

Gość Niezbyt zdecydowana
Wielkie dzięki za pomoc -.-

Gość Niezbyt zdecydowana
Nawet.

Musi być bardzo delikatny na początku. Z czasem może pochwa się dostosuje. Unikajcie pozycji na pieska aż się się przyzwyczaisz do jego rozmiaru.