Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyk88

wydzielina z grudkami, ale brak pieczenia

Polecane posty

Gość klasyk88

Hej. Miałam już infekcje intymne 3 razy. Od około miesiąca biorę lacibios femina doustnie, a od czasu do czasu stosuję Abiofem żel dopochwowo (żel z kwasem mlekowym). Zaczęło mnie jednak coś niepokoić. Podczas stosunku na penisie wydać brzydką grudkową wydzielinę. Dużo takiej żółtej, grudkowatej wydzieliny wycieka po zastosowaniu Abiofem. Poza tym nic mnie nie swędzi i nie wiem czy ta wydzielina to objaw grzybicy czy efekt stosowania tego żelu dopochwowego. Czy miałyście coś podobnego?

Gość Pomocna02133
Jeśli byś miała grzybicę to najczęściej oprócz białej grudkowatej wydzieliny odczuwałabyś intensywne pieczenie, przy infekcji bakteryjnej są żółte upławy połączone również z pieczeniem. Nie wiem czy takie objawy może powodować żel który stosujesz, zawsze możesz go odłożyć i zobaczyć co się stanie. Mnie w takich sytuacjach najbardziej pomaga lactovaginal, który zawiera bakterie kwasu mlekowego, aplikujesz go sobie bezpośrednio do pochwy dzięki czemu działa natychmiast w miejscy podania.

Gość agula8
możliwe że te grudki to resztki tego abiofemu-ja sama nie stosowałam więc nie wiem na pewno.Co do grzybicy to ja też zawsze oprócz upławów zawsze mam swędzenie ale myślę że nie u każdego tak musi być.Odstaw abiofem i zobaczysz.A zprobiotków dopochwowych lactovaginal możesz stosować śmiało. Ja zakładam na noc z wkładką-bo coś tam zawsze wypłynie.